Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 29.03.2004, 15:17   #1
WhiteMan
DVD FaN

Data rejestracji: 05.01.2003
WhiteMan zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nwy dysk i format i partycje

Mam maly problem nie wiem co zrobic dzis kupilem wd 160 gb wczesniej mialem 80 gb!!przeloaczylem 80 na mastrea a 160 na slava!!w biosie mi go wykryl ale ww systemie tes sie pojawil.I teraz chcialbym zrobic partycje na nim czy musze najpierw go sformatowacchcialem uzyc partici magic 8.0!!i jak to zrobic bo po zainstalowaiu magica wyskauje blad ze zle sa partycje czy cos w tym stylu!!
WhiteMan jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 29.03.2004, 16:01   #2
Banana Coctail
Banned

Avatar użytkownika Banana Coctail

Data rejestracji: 27.08.2003
Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
A z poziomu dosa próbowałeś Albo spróbuj narzędzi ze strony producenta
Banana Coctail jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.03.2004, 16:16   #3
barraqda
przeklina i nabija posty

Data rejestracji: 22.02.2004
barraqda zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
hmm wiesz co z dosa to ja bym raczej nie preferowal bo mi 120 8mb robilo godzine.

najpierw sformatuj caly dysk z windowsa. To ci krotka chwilke zajmie a pozniej, particion magic.
robisz jedna partycje zatwierdzasz i robisz nastepna.
barraqda jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.03.2004, 22:05   #4
esem
OldBoy

Data rejestracji: 18.05.2002
esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Chyba trochę przesadzacie?
PM z poziomu DOSa powinien załatwic problem jednoznacznie.
Ew, fdisk - też coś takiego jest. 8)
Stary 31.03.2004, 00:38   #5
frog
Żabol

Data rejestracji: 27.04.2003
frog niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
WhiteMan ja ci powiem tak. Kupielm 160GB 8MB Segate jakies 2 tygnie temu. Do dyskow od 80GB niepolecam Fdiska bo glupieje przy takich i wiekszych. A wiec najlepiej zrobic to PArtition Magic lub Narzedziem z Windowsa. Ja osobiscie zrobilem w PM i bez problemu podzielilem se go jak chcialem (5GB,5GB,RESZTA) wszystko w FAT32 ( bo mam dwa OSy 98SE i XP). Jesli PM ci wyskakuje ze partycje sa jakos tam zle to wez je usun i zrob od nowa. A jesli sie nie da to sprobuj narzedzia w z windowsa znaczy jesli masz XPka or 2003, bo w 98 raczej go nie ma, w innych nie wiem. No albo tak jak esem mowil PM pod dosa ale tego jeszcze nie robilem. BTW.. esem moglbys mi wyslac na maila te wersje dosowska (chyba ze ona jest razem z windosowska)? frogu@pf.pl

HARDSTYLE IS MY STYLE !!!
frog jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.03.2004, 08:05   #6
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jest razem z windowsowska
zainstaluj pm pod winde i w katalogu instalacji znajdziesz piczek exe - wystarczy go skopiowac na dyskietke systemowa i lata polecam ofkorz zrobienie plytki bootujacej - zawsze szybciej chodzi i jest pewniejsza (no i "troche" wiecej narzedzi chodzi
pm8 wchodzi tez w sklad windowsPE, jesli bys byl zainteresowany windowsem uruchamianym z plyty www.nu2.nu
btw Frogu - kiedy znowu bedziesz na necie! juz nie pamietam jak okno rozmowy z Toba wyglada ! wiem wiem,praca, ale na net tez trzeba miec czas pozdrwaiam
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: