Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Koncert... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/koncert-48407/)

Maciej 20.02.2005 00:37

Cytat:

Napisany przez Air
Nightwish się nie umywa do Closterkeller'a. To żaden Gothic tylko czysta komercha jak Evanesence, czy jak to się nazywa.

..i wszystko jasne :)

Air 20.02.2005 00:29

Cytat:

Napisany przez Maciej
Coś jak Closterkeller?
Muszę znaleść gdzieś ten Nightwish
dzięki Andrzej ... :piwo:

Nightwish się nie umywa do Closterkeller'a. To żaden Gothic tylko czysta komercha jak Evanesence, czy jak to się nazywa.

andrzejj9 19.02.2005 23:32

Cytat:

Napisany przez Maciej
Coś jak Closterkeller?

Eeee... Clost.. co? ;) Mówiłem, że nie słucham tego typu muzyki ;) (ale Nightwish polecam :) )

polakT 19.02.2005 23:29

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Wiesz, trudno mi powiedzieć.. Najpierw mówiłem wszystkim, że to metal, ale w pewnym momencie sam stwierdziłem, że to raczej bzdura. To raczej taki cięższy trochę rock, dużo gitar, trochę może lekko gotyku.. Generalnie nie wiem, bo nie słucham tego typu muzyki, ale w tym zespole podoba mi się głos wokalistki i w sumie całokszałt tego, co robią.

@ Thomas

Nie słyszałem, ale zaraz poszukam i sprawdze. Może też przypadnie mi do gustu.. :)

powiem tak metal niemusi byc ciezki, jest duzo zespołow metalowych grajacych lekka muzyke - liczy sie tekst.
W nightwish'u cenie texty. wszystkie mozna znalezc na www.nightwish.prv.pl -jest tam troche historii, oryginalne liryki i ich przekaldy

....:::: EDIT::::: .....

Death metal <- tego slucham na codzien, w zasadzie melodic death a ta piosenka troche odstaje
In Flames - Metaphore
jak i ta
In Flames- Dawn Of A New Day

Innych radze nie sciagac, bo.... sa dosc ciezkie :D

Maciej 19.02.2005 23:21

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Wiesz, trudno mi powiedzieć.. Najpierw mówiłem wszystkim, że to metal, ale w pewnym momencie sam stwierdziłem, że to raczej bzdura. To raczej taki cięższy trochę rock, dużo gitar, trochę może lekko gotyku.. Generalnie nie wiem, bo nie słucham tego typu muzyki, ale w tym zespole podoba mi się głos wokalistki i w sumie całokszałt tego, co robią.

Coś jak Closterkeller?

andrzejj9 19.02.2005 23:19

Cytat:

Napisany przez Maciej
A jaki to typ muzyki? Nightwish znam tylko z nazwy,a MTV ani ViVA nie oglądam :(

@ Thomas

Nie słyszałem, ale zaraz poszukam i sprawdze. Może też przypadnie mi do gustu.. :)

polakT 19.02.2005 23:19

http://www.nightwish.prv.pl/

Maciej 19.02.2005 23:12

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Nightwish też bym chętnie obejrzał, ale to jedyny zespół z tego typu muzyki, który lubię (bo ja właściwie w ogóle takiej muzyki nie słucham :) )

A jaki to typ muzyki? Nightwish znam tylko z nazwy,a MTV ani ViVA nie oglądam :(

polakT 19.02.2005 23:11

a slyszales Lacuna Coil, nawet włoszka jest fajna :D

Gdy tylko sie dowiedzialem ze bedzie nightwish zadzwonilem do braciszka a on juz zalatwi co trezba, i zeby byc blisko

andrzejj9 19.02.2005 23:05

Cytat:

Napisany przez thomascamel
Ha a ja jede tylko na nightwisha, juz nawet zalatwiam bileciki i rezerwacje :D, jak mi sie odwidzi to moze ironow popacze....

Nightwish też bym chętnie obejrzał, ale to jedyny zespół z tego typu muzyki, który lubię (bo ja właściwie w ogóle takiej muzyki nie słucham :) )

polakT 19.02.2005 22:43

Ha a ja jede tylko na nightwisha, juz nawet zalatwiam bileciki i rezerwacje :D, jak mi sie odwidzi to moze ironow popacze....

SLAYER 18.02.2005 18:03

No wlasnie tez bylem na metalice i jakos ten dzwiek sie rozchodzi szybko.Moze dlatego ze bylem na krzeselkach. W spodku dzwiek krązy i odbija sie i lepszy efekt jest.

andrzejj9 18.02.2005 17:34

Cytat:

Napisany przez Air
Nightwish to jakieś nieporozumienie. Ostatni teledysk to tak jak bym Buffy oglądał. Porażka. Właśnie pobrałem Rock in Rio Ironów, doskonały koncert :spoko:

Nightwish jako support? Myślałem, że oni są trochę bardziej znani?

Air 18.02.2005 17:26

Cytat:

Napisany przez SLAYER
A ja mam juz bilet na Judasow (6 kwiecien, a nie marzec), na Ironow sie zobaczy jak z kasą. Zreszta bylem juz 2 razy i do tego tera jest na śląskim, jakoś mnie to nie przekonuje.

A mnie właśnie przekonuje ten stadion.

W zeszłym roku byłem na Metallice i było bezbłędnie. Teraz też na to liczę. Napewno będzie lepiej niż w Spodku.

SLAYER 18.02.2005 17:12

A ja mam juz bilet na Judasow (6 kwiecien, a nie marzec), na Ironow sie zobaczy jak z kasą. Zreszta bylem juz 2 razy i do tego tera jest na śląskim, jakoś mnie to nie przekonuje.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:01.