![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#15 | ||||||||||||||
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heh.. myślałem, że tę rozmowę mamy już z głowy, ale skoro nie..
Cytat:
Ja z kolei wprowadziłbym podział na filmy dla dzieci, dla młodzieży i dla dorosłych. I tu już można by dyskutować, gdzie wprowadzać dubbing, a gdzie napisy. Ale podział nigdy nie będzie jednoznaczny i zawsze mogą się zdażyć jakieś wyjątki. Cytat:
Cytat:
Cytat:
--------------- Cytat:
Ostatnio zresztą miałem fajny przykład, jak forum nie powinno wyglądać - wejdź sobie tutaj: http://autoswiat.redakcja.pl/forum/f...p?Artykul=5665 Wypowiedzi i tematów więcej nawet niż u nas, ciekawi ludzie, z na pewno cenną wiedzą, ale z forum praktycznie nie da się korzystać (ja po kilku dniach przestałem). A czy tam są moderatorzy? Nie wiem, ale podejrzewam, że nie. Na koniec jeszcze jedną rzecz dopiszę odnośnie tego tematu. Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/518825-post5.html A tu masz adres do całej dyskusji: http://forum.cdrinfo.pl/gry/55298-ghost-recon-3-a.html Inne dowody dostawałem na priva, czasami na gg i maila. Pewne rzeczy u mnie, czy też podejście do niektórych spraw, możesz negować, ale nie zgodzę się z zarzutami odnośnie mojej rzekomej impulsywności i braku obiektywizmu. To jest naprawdę trafienie kulą w płot.. Cytat:
Cytat:
Nie będę po raz kolejny pisał tego samego, bo możesz to przeczytać w poprzednich moich postach, ale co ty się starasz z moderatora zrobić - jakiegoś nieomylnego, wszystkowiedzącego supermena?? To jak już takiego znajdziesz, to daj mi znać. Będę wiedział od kogo trzymać się z daleka.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie jest to jednak wiedza, którą można znaleźć na google.. I wracając jeszcze do tematu moderatora. Przede wszystkim dam ci pewną nadzieję - ja z czasem zrezygnuję z uprawnień moderatora. Nie dlatego, że uważam, że się do tego nie nadaję, bo tu wręcz przeciwnie - uważam, że moja częsta obecność na forum, plus te jak to określiłeś 'zdolności krasomówcze' oraz opanowanie, którego z kolei nie chciałeś mi przyznać, czynią ze mnie prawie idealną do tego 'stanowiska' osobę, ale po prostu mam już dosyć tych nieustających ataków na moją osobę i obserwacji tego, co robię. Zawsze chciałem być takim samym użytkownikiem forum, jak wszyscy i zgodziłem się na pełnienie funkcji moderatora mając nadzieję, że to się nie zmieni. Ale zmieniło się mimo, że nie zmieniłem się ja - jednak podejście osób do tych spoza grupy zmienia się automatycznie, nawet jeżeli nie ma racjonalnych ku temu przesłanek. Tymczasem jednak mam inną propozycję, która - obawiam się - nie przejdzie. Chodzi mi o zlikwidowanie napisu "moderator" pod nickiem. Już od naprawdę długiego czasu nie mogę się oprzeć wrażeniu, że to działa na niektórych jak przysłowiowa 'płachta na byka' i odbiera co poniektórym zdolność racjonalnego myślenia. Od początku zresztą byłem temu przeciwny i chciałem nawet, żeby tylko u mnie było to niewidoczne. Niestety taka opcja nie była możliwa technicznie. Mam nadzieję, że powyższe zakończy te niekończące się rozważania chociaż na jakiś czas. * Normalnie bym tak tego nie napisał, ale czasami trzeba coś w odpowiedni sposób ująć. Nawet jeśli niektórzy przekleństwo traktują od razu jako nacechowane emocjonalnie.
|
|