![]() |
Cytat:
I nie mów, że nie było ograniczenia do 40 czy nawet 30 km/h - bo przy większości szkół takowe stoją. Sam sobie jesteś winien - jakbyś się rozkwasił, to w statystykach policyjnych przyczyną byłaby nadmierna prędkość. |
Twoja wina, bo:
1. Nie miałeś prawa poruszać się rowerem (rozumiem, że nie masz karty rowerowej). 2. Nie można jeździć rowerem po poboczu. 3. To Ty wjechałeś w auto, a nie ono w Ciebie (generalnie jak ktoś komuś wjedzie w zadek, to strasznie ciężko i tylko w ekstremalnej sytuacji policja obwinia tego z przodu - gdyby było ciemno, stał bez świateł itp.). Jakie przepisy Twoim zdaniem złamał samochód stojący na poboczu na awaryjnych? |
a czy drogą krajową mogą poruszać się wogóle rowerzyści - moim zdaniem NIE
|
Cytat:
|
Cytat:
z pomocą szatana wszystko się uda. |
Cytat:
:[ :P Ja dziś jade do Grudziądza...zwiedzać??....Najciekawsza bedzie jazda... A przyjaciel opowiadal ze jak wracał z Warszawy czy cuś, gdzies pod Toruniem był wypadek TIR'a z osobowka.... i z TIR'a...wypadły pomidory, i gdzies około 20 metrów keczupu...na polu ;O :P |
Cytat:
Cytat:
Jak do 100000 to poszkodowany nie zarzada zadoscuczynienia i naprawi Twoje szkody. A jak do 666666 to jutro jako pieszy, nieprzepisowo wtargnie ci na jezdnie pod kola. |
Cytat:
a poprawa humoru jest mi dzisiaj potrzebna po tym lekkim pogięciu drzwi...... |
Cytat:
na motor mam znacznie trwalszy :D |
Dziś, wszystkich atakuje tajemniczy wirus formatując dysk C: i rozwiązujący wszystkie nasze problemu. Forum zostanie zapomiane bo każdy będzie miał dobrze działający komputer, administracja zamknie serwer i odejdzie do krainy cieni. Mamy tylko 24h aby temu zapobiec. 24h i jeden cel :> Zniszczyć śmiercionośnego wirusa, który zniszczy pasywnie forum
o LOL ;p |
Cytat:
PS Odpukac w niemalowane. |
Cytat:
|
ja sie dzisiaj malo co nie zabilem simsonem na progu ((
musieli w ciagu ostnich 3 dni walnac progi na drodze obok szkoly w moim miescie, tyle ze progi sa niskie, slabo widoczne z racji tego i za cale oznaczenie sluza dwa znaczki na lampach... gdzies tam ukryte..... kretynstwo... jak dwa lata temu z okazji obwodnicy na kilku skrzyzowaniach zmieniono pierwszenstwa to do dzisiaj wisza wielkie tablice "Zmiana organizacji ruchu" "!" wymalowane grube krechy na jezdni i tym podobne.... a tu sobie czlek jedzie 60km\h i nagle zauwaza 10m przed nim prog (( ktorego jeszcze przedwczoraj nie bylo (( (przede mna jechalo auto... wiec nie mialem szansy zobaczyc go wczesniej) w kazdym razie zdarzenie wygladalo w ten sposob, ze przez kilka krytycznych sekund po uderzeniu staralem sie nie przyglebic motoru i przy okazji z niego nie spasc :podbite: cos z tym czarnym dniem jest :cool: |
Czarny weekend drogowcow CDRinfo ??
Ciekawe co bedzie dzisiaj || |
dzisiaj zaczepiłem się z Omegą jadącą do ślubu.
moja wina choć aż korci się pousprawiedliwiać....:| Omega ma paskudne uszkodzenie zderzaka a ja to: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:50. |