![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Ja nie chce byc zlosliwy ale jesli patrzec na avatara to sie nei dziwie ze takie tematy powstaja.
Zawsze sie znajdzie kilku urazonych. To juz chyba 3 forum gdzie widze cos takiego. I zawsze tylko jedna osoba miala waty. A niech bedzie, ze wazelina - taki mod to skarb. Zlego slowa powiedziec nie moge. zuk4u - popieram jest tyle for a nie forumow, do wyboru do koloru |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... jędrkowi wazeliny nie trzeba, on woli krem z dobrym filtrem
![]() ![]()
#3 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
No to ja tez cos tutaj napisze.
Konflikt jakis niewatpliwie jest pomiedzy Alex69, a andrzejj9. Nie czytam calosci, znaczy sie wszystkich postow bo mnie nie interesuja. Natomiast to co zauwazylem to niestety sklanialbym sie do tego, ze Alex69 mial jednak troche wiecej racji. Z punktu widzenia zachowania sie na forach dyskusyjnych. Bo jest pewna zasada i jeslibysmy rzeczywiscie mieli sie jej trzymac to Alex69 w tym wypadku ma racje. O jaka zasade czy tez zasady mi chodzi to nie musze chyba tlumaczyc - slawne google na przyklad. I wiele innych rzeczy.( tutaj klania sie dyskusja w dziale o filmach na przyklad bo jakbym chcial to znalazlbym i wiecej ale mniejsza z tym nie bede na to tracil czasu) Co do krytyki, ktorej andrzejj9 nie przyjmuje to tez zauwazylem ostatnio, ze za bardzo uwaze sie za nieomylnego (tutaj to mozna nawet wziasc sobie cytat z tego tematu.... Popełniłeś błąd, którego na dodatek ja wcale nie zamierzałem tobie wypominać. W ogóle zwróciłem ci na niego uwagę jedynie dlatego, że 'czepiłeś' się mnie strasznie, jak ośmieliłem się zapytać o coś, co twoim zdaniem, było głupie. Najgorsze, że wcale nie miałeś racji.....)Blad. Nie ma ludzi nieomylnych. Co do samego moderatora to moderator nie jest osoba, ktora ma sie uczyc na forum. On po to aby bardziej wytykac bledy i je poprawiac wiec sila rzeczy musi posiadac jakas wiedze. Ale chcialem zauwazyc takze, ze andrzejj9 nie jest wcale takim zlym moderatorem bo niestety widzialem duzo gorszych. Uwazam nawet, ze w miare poprawnie wykonuje swoja prace. Z tym ,ze jednak pare spraw powinien przemyslec i troche zmienic podejscie. I to nie jest tak ,ze ja kogos lubie czy tez nie. Po prostu obiektywnie stwierdzam co widze i to wszystko. I jakby ktos mial nadal problemy ze zrozumieniem tego co wyzej napisalem to napisze jeszcze raz, ze andrzejj9 wcale nie jest, az takim zlym moderatorem aby mial na przyklad zosatc zmieniony. Nie o to tutaj chodzi. Przynajmniej z mojego punktu widzenia. Po prostu sa sprawy nad ktorymi powinien sie troche zastanowic i to co on z tym zrobi to juz nie moja sprawa. Dalej: Wywolany zostal tutaj uzytkownik esem. Jako ,ze go nie ma to go pomine bo na jego temat tez moglbym cos napisac. @REi Alex69 niestety nic zle nie zrozumial, bo uwierz mi, ze chcialem sam tam wczesniej odpowiedziec na temat tego dubbingu ale dalem sobie spokuj. @zuk4u Nie rozumiem dlaczego Alex69 mialby zmienic forum. BO mu sie cos nie podoba. A co w ogole jest za argument. Zaden. @Sunna Z tym avatorem to zes teraz wyskoczyl.Co to w ogole za bezsens jest. Pisz jakies rzeczowe argumenty, a nie podpieraj sie tym, ze ktos ma jakiegos tam avatora i na tej podstawie wyciagasz jakies tam chore wnioski. To tyle. Wiecej nie chce m isie pisac. A moglbym jeszcze troche ale chyba wystarczy. |
![]() |
![]() |
#4 | |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A jednak jest jakis argument. Z tego co wiem to forum nie jest miejscem do wojen z modami. Nie podoba sie to niech pisze do administracji z uzasadnieniem. A nie jakies bezsensowne tematy zaklada. Po co ? Zeby go kilku userow poklepalo, jaki on fajny i ma cos do moda ? A juz tytul tematu to jakies kuriozum. Co do wyciagania wnioskow z avatara to chyba ty sie zagalopowales. Ja rzucilem tylko luzne skojarzenie. Gdybym byl modem ten temat juz dawno by nie istnial. Jak jzu pisalem, ma cos do moda to albo sobie z nim to wyjasnia, albo olewa sprawe (zapomnina o niej) albo pisze do admina. Jaka wiedze musi posiadac moderator w czesci offtopic? No bez jaj, on ma pilnowac porzadku, mody nie sa od udzielania informacji na kazdy temat i nie musza wszytskiego wiedziec. Co do google to wyskoczyles, wtedy by trzeba usunac 95% tematow z tego forum bo wszystko mozna w google znalezc. Moze byc Weron ? |
|
![]() |
![]() |
#5 |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
@Sunna
Ale ja tutaj nie widze zadnej wojny po prostu Alex69 chcial wyrazic swoje zdanie publicznie i to wszystko. Piszesz aby bezposrednio skontaktowac sie z administracja. Pewnie i moglby ale rezultat bylby znikomy, a w ten sposob moglby zebrac juz pare osob i jesliby mial popracie to by mozna bylo zmienic moda. Piszesz takze, ze zamknalbys temat lub go wykasowal jakbys byl modem. Czyli dyktatura? Jeden, ktory zawsze ma racje? Blad. W tym wypadku to dla mnie tak samo jakbys chcial sie przyznac do winy. Co do wiedzy w offtopicu to fakt masz racje. Ale ja bardziej odnioslem sie do wypowiedzi andrzejja9, niz do tego gdzie on jest modem. Bo w sumie racja jesli chodzi o offtopic to tu zadnej wiedzy nie trzeba posiadac tylko szczere checi. |
![]() |
![]() |
#6 | |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
#7 | ||||||||||||
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jedrus, ja pisalem o filmie animowanym ... dokladnie takim 3D gdzie postacie robi sie na komputerze a ty mnie informujesz, ze byly fabularne filmy familijne z napisami i dubbingiem ... doskonale wiem o tym alex69@imperial.com.pl jeszcze na dodatek podpierasz sie wypowiedzia: Cytat:
co autor tej wypowiedzi mial na mysli ... jasne nie jest "Właśnie wróciłem z wersji oryginalnej" moze, takiej z kina - a moze od kolegi gdzie ogladal divx'a ![]() napisalem ci ze wysokim ryzykiem popisal by sie dystrybutor decydujacy sie na rozpowszechnianie "Sherek'a", "Epoki Lodowcowej" czy tez "Gdzie jest Nemo" w kinach z napisami - co ja gadam ... studio dreamworks, fox lub disney na taki krok poprostu by sie nie zgodzily swoja droga to nawet u mnie we firmie nie wiedzieli ze wypuscili "Opowiesciami z Narnii" z subtitle'ami ![]() co do dubbingu ... to wiem ze nie wszyscy sie orietuja, ze polskich aktorow wybiera studio/producent filmu naj wazniejszy jest by tempr glosu jego barwa byla jak najbardziej zblizona tej z oryginalnej wersji filmu - dlatego j.stuhr zawsze podkladal w polskiej wersji e.murphy (Mulan, Shrek) Cytat:
Cytat:
wez sie zastanow by sie czegos nauczyc nie musisz byc przy tym moderatorem - chyba ze wladza daje ci wiedze ... Cytat:
Cytat:
powiem to raz jeszcze <- nie nadajesz sie jako moderator! rzeczywiscie twoje zdolnosci krasomowcze sa imponujace ale predzej do gazetki szkolnej lub informatora regionalnego moderator, to jest wladza i wiedza nie omylna chcesz pogadac po******yc glupoty - zrob sobie nowe konto ... Cytat:
zlote zasady kazdego forum <- szukaj (wszedzie), pytaj jesli nie bylo wczesniej odpowiedzi - proste wiecej czytaj ... a kompleksy zostaw na silownie Cytat:
Cytat:
ja za taki jeden dostalem ****ke od ciapek@ - z komentarzem "ludzie uzywaja medemow" demek@ jak nie miales czasu ... mogles zrobic to pozniej btw do dzis nie wiem co maialy wnosic do twoich wynikow predkosci screeny z ogniem ![]() Cytat:
a co do pofesorow to umnie na uczelni najbardziej nielubiani - pod koniec roku - dostaja najwiecej kwiatow i slow uznania powracajac do tego topicu ... rzeczywiscie troche mnie ponioslo - ale od tego jest mod by zwrocic uwage ze user nie przestrzega zasad zawartych w regulaminie ... a tu mod sie wdzieczy albo zaklada topic'ki o szpitalach, burzach lub oponach ;/ a teraz na koniec ... dzieki weron za slowo bo juz myslalem ze uzywam jakiegos narzecza ... a wladze ... upominam o rozwage
![]() Ostatnio zmieniany przez AleX69 : 20.07.2006 o godz. 15:52 |
||||||||||||
![]() |
![]() |
#8 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
w 1024 byly tylko po to zeby mi nikt nie powiedzial, ze testowalem w 640x480 ......
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
#9 | ||||||||||||||
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heh.. myślałem, że tę rozmowę mamy już z głowy, ale skoro nie..
Cytat:
Ja z kolei wprowadziłbym podział na filmy dla dzieci, dla młodzieży i dla dorosłych. I tu już można by dyskutować, gdzie wprowadzać dubbing, a gdzie napisy. Ale podział nigdy nie będzie jednoznaczny i zawsze mogą się zdażyć jakieś wyjątki. Cytat:
Cytat:
Cytat:
--------------- Cytat:
Ostatnio zresztą miałem fajny przykład, jak forum nie powinno wyglądać - wejdź sobie tutaj: http://autoswiat.redakcja.pl/forum/f...p?Artykul=5665 Wypowiedzi i tematów więcej nawet niż u nas, ciekawi ludzie, z na pewno cenną wiedzą, ale z forum praktycznie nie da się korzystać (ja po kilku dniach przestałem). A czy tam są moderatorzy? Nie wiem, ale podejrzewam, że nie. Na koniec jeszcze jedną rzecz dopiszę odnośnie tego tematu. Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/518825-post5.html A tu masz adres do całej dyskusji: http://forum.cdrinfo.pl/gry/55298-ghost-recon-3-a.html Inne dowody dostawałem na priva, czasami na gg i maila. Pewne rzeczy u mnie, czy też podejście do niektórych spraw, możesz negować, ale nie zgodzę się z zarzutami odnośnie mojej rzekomej impulsywności i braku obiektywizmu. To jest naprawdę trafienie kulą w płot.. Cytat:
Cytat:
Nie będę po raz kolejny pisał tego samego, bo możesz to przeczytać w poprzednich moich postach, ale co ty się starasz z moderatora zrobić - jakiegoś nieomylnego, wszystkowiedzącego supermena?? To jak już takiego znajdziesz, to daj mi znać. Będę wiedział od kogo trzymać się z daleka.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie jest to jednak wiedza, którą można znaleźć na google.. I wracając jeszcze do tematu moderatora. Przede wszystkim dam ci pewną nadzieję - ja z czasem zrezygnuję z uprawnień moderatora. Nie dlatego, że uważam, że się do tego nie nadaję, bo tu wręcz przeciwnie - uważam, że moja częsta obecność na forum, plus te jak to określiłeś 'zdolności krasomówcze' oraz opanowanie, którego z kolei nie chciałeś mi przyznać, czynią ze mnie prawie idealną do tego 'stanowiska' osobę, ale po prostu mam już dosyć tych nieustających ataków na moją osobę i obserwacji tego, co robię. Zawsze chciałem być takim samym użytkownikiem forum, jak wszyscy i zgodziłem się na pełnienie funkcji moderatora mając nadzieję, że to się nie zmieni. Ale zmieniło się mimo, że nie zmieniłem się ja - jednak podejście osób do tych spoza grupy zmienia się automatycznie, nawet jeżeli nie ma racjonalnych ku temu przesłanek. Tymczasem jednak mam inną propozycję, która - obawiam się - nie przejdzie. Chodzi mi o zlikwidowanie napisu "moderator" pod nickiem. Już od naprawdę długiego czasu nie mogę się oprzeć wrażeniu, że to działa na niektórych jak przysłowiowa 'płachta na byka' i odbiera co poniektórym zdolność racjonalnego myślenia. Od początku zresztą byłem temu przeciwny i chciałem nawet, żeby tylko u mnie było to niewidoczne. Niestety taka opcja nie była możliwa technicznie. Mam nadzieję, że powyższe zakończy te niekończące się rozważania chociaż na jakiś czas. * Normalnie bym tak tego nie napisał, ale czasami trzeba coś w odpowiedni sposób ująć. Nawet jeśli niektórzy przekleństwo traktują od razu jako nacechowane emocjonalnie.
![]() |
#10 | |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
#11 | |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
andrzejj9 od 15 roku chodzisz?
widac ze nie masz kompleksow jesli chodzisz od 10 lat na silownie bo na zdjeciach z przed trzech lat jakos nie marniutko wygladasz chyba ze te dziesiec lat silowni troche skompresowales ... ![]() Cytat:
jesli widziales te filmy kinie na terenie polski jest to przestepstwo ![]() filmy animowane nie byl rozpowrzechniany w wersji z napisami ...
![]() |
#12 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ale mam nadzieję, że Ci już przeszło ![]()
![]() |
#13 | |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|