Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 01.11.2005, 19:00   #16
Grzechu_1990
POSTFUCKER

Data rejestracji: 28.10.2005
Grzechu_1990 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Pilsner Urqel, zajedobre piwo, ono rządzi

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 01.11.2005, 22:03   #17
czero
-=| GodFather |=-

Data rejestracji: 30.04.2003
czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Dla mnie tylko Debowe mniam
czero jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.11.2005, 07:38   #18
para
Guru

Data rejestracji: 18.11.2002
para niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Kowalik-
A gdzie to jest?
Oczywiście powinno być Browar Dojlidy w Białymstoku.

Pozdrawiam
para jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.11.2005, 08:06   #19
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez sayan
co mnie najbardziej zdziwiło .. ze u siebie w miescie woj. dolnośląskie pije TATRE produkowaną przez ŻYWIEC w Żywcu a będąc na wakacjach w Łebie piłem TATRE wyprodukowaną przez Kampanie Piwowarską (totalny szczoch...) wytłumaczy mi ktoś ten absurd

a pozatym Żywiec i Dębowe ruuulez

mojego sentymentalnego Wrocławskiego Piasta... produkują warszawiacy z Okocimia ;/ buu ;/ ;/;/
No to pozdrawiam szczegolnie to dolnoslaskie miasteczko zamieszkane przez Sayana...(Sayan wie dlaczego)

Tatra i Harnas to jeden sikacz - kazdy moze sie o tym przekonac pijac raz lyk tego i raz lyk tamtego - ta sama produkcja rozne etykietki.
Niestety ale Zywiec bardzo bardzo sie pogorszyl od czasow kiedy byl moim ulubionym piwem... teraz to sam nie wiem co pije czy Zywca czy inna zlewke

z Pistia pojawil sie ostanio eksperyment Piast Zimowy, kupilem i pilem, pilem i pilem i sam nie wiem co pilem, napisali ze to na slodzie, a ja nic takiego nie wyczulem...

Czy zna ktos jeszcze jakies dobre piwo?
Stary 02.11.2005, 08:37   #20
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez para
Oczywiście powinno być Browar Dojlidy w Białymstoku.

Pozdrawiam
a może dzielnica miasta Białystok - Dojlidy?

w każdym razie piwo Dojlidy Magnat kiedyś mi smakowało, ostatnio praktycznie nie pijam mocnych piw, ale trzeba będzie sprawdzić

Żubr jakiś cienki nawet przy cienkim Lechu...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.11.2005, 10:36   #21
Morris
Coauctor delicti

Data rejestracji: 23.12.2002
Morris zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
rozlewaja tzw. frakcje... ta lepsza (1 frakcja) idzie na piwo eksportowe i jest bardzo smaczna, druga frakcja do butelek i zazwyczaj jest to ta lepsza smakowo, 3 frakcja dla knajp jako lane i puszkowe i gazuja to ostro, bo piwo z 3 frakcji jest juz ze tak napisze "sikaczem"
Kiedyś słyszałem o podziale piwa lanego na 3 kategorie - to samo piwo w kilku cenach, różniące się znacznie jakością. Niestety nie wiem, czy podział dotyczy frakcji o których piszesz, czy też może ta ostatnia jest dzielona jeszcze na 3 podkategorie. :\
Stary 02.11.2005, 11:22   #22
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
a może dzielnica miasta Białystok - Dojlidy?

w każdym razie piwo Dojlidy Magnat kiedyś mi smakowało, ostatnio praktycznie nie pijam mocnych piw, ale trzeba będzie sprawdzić

Żubr jakiś cienki nawet przy cienkim Lechu...
dlatego pijam carlsberga
i lecha
innych juz raczej nie
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.11.2005, 11:57   #23
sayan
Guru

Data rejestracji: 15.03.2002
sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ah .. przypomnialy mi sie te czasy kiedy zagladałem tu codziennie, przesiadywałem na czacie i czytałem wiekszość postów POZDRO Ormianin

a wracajac do tego piwka, co by nie narzekac, piwo w Polsce dobre mamy Ostatnio nakupiłem czeskich wynalazków z 10 butelek piwa, każde inne... i z tych 10 smakowaly mi trzy ...patrzac na rachunek trzy najdroższe. Bażant znany wszem i wobec Budweiser Budziejowicki oraz Kozlej (Koziel... jakoś tak)

najgorsze są piwa mocne !!!! wyjątek Dębacz

WCHODŹ na czat, a link znajdź gdzie indziej !!!!!!!
sayan jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.11.2005, 12:03   #24
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sayan
[...] Kozlej (Koziel... jakoś tak)
[...]
Velkopopovicky Kozel?

Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.11.2005, 12:47   #25
malaczarna
Guru

Data rejestracji: 05.06.2005
malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
HMMM a ja lubie nadal piwo lubelskie "perła" chociaz zaczyna sie robic dziwne, albo mi sie smak zmienil...kiedys kiedys pilam piwo chyba o nazwie "faxe" nawet mi smakowalo,ale to bylo dawno i nie pamietam dokladnie
Stary 02.11.2005, 12:50   #26
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez malaczarna
HMMM a ja lubie nadal piwo lubelskie "perła" chociaz zaczyna sie robic dziwne, albo mi sie smak zmienil...kiedys kiedys pilam piwo chyba o nazwie "faxe" nawet mi smakowalo,ale to bylo dawno i nie pamietam dokladnie
jak to było piwo FAXE 10% to nic dziwnego z tą pamięcią

Stary 02.11.2005, 12:54   #27
malaczarna
Guru

Data rejestracji: 05.06.2005
malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
jak to było piwo FAXE 10% to nic dziwnego z tą pamięcią

poprostu dawno je pilam hmmm dzieki @ed to juz moge isc do sklepu w ktorym sa tylko "piwa" z calego swiata
Stary 02.11.2005, 12:55   #28
Igloo
PiwoWar

Data rejestracji: 01.12.2003
Igloo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
najlepsze piwo to jest z własnego warzenia. jak zrobiłem warke to wyszedł taki diabeł, że 2 piwka i bombka . i piwko nie było jakieś mocno goryczkowe czy smakowało spirytem jak to mają w zwyczaju mieć mocne piwa robine przez browary.
zainteresowanych robieniem własnego piwka polecam Piwowarstwo Domowe
Igloo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.11.2005, 13:12   #29
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

wybieram się do sklepu na Potckiej od roku i wybrać się nie mogę

piłem kiedyś takie domowe piwko i było super.
Stary 02.11.2005, 13:40   #30
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Morris
Kiedyś słyszałem o podziale piwa lanego na 3 kategorie - to samo piwo w kilku cenach, różniące się znacznie jakością. Niestety nie wiem, czy podział dotyczy frakcji o których piszesz, czy też może ta ostatnia jest dzielona jeszcze na 3 podkategorie. :\
tak, ta ostatnia frakcja ktora trafia do kegow jest jeszcze rozwarstwiana, czyli dogazowywana i rozwadniana, najgorsza jest na masowkach typu koncert, imprezy na swiezym powietrzu, bo piwo nie ma smaku wogole i pije sie aby wypic, w knajpie (w zaleznosci od knajpy) sa 2 ostatnie rodzaje i ta najlepsza jest w malych kegach, ktore mozna kupic na grilla w supermarkecie...

ja pamietam jeszcze jak w latch osiemdziesiatych i dawniej bylo piwo nie pasteryzowane w knajpach i mialo swoj smak, teraz nie takiego piwa... czasem jeszcze mozna dostac cos dobrego z jedynego browaru w Polsce ktory robi piwo niepasteryzowane - Lwówek Śląski... jak widze zaraz kupuje, piwo to jest w butelkach starego typu i jest dosc tanie ale bardzo smaczne i aromatyczne prawdziwe piwo
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: