![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Komunikacja niewerbalna
Witam.
Musze przygotowac prezentacje po angielsku na dowolny temat i po krotkim namysle wybralem taki,jak w tytule (wlasciwie to najpierw postanowilem przedstawic schemat podejmowania decyzji i nawet juz wiekszosc prezentacji przygotowalem, ale ostatecznie zmienilem zdanie, bo mysle, ze taki temat bedzie ciekawszy). Konkretnie chodzi mi o analize ludzkich zachowan, gestow itp, a takze troche o analize osobowosci czlowieka na podstawie jego wygladu. Nie tak dawno ktos na forum pytal o podobne rzeczy i szukal jakis stron internetowych, gdzie mozna znalezc wiedze na ten temat. Od tego czasu przeczytalem kilka ksiazek dotyczacych zagadnienia i wiem juz wystarczajaco duzo (na potrzeby prezentacji), jednak wiem, ze bede potrzebowal troche specjalistycznego slownictwa (no moze nie jakos bardzo specjalistycznego, ale dosc specyficznego, typy: swiadomosc, podswiadomosc, nadswiadomosc, gestykulacja, komunikacja niewerbalna itp) tak wiec moja prosba teraz, to jezeli znacie jakiekolwiek adresy internetowe zwiazane z tym tematem, ale w jezyku angielskim. Byc moze jest jakas duza strona dotyczaca psychologii, na ktorej znalazlbym interesujace mnie odnosniki? Wiem, ze mamy na forum psychologa (psycholozczke? ![]() ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|