![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
komorka + aparat cyfrowy
Zanim wybiore sie do salonu i zadam pytania "fachowcom" zamieszcze pytanie na forum... licze na Wasza pomoc.
Interesi mnie aparat Sony Ericsson T300 + ap. cyfrowy MCA-25. Pytania kieruje do kazdego, kto mial w ogole stycznosc z komorka ktora umozliwia podlaczenie aparatu i cykaniu foto 1. Jak takie zdjecie wyglada w praktyce, jezli chodzi o najlepsza rozdzielczosc?? (wymiary, jakosc etc.) 2. Czy jest mozliwe inaczej niz przez e-mail przeslac takie zdjecie na kompa (bo to jest w sumie najciekawsza opcja)?? No bo w zestawie jest podobno przewod laczacy telefon z kompem. 3. Wiem ze ilosc zdjec zalezy od rozdzielczosci (chyba ze te aparaty sa tak prymitywne ze nie ma mozliwosci regulacji) ale jakby tak mniej wiecej w takiej optymalnej rozdzielczosci zdjecia robic to ile sie miesci takich zdjec w pamieci komorki (przypominam Sony Ericsson T300 - nie wiem jaka moze miec pojemnosc... a nawet nie wiem czy to do niego bezposrednio idzie czy aparat ma swoja pamiec...). To by bylo na tyle. Jesli cos na ten temat wiecie podzielcie sie ze mna ![]() Pozdrawiam artoor
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
korzystałem z Sony Ericssona t68i z aparatek mca-25. Hmm bawiłem sie nim tylko chwilke, ale zdjecia wychodzą "nieciekawe" brak lampy błyskowej to podstawowa wada.
![]() Niezbyt fachowa odpowiedz ale zawsze coś ![]()
![]() |
#3 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
A ja się tylko zapytam..... z jakiej sieci byś kupił tą komórkę (era, plus, idea)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Forumator
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
Parametry techniczne mca-25
rozdzielczość w pixelach: 80x60 160x120 320x240 640x480 głębia kolorów 24 bity (16 mln kolorów) rozdzielczosc obiektywu 80x60 rozdzielczosc podgladu 100x75pix waga 21 g kolory-szary metalic zdjecie mozna wyslac jako mms do 30kb czyli zdj o najwiekszej rozdzielczosci nie przejdzie,lub zalacznik do poczty email To tyle.Zabawka nie aparat, ale Twoje pieniadze, twoj wybor. f.
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.12.2002
![]() |
zdjecia na eryku są kiepskiej jakosci. Nokia 7650 ma troche lepsze. Najbardziej podobaly mi sie zdjecia siemensa S55:
![]() i ten: http://telefonia.wp.pl/img/b/13/13325.gif[/IMG] a spojrzcie na to cudo: Siemens SX 45 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.12.2002
![]() |
O zdjecia mozesz pytac!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
CDRW maniaq dzieki za zalaczniki!!
![]() |
![]() |
#10 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Zdjęcia z Ericsonów z aparacikiem są moim skromnym zdaniem - beznadziejne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Cytat:
Pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Cytat:
Taki sprzęt nie może mieć wygórowanych parametrów, na razie - technika się rozwija i w niedługim czasie można się spodziewać lepszych aparacików w podobnej cenie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
ciekawe ile takie cudenko bedzie kosztowac
![]() opis na telefonia.wp.pl albo to: opis na telefonia.wp.pl a jest jeszcze jeden nie pamietam symbolu Nokia go reklamuje teraz w TV. Taki smieszny ma aparat, klawisze jakby dookola.Wie ktos ile to kosztuje?Linka do zdjecia,opisu?
![]() |
#14 | ||
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() opis: http://telefonia.wp.pl/hardware/show.html?IN[id]=3147 (wklejcie caly adres bo nie podswietla calego linku) czekam na info.
Pozdrawiam! ![]() Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 22.04.2003 o godz. 08:51 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
jest to aparat NOKIA 3650.
Można dostać na allegro chyba za około 1300zł ![]()
![]() |
|
|