![]() |
no nic... panowie i panie... trudno sie mowi, bedzie nastepny konkurs, szkoda ze nie wyszlo... 'no ale przeciez to tylko co?... zabawa' :taktak: :P
|
Cytat:
|
Uwaga, uwaga !!!
Ja, Eliasz, mod nad modami, pan Chucka Norrisa, ogłaszam, że konkurs został odwołany z powodów... (nieważne jakich)! Uprasza się szanownych konkursowiczów, aby nie wysyłali więcej odpowiedzi, w przeciwnym wypadku ich adres zostanie podany Chuckowi, a on zrobi to co lubi najbardziej. Dziekujemy za uwagę i zapraszamy do odwiedzenia serwisu CDRifo.pl |
Cytat:
|
Panowie, to bez sensu, nie bierzcie udzialu w konkursie, bo w ten sposob moje szanse maleja
|
Cytat:
|
Witam !
Cytat:
Cytat:
http://www.cdrinfo.pl/newsy/archiwum/009470.php A pytania - pierwsze dotyczyło technologii AUTOSTRATEGY, a drugie parametrów nagrywarki PX-750A (jeśli dobrze pamiętam). Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
dobrze ze piszecie - pzrynajmnie wiem ze jest juz 3 pytanie.
Ale powiem jeszcze wiecej. Wy dostaliscie podziekowania, to dziwne u mnie bylo napisane dostales sie do finalu :rotfl: :haha: |
udzielilem odpowiedzi :taktak:
a tak poza konkursem ktore to bylo pytanie i ile jeszcze ich pozostalo ? |
Cytat:
|
Witam !
A moje szanse chyba rosną, bo odpowiedziałem na 3 pytanie i dostałem komunikat z podziękowaniem (czyli wszystko jest ok chyba) :) Tym razem się pospieszyłem, bo na pierwsze dwa pytania odpowiadałem w ostatnich godzinach - a na trzecie już w pierwszej dobie || Może coś mi się uda wygrać .... Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Juz wszystko OK :)
A sie przestraszyłem :P |
Ojej a ja przegapiłem pytanie drugie :(
|
tez tak miałem ale juz jest wszystko ok spróbuj ponownie :spoko:
|
Mam nastepujacy problem:
Odpowiedziałem na pierwsze pytanie konkurskowe, po tygodniu na drugie, dzisiaj wchodze by odpowiedziec na trzecie, a tu mi wyskakuje wiadomosc, ze niestety ale nie zostało odnotowana odpowiedz na pierwsze pytanie :| Czy da sie z tym cos zrobic? Czy moze mam sobie dac spokój? |
Cytat:
|
sa juz nastepne pytania?
|
Oczywiście odpowiedź wysłana. :tak!:
|
Ja na nic nie licze , nawet jestem pewien ze nic nie wygram ja kzawsze . ale zeby potem nie zalować :P to biore udział :)
|
tym razem to musi się udać...
chociaż płytki ;) |
uff to mam dobrze || ;)
|
Bartez pisze na stronie głównej:
"Chodzi oczywiście o prędkości zapisu lub odczytu nośników." |
ciekawe co to sa te parametry zapisu || :)
|
i ja sie juz zapisalem:)
|
Witam !
A ja rzutem na taśmę (bo dziś po 15 pojawi się już następne pytanie), wziąłem przed chwilą udział w konkursie :) Bo na poprzedni konkurs się ...spóźniłem :smutny: Mam nadzieję, że odpowiedź dałem dobrą - i nie zapomnę wziąść udział w kolejnych etapach - oraz oczywiście będę znał odpowiedzi na pytania (lub po prostu jej znajdę ;) ). Może coś wygram ... Pozdrawiam ro29 |
ja postanowilem zwiekszyc swoja szanse na nagrode i tym razeem zagralem..
|
@Ed po raz kolejny zgzdzamy się jeśli chodzi o nagrody w konkursie. ;)
Pozatym nagrywarek DVD to ja mam dosyć.Dwie leżą w szfie.(LG - chyba zepsuta i SONY - sprawna) No i nie znam odpowiedzi na pytanie,więc poraz kolejny odpuszczam sobie.Ale innym życze wygranej.Poczekam aż będą do wygrania Radeony X1900XT. :piwo: |
nie chcę tego Plextora :nie:
widział ktoś na forum temat: "kupiłem Plextora 755 Pomocy! help! ratunku!" ??? to co to za sprzęt, że nie doprowadza ludzi do siwienia i wypadania włosów ??? nieciekawy :> |
zgloszenie wyslalem ale ze w zyciu wygralem tylko 1 rzecz to na wygrana nie licze :P
|
no wysłalem ale ciekawe czy dobra odpowiedz dalem :)
|
Udział oczywiście wzięty ||
Mam nadzieję, ze nie zapomnę odpowiedzieć na pozostałe pytania :) |
Cytat:
Jestem na IRCu |
Wyslalem, czekam na kolejne pytania :)
|
Zgłoszenie już wysłane! :) właściwie to zgłoszenia bo wysłałem na babcie, ciocie, wujka, rodziców i brata || :> ;)
=== EDIT=== Zapomniałem - jeszcze na sąsiada ;) //joke |
Ja tym razem sobie daruje...
Bedziecie miec wieksze szanse :P |
Cytat:
|
Ja zagrałem ale odpowiedzi udzielonej nie jestem pewny ;)
|
Ja nie gram.
Raz wygrałem i nagroda nie doszła. |
jak zwykle ;)
i jak zwykle nie wygram ;) |
Kolejny konkurs CDRinfo i Alstora.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:53. |