Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Kolejny konkurs CDRinfo i Alstora. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/kolejny-konkurs-cdrinfo-alstora-62460/)

lefty 04.03.2006 17:34

Cytat:

Napisany przez ro29
A pytania - pierwsze dotyczyło technologii AUTOSTRATEGY, a drugie parametrów nagrywarki PX-750A (jeśli dobrze pamiętam).

No wiec tak sie sklada, ze wysylalem odpowiedzi na obydwa pytania. Pewnie druga odpowiedz nie doszla bo cdrinfo dzialalo wtedy koszmarnie wolno :ysz:

ro29 02.03.2006 23:09

Witam !
Cytat:

Napisany przez Diabolique
nie do konca, bo na dobra sprawe nie wiesz czy odpowiadales dotychczas dobrze czy zle (troche to nie teges, pocic sie nad innymi pytaniami gdy oblalo sie 1 nic o tym nie wiedząc :P) ale to pewnie tylko moj tok rozumowania ... ja tez dostaje taki komunikat hihi a mam zle przeczucia ... btw. kiedy losowanie?

Racja - nie wiem czy dobrze odpowiedziałem ;) - ale napisałem tak, bo skoro była informacja, że i tak w 3 etapie jest tylko połowa uczestników z pierwszego - to w porówniu do początku, moje szanse choć teoretycznie rosną ||

Cytat:

Napisany przez lefty
Czy mógłbyś podać pytania z dwóch pierwszych etapów? Tak w ogóle to czy była podawana jakakolwiek informacja w newsach o drugim etapie konkursu bo nigdzie w archiwum takowej nie widzę?

Była taka informacja:
http://www.cdrinfo.pl/newsy/archiwum/009470.php
A pytania - pierwsze dotyczyło technologii AUTOSTRATEGY, a drugie parametrów nagrywarki PX-750A (jeśli dobrze pamiętam).

Pozdrawiam
ro29

lefty 02.03.2006 19:42

Cytat:

Napisany przez Bartez
Niestety nie mamy Twojej odpowiedzi na 2 pytanie. Konkurs jest jak najbardziej poważny.

Czy mógłbyś podać pytania z dwóch pierwszych etapów? Tak w ogóle to czy była podawana jakakolwiek informacja w newsach o drugim etapie konkursu bo nigdzie w archiwum takowej nie widzę?

prometeusz 02.03.2006 10:00

dobrze ze piszecie - pzrynajmnie wiem ze jest juz 3 pytanie.
Ale powiem jeszcze wiecej.
Wy dostaliscie podziekowania, to dziwne u mnie bylo napisane dostales sie do finalu :rotfl: :haha:

icemac 02.03.2006 09:58

udzielilem odpowiedzi :taktak:

a tak poza konkursem ktore to bylo pytanie i ile jeszcze ich pozostalo ?

Diabolique 02.03.2006 03:39

Cytat:

Napisany przez ro29
A moje szanse chyba rosną, bo odpowiedziałem na 3 pytanie i dostałem komunikat z podziękowaniem (czyli wszystko jest ok chyba)

nie do konca, bo na dobra sprawe nie wiesz czy odpowiadales dotychczas dobrze czy zle (troche to nie teges, pocic sie nad innymi pytaniami gdy oblalo sie 1 nic o tym nie wiedząc :P) ale to pewnie tylko moj tok rozumowania ... ja tez dostaje taki komunikat hihi a mam zle przeczucia ... btw. kiedy losowanie?

ro29 02.03.2006 01:59

Witam !
A moje szanse chyba rosną, bo odpowiedziałem na 3 pytanie i dostałem komunikat z podziękowaniem (czyli wszystko jest ok chyba) :)
Tym razem się pospieszyłem, bo na pierwsze dwa pytania odpowiadałem w ostatnich godzinach - a na trzecie już w pierwszej dobie ||
Może coś mi się uda wygrać ....

Pozdrawiam
ro29

Bartez 01.03.2006 21:56

Cytat:

Napisany przez lefty
Co jest do cholery? Mam ten sam problem co kolega wyżej. Odpowiedziałem na 2 pytania i na 100% poprawnie a teraz pojawia mi się komunikat j/w ??? Odświeżanie okna przeglądarki nic nie daje. Ten konkurs to jakaś ściema chyba :/

Niestety nie mamy Twojej odpowiedzi na 2 pytanie. Konkurs jest jak najbardziej poważny.

lefty 01.03.2006 21:49

Cytat:

Aby wziąć udział w losowaniu nagród należy odpowiedzieć na wszystkie 4 pytania. Niestety nie zanotowaliśmy Twojej odpowiedzi na 1 lub 2 pytanie. Zapraszamy do kolejnych konkursów...
Co jest do cholery? Mam ten sam problem co kolega wyżej. Odpowiedziałem na 2 pytania i na 100% poprawnie a teraz pojawia mi się komunikat j/w ??? Odświeżanie okna przeglądarki nic nie daje. Ten konkurs to jakaś ściema chyba :/

Hinks 01.03.2006 19:52

Juz wszystko OK :)
A sie przestraszyłem :P

mgit 01.03.2006 19:50

Ojej a ja przegapiłem pytanie drugie :(

Yarozelsky 01.03.2006 19:26

tez tak miałem ale juz jest wszystko ok spróbuj ponownie :spoko:

Hinks 01.03.2006 19:24

Mam nastepujacy problem:
Odpowiedziałem na pierwsze pytanie konkurskowe,
po tygodniu na drugie,
dzisiaj wchodze by odpowiedziec na trzecie, a tu mi wyskakuje wiadomosc, ze niestety ale nie zostało odnotowana odpowiedz na pierwsze pytanie :|
Czy da sie z tym cos zrobic?
Czy moze mam sobie dac spokój?

mgit 22.02.2006 23:03

Cytat:

Napisany przez Oktawian_15
Ja na nic nie licze , nawet jestem pewien ze nic nie wygram ja kzawsze . ale zeby potem nie zalować :P to biore udział :)

to tak jak ja :taktak:

Damianos L 22.02.2006 22:35

sa juz nastepne pytania?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:54.