![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
problem z soldierem 2
Mam pewien problem, a wlasciwie moj kolega. Otoz po ukonczonej instalaci chce uruchomic Soldier of Fortune 2 i tu brzdek wyskakuje komunikat ze procesor jest za slaby.Soldier potrzebuje 460MHz,a on ma 266Mhz.Gry nie da sie uruchomic ale tylko w single player.Gdy uruchamia multiplayer gra mu chodzi ze da sie grac.Ma Rive TNT2 16MB.I tu moje pytanie.Cy da sie jakims programem, patchem, *****-iem ominac ten komunikat aby dalo sie uruchomic gre
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Wez wogole niech ten twoj kolega nie meczy tej karty. Na rive tnt2 i celeronie 700 mojemu bratu tak przycinalo ze nie dalo sie grac nawet ma 256 ramu.
![]() |
#3 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Fakt testowałem giere na innych sprzetach i w confiku celesyf 633+tnt2 m64 + 128mb RAM kiszka na resorach.
Dopiero u mnie na athlonie 1333 +gf2 titanium +256 mb łądnie ale żeby grafa była ok trzeba w opcjach przestawić opcje shadow na projector ( czy jakoś tak wtedy miodnie wygląda inaczej w grze szaleja cienie
![]() |
#4 |
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Fakt ze sprzecior nie najlepszy ale ja sam widzialem jak chodzi i nie najgorzej.Ale nie znacie sposobu jak uruchomic gierke?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|