![]() |
No wlasnie. Tak naprawde ocena nie jest odzwierciedleniem wiedzy i umiejetnosci ucznia. Wiem to z wlasnego doswiadczenia....
|
Cytat:
Na szczęście to moja ostatnia sesja....HURAAAAA |
Cytat:
Wiem - tam są another war rulez :) |
gsdasz madrze laser - ale bedziesz musial to rpzemyslec jak pojdziesz na studia... bardzo mocno przemyslec
|
Cytat:
Widzisz surff - dzisiaj liczy sie tylko wynik ostateczny - średnia, papier itp. A to czy ktos wogóle umie policzyc oprocz sredniej to juz inna para kaloszy ... Dla mnie sie liczy to co ja opanowałem i wiem - mogłbym miec nawet zame 2 ale gdybym rozumial material i potrafił wiedze wykorzystac to naprawde nie mialo - i nie ma to dla mnie znaczenia. Ucze sie dla siebie a nie dla średnej ... :) PS: Ja mam juz wakacje :) |
Ja dopiero za miesiąc będe znał swoje wynki, jak się sesja skończy...
jeszcze ani razu od początku studiowania sobie średniej nie liczyłem.... Koledzy nie przywiązujecie przypadkiem zbyt dużej wagi do liczb ???? |
Ja bede mial cos kolo 3.18. Niech zyja kujony, niech zyja krakowskie szkoly!
|
Cytat:
|
:D moja srednia... trudno wyliczyc... nie mam jeszcze zalek z infy i fizy ciala stalego :chytry: Ale licze ze bedzie... a powiem tak niech "x" to moja ocena na koniec drugiego semestru to mamy taka nierownosc 3 < x < 3.5 Oczywiscie moge sie mylic ;) pozdro
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jesli sayan masz taka srednia, to ja 'nie moge' sie chwalic... mam 5.11 - 5 klasa podstawowki wlasnie..., moglobyc 5.20, ale 4 z muzyki jednak - zawalilem jeden sprawdzian :)
oceny: j. polski - 5 matematyka - 4 :/ informatyka - 6 plastyka - 6 technika - 6 j. angielski - 5 muzyka - 4 historia - 5 przyroda - 5 wf - 5 pozdro ;) ps - najwazniejszy pasek :D |
moja nie przekroczy 3.3 - ale to i tak srednia powyzej sredniej :) elektronika to piekny kierunek... zapraszam samobojcow
|
ten rok był bardzo "obfity" !! jak dlamnie :)
mam sie czym chwalic !! druga gimnazjum średnia 5.0 polski - 4 biologia - 4 niemiecki - 4 geografia - 4 matma - 5 hista - 5 fiza - 5 sztuka - 5 wos - 6 chemia - 6 informatyka - 6 wf - 6 ostatnio taka średnia bylo w 5 klasie podstawówki :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:22. |