![]() |
Cytat:
Na razie ban na 7 dni na przemyślenie, potem zobaczymy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ca***322;e szcz***281;***347;cie ***380;e w simplusie tego ni ma :D
|
Cytat:
Poza tym patrząc na twój pierwszy post w tym temacie, to powinien zostać od razu skasowany ze względu na rażące błędy ortograficzne... |
pomysl po co Era i Heyah maja gadajacego kolesia. ciesz sie ze od 1pln... kiedy***347; no moze nie tak dawno, jak mia***322;em tak tak to by***322;a gadka juz od 10pln i trzeba bylo czekac :D....
sposobow jest kilka: kup se zdrapke zmien siec kup se abonament innych nie ma i tyle :piwo: |
a do biura nie bede dzwonil bo 1 z***322; za MINUTE BL:EEE
|
heyah nie ma BOK tylko stronę i koniec
edit: o! to cooś się chyba pozmieniało, bo kiedyś była tylko strona, ale wymyślili jak z ludzi kasę doić :| |
i co z tego ze kolejny temat co nie wolno
|
tak my***347;l***281;, ***380;e o takie rzeczy powiniene***347; pyta***263; w Biurze Obs***322;ugi... to ju***380; kt***243;ry***347; temat o heyah za***322;o***380;ony przez Ciebie... mo***380;e odpowiedzi na te pytania znajdziesz na forum mi***322;o***347;nik***243;w heyah ???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Komunikat W Heyah
czesc gdy na karcie w sieci heayh bede maial miej pieniendzy niz 1 zł to jak prubuje do kogos zadzwonic to mi gosc mówi o dostepnych srodkach na karcie czy mozna to jakos wylaczyc bo nie chce mi sie czekac za kazdym razem kdy próbuje do kogosc zadzwonic
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:08. |