![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Serv-U problem :(
Od jakiegoś czasu cos się porobiło z serv-u że nie chce się rozwinąć ta lista po lewej stronie. Przez to nie moge się wogóle dostac do opcji servera. Nie pomaga przeinstalowanie ani usunięcie plików ini, włącza się kreator nowego serwera, ustawiam wszysto od nowa po czym znowu to samo. Nawet na świeżym windowsie robi się to samo. Pomóżcie bo nie wiem co robić
![]() ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
tak myslalem Grzeniu, ze koledze powiesz. Latwo to sprawdzic wyrzucajac serv-u i z rejestru tez, a potem na nowo. Moge cie wspomoc v.4.0 ( via e-mail- bo MOD jest jeden i nie moze sie rozdwoic), co mi napisalo ze do 2013 roku moze chodzic |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Radzynka mam do wersji 4.1.0.3 i 4.1.0.1. Obydwie sprawdzalem i dzieje sie to samo. Przedtem nie było takich problemów. Jak mozesz to podeslij mi tą wersje tu: ziele6@go2.pl
![]() |
#5 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
to jest od v.3, ale u mnie z v.4 chodzi. Ale ci nie podesle, bo masz walniety adres i maile wracaja
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|