Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.02.2006, 21:10   #1
ynsiwy
egipski bóg
 
Avatar użytkownika ynsiwy
 
Data rejestracji: 28.02.2004
Lokalizacja: Gdańsk/Okolice
Posty: 2,922
ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Konfiguracja Routera

Witam Mam taki maly problem
Chcial bym otworzyc porty w moim routerze (firmy Micronet, być moze ktos taki posiada), tak aby m.in miec "zielona buzke" w Azureusie Troszke juz porobowalem pogrzebac w ustawieniach, ale nei wiem co zrobic z tym zmiennym ip...a nie chcial bym tez zbytnio wszystkiego zmieniac...bo urzytkownicy drugiego komputera nie sa zbyt przychylni do zmian..w szczegolnosci gdy im wszystko dziala
Dodam tyle ze mam neostrade
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Konfiguracja Routera-server.jpg  

Ostatnio zmieniany przez ynsiwy : 12.02.2006 o godz. 21:14
ynsiwy jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.02.2006, 21:17   #2
REi
ClassicGOD
 
Avatar użytkownika REi
 
Data rejestracji: 24.02.2004
Lokalizacja: Tychy
Posty: 3,093
REi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A wiec w zaleznosci jakiego portu uzywa twoj azureus wpisujesz go w 2 pierwsze pola a w polu Host IP wpisujesz swoj wewnetrzny adres IP
__________________

God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience"
REi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.02.2006, 21:21   #4
ynsiwy
egipski bóg
 
Avatar użytkownika ynsiwy
 
Data rejestracji: 28.02.2004
Lokalizacja: Gdańsk/Okolice
Posty: 2,922
ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>ynsiwy ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
nie jestem dobry w te klocki host ip to bedzie ip mojej sieci czy ten nadany "zmienny" przez neo?

Piterniel probuje zrobic wg tej strony co podales...jednak cos mi dalej nie idzie :/

Ostatnio zmieniany przez ynsiwy : 12.02.2006 o godz. 21:45
ynsiwy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.02.2006, 22:32   #5
Piterniel
Cichy mod
 
Avatar użytkownika Piterniel
 
Data rejestracji: 16.03.2003
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 4,485
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Sesja na GG pomogla
Problem rozwiązany
Piterniel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.