![]() |
Ja tam z era nigdy zadnego problemu nie mialem a mam ja juz ponad 3 lata, a w rodzinie jest juz od ponad 5 lat.
|
Cytat:
coprawda nie w abonamencie [tu mam dane od znajomej] ale na tak taku czasami "znika" mi kasa z konta [wiem bo dobrze licze] :blee: |
Mnie jeszcze na niczym nie oszukali. Mam MOJA 40 MEDIUM :) 40 minut wymienne na 160 SMSow...
|
Cytat:
doświadczenie ? |
era w abonamencie oszukuje na rachunkach :blee:
|
Wszystko co pisze na stronie jest prawdą, tylko trzeba dokładnie czytac !!
Abonament podpisujesz na dwa lata, i po tym okresie mozesz przedłuzyc umowe biorąc albo nowy telefon, albo wiecej darmowych minut. Cenniki wszystkie znajdziesz na stronie, jest teraz promocja ze przez pierwszy rok płacisz.. połowe abonamentu, np. w taryfie MOJA 40, masz 40minut albo 120smsów. No i to by bylo na tyle. Aktualnie telefon z BAJERAMI (chociaz mi sie nie podoba) to Siemens MC60 za jakies 99zł + vat. wiec prztstepna cena, wszystkie wiadomosci cenniki znajdziesz na stronie, a jak cos nie bedziesz wiedział to w salonie Ci wszystko rzetelnie wytłumaczą :) pzdr |
Komóra na abonament w erze
Hej! Zastanawiam się nad wzięciem sobie w abonamencie w Erze telefon. Wiem, że dane na stronce mogą być mało wiarygodne dlatego Was chciałbym spytać Niejaki abonament jest najtańszy? potrzebuję extra telefonu, tylko żeby były jakieś darmowe minuty i sms'y. Na ile są umowy? Po jakim okresie dają nowy telefon? Dzięki
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:48. |