![]() |
A mogliby***347;cie zamie***347;ci***263; zeskanowany arkusz z zadaniami teoretycznymi i zadaniem praktycznym na technika informatyka?
|
Cytat:
Innymi slowy - banal, mam tylko nadzieje tylko ze moj opis wykonywanych czynnosci spodoba sie osobie oceniajacej... |
Eh koniec roku, jak dla mnie to rok szkolny skonczyl sie tydzien temu. Za to do ostatniej chwili trza bylo sie uczyc (uczyc-pojecie wzgledne ;] ) Srdnia wg mnie nawet wystarczajaca, 4.2/3, w sumie 3 troje (polski[BLEH!], fizyka i biologia) reszta 4 lub 5. Z fizyka klopot maly bo nie trawie tego przedmiotu, a w sumie majac jako jeden z niewielu 5 z majcy w klasie z rozszerzona powinienem radzic sobie z fiza. ale nie ma tak dobrze... heh Zoabaczymy co bedzie w drugiej klasie, chociaz w sumie tak na wakacje niema sensu o tym myslec. Wesolo moja klase urzadzila polonistka, dala nam cegielki polskiej literatury do przeczytania na wakacje. 8 lektur: Pan Tadek, Potop, Lalka etc etc a wszystko to dla klasy matematyczno informatycznej, lovely, huh? :D A polonistka jest na tyle mila ze jeszcze w ten wtorek, kiedy byl ostatni dzien "prawidziwej" szkoly jako jedyna prowadzila lekcje. http://forum.cdrinfo.pl/images/smilies/szczerbaty.gif
Jutro rozdanie swaidectw, przydaloby sie oblac ten pierwszy roczek w LO... heh pozdro |
Jak panowie wra***380;enia po cz***281;***347;ci "praktycznej"?
|
W tym topicu umie***347;ci***322;em zeskanowany arkusz http://www.elektroda.pl/rtvforum/-sp...ytt531321.html
Nie mam go ju***380; na kompie, tak to i tu bym umie***347;ci***322;, a nie mam te***380; jak ***347;ci***261;gna***263; bo punkty wczoraj wywali***322;em na wyr***243;***380;nienie tematu ;) |
A tu s***261; rozwi***261;zania:
http://www.cke.edu.pl/index.php?opti...d=363&Itemid=2 |
Je***380;eli mia***322;by kto***347; jakie***347; skany/namiary na owy arkusz to by***322;bym bardzo wdzi***281;czny ;)
:EDiT: Egzamin zawodowy 2006 - Technik Elektronik |
Cytat:
Cytat:
Ja pseudo praktyczny mam dopeiro w czwartek. EDIT: http://www.cke.edu.pl/index.php?opti...d=362&Itemid=2 |
napewno beda na cke.edu.pl za jakis czas - pozwolili nam je zatrzymac wiec elektronikom pewnie tezz - tylko komu skanowac sie chce? :P
|
A mo***380;e wie kto***347; gdzie mo***380;na znale***378;***263; arkusze tegorocznego egzaminu zawodowego na technika elektronika? :)
|
Cytat:
Krok 2: Odnalezienie jakiejś przeglądarki internetowej Krok 3: Wklepanie adresu http://forum.cdrinfo.pl Krok 4: Sprawdzenie w wyszukiwarce czy nie ma rozwiązania problemu Krok 5: Niestety problemu jeszcze nie było - rejestracja na forum Krok 6: Zadanie pytania w odpowiednim dziale Krok 7: Uzyskanie odpowiedzi Krok 8: Wykorzystanie nowonabytej wiedzy w praktyce :D |
Dzisiaj napisalem teorie - byl latwy w sumie, jutro praktyka ktora ponoc ma sprowadzac sie do tego ze dostaniemy kompy z problemem - problem mamy rozwiazac opisujac krok po kroku swoje postepowanie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
co***347; ten profil tech. - info. popularny jest ;p
|
Hehe..
A ja si***281; wczoraj dowiedzia***322;em, ***380;e mam ***347;redni***261; 3,87 || Wi***281;c troch***281; wy***380;sz***261; ni***380; przypuszcza***322;em :D A w III gimnazjum by***322;o 5,0 :fiu: |
Moja srednia to 3,3.
Nie jestem tym zachwycony, ale to jest moja wina bo prawie nic sie nie uczy***322;em w tym roku :( Trzeba to poprawic w nastepnym roku ;) PS. Jestem w I klasie Technikum na Technik Informatyk :) |
Ja teraz w 1 kalsie Technikum informatycznego mam 3,57 :D
Na koniec gimnazjum zabrakło mi 1 ocenki wyżej, żeby miec pasek :/ Ale było minęło, dostałem się tam gdzie chciałem :D |
Cytat:
|
Cytat:
Ale poważnie: Nie potrafię pisać wypracowań. Dla mnie temat się kończy po 5/10 zdaniach :taktak: |
Berion, a moze to przez te konsole? ;)
|
@Patrix
Jasne, że szkoda ale to nie moja wina. Z 'polaka' zawsze mnie us*ą :ysz: @kiewas C(o)K(to)U(mie) - LO |
W tym roku lepiej niz w poprzednim :)
Mam srednia ~4,3 i jestem z siebie zadowolony.. ..i co najwazniejsze wywalczylem 6 z informatyki, ktora bedzie tez na swiadectwie 3 klasy gimnazjum. pozdro ;) |
ja sie tam pochwale ze w maturalnej miale 4.86 w tym 2 z polskiego, i ..... 1 z religii i uwierzycie ze sie wliczala do sredniej, ale nie miala znaczenia czy to 1 czy2 kazda zaliczala :/ - durna mialem dyrektorke ;)
|
Cytat:
|
Nie liczy***322;em teraz sredniej, chociaz cos napewno jest miedzy 3-4(sporo pi***261;tek i sporo tr***243;jek) :D
Nie za***322;uje swoich stopni,sta***263; mnie by***322;o bez niczego na duzo lepiej - wybra***322;em ***380;ycie w normalnej rzeczywisto***347;ci ;) ps.czasem nie rozumiem samego siebie :D |
Cytat:
|
Ja miałem coś 3.5 ale to było 26 lat temu :(
|
Ja to w sumie nie mam się czym chwalić :P
technikum oficjalnie skończyłem już prawie pótora miecha temu - średnia? 2.6 :szczerb: z przedmiotów maturalnych średnia: 3 podsumowując - w ciągu 6 lat jakie spędziłem w szkole średniej (3 lata ZSZ, i 3 lata technikum uzupełniającego) zapomniałem co to jest nauka. Nawet na maturę poszedłem po 2 godzinach "czytania" jakiejś książki :szczerb: i bynajmniej nie uważam się za *****a hehe co do zagrożen to przerabiałem kilka razy, było ciężko, ale na szczęście zawsze wychodziłem bez obaw że czeka mnie pod koniec wakacji poprawka. @Berion, a do jakiego technikum uczęszczasz ? :D |
i to jest najwiekszy problem .. wszystko na ostatnia chwile sie robi ... ;p skad ja to znam :)
|
Cytat:
|
jeszcze 1,5 tyg temu bylem zagrozony z 7 przedmiotow ... z wlasnej glupoty ,ledwo co zda***322;em , oceny poprawia***322;em do ostatniego dnia poprawek ...
******e taki stres spanie po nocach max 5 h a reszta to nauka ... :| Mam nauczke na cale zycie a przynajmniej na cale technikum ... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Klasa maturalna ~4,2 :) |
Cytat:
|
no ja rowniez klasa maturalna... 4.86 i jedna troja na swiadectwie;p z polskiego;p
teraz trzeba czekac na wyniki pisemnych matur... |
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja mam jak narazie wyjatkowo udany semestr. Jednego laba juz zaliczylem (sztuczna int.), z dwoch egz. bylem zwolniony z 5. || (wstep do ASD, na ktory poszedlem po ASD i zlozonosc algorytmow testowych), jeden juz zaliczylem (sieci komputerowe), jeszcze zostal tylko jeden egzamin (sztuczna int.), jeden lab (sieci) i dokonczenie zespolowego projektu programistycznego + prezentacja. No i egzamin z jezyka (jutro), nie wiem na co to komu, ale dziekan sobie zyczy zanim wpusci na etap mgr...
|
Cytat:
|
koniec roku juz mialem dawno
srednia 4,8 w klasie maturalnej :) |
Cytat:
średnia ~1.9 :P |
Eeee.. To ja te***380; si***281; pochwali***263; mog***281; :)
***346;rednia 3,7 (co***347; ko***322;o tego) :P |
Ja też zdałem :)
Średnia na koniec I liceum - 3,125 coś koło tego :D @Gadzina poprawka wygląda tak jak matura: odpowiedź ustna i pisemna :| @gimnazjaliści poczekajcie do szkoły średniej to wam oceny pospadają :P |
ja mam na koniec (3gim) 4.57
my***347;la***322;em ***380;e b***281;dzie gorzej :P |
Ja te***380; bez poprawek :) Chocia***380; koniec roku jest 23.06 to ju***380; s***261; u mnie oceny d***322;ugopisem powystawiane. ***346;rednia ok 4,38 lub jak b***281;dzie 5 z matmy to 4,46 ;p
|
na pol rocze mialem kolo 3.0 a teraz troche mniej ;p ale zda***322;em i to sie liczy :)
REi widze ze ten sam profil masz ... :] |
Nawet si***281; nie przyznaj***281; :P
Ale zda***322;em, bez poprawek :D |
a ja sam nie wiem - ostatnie zajecia mialem w poniedzialek, 20 czerwca egzamin zawodowy na technika informatyki ^^ srednia bedzie okolo 4.9 (nie ma to jak dostac 4 z programowania bo reszta klasy nie nadazala z materialem i tym samym nie caly przerobilismy) egzamin bedzie banalny tylko mnie podstawy przedsiebiorczosci mecza.... sie zobaczy a w nastepnej kolejnosci studia inzynierskie a moze i magisterskie xD
|
Mo***380;e od***347;wie***380;***281; temat...:P Jak wam idzie szko***322;a?? Zdajecie, nie zdajecie?? Ja mam niestety poprawk***281; z polskiego w sierpniu...:( kto***347; mo***380;e mia***322; poprawke?? Przyzna***263; si***281;:) Mo***380;na opowiedzie***263; jak to wygl***261;da, to nie b***281;de zaskoczony..
|
Re: koniec roku szkolnego jak tam wyniki
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a ja mam 3,85 nie jest tak zle mogło być lepiej i tak dostane się do liceum
a z testów miałem 66 na 100 |
Ja pisałem mature w tym roku w technikum
mata 6 i 6 polak 3 i 3 srednia ocen 4.96 na maturalnym i 5.0 w piątej klasie niestety swiadectwo bez paska (średnia z matury min 4.6) |
ja srednia 5.0 z testow 84/100.
|
U mnie 4,5. Taak niewiele brakowało do paska :).
|
Cytat:
|
Moja średnia to 5.11 w 5 podstawówki
matma - 5 j. polski - 5 przyroda - 5 historia - 5 informatyka - 5 j. angielski - 5 technika - 6 wychowanie fizyczne - 5 muzyka - 5 (religia - 6) :o :o :o :o :o |
... mnie odbiło w ostatniej sesji :jupi:, 7 przedmiotów i 7 piątek, jak ja to zrobilem, nie mam zielonego pojęcia ??? przez całe studia nigdy nie zbliżyłem się do tego ideału. Teraz pora zasiąść i napisać pracę licencjacką, czyli pracowite wakacje :pisze:
|
u mnie tez jest 5.66
|
pytanko o wszystkich: jakie są najwyższe średnie w Waszych szkołach, u mnie 5,66
|
3 klasa gim - 5.35
polak, biola, w-f, infa 6 ... reszta to 5 168 z testow |
No i teraz juz wiadomo - mam 5.1 + czerwony pasek + wygranie konkursu informatyczn-ekologicznego i do tego dyplomik i ksiazeczka :), jupi...
pozdro ;) ps - ale co z tego.. jak niedlugo wrzesien? :D ^_^ |
cool
u mnie nieźle, średnia 5.0 "Syzyfowe prace" jakiś dyplomik i COOLLL
|
Cytat:
|
Pierwsza klasa technikum elektronicznego ze specjalizacja w siecach komputerowych. Wynik 4,21
|
Moja średnia to 3.92 a tak jak Paja miałbym 4.0 tylko że baba z chemi nie chciała dać mi 4 na koniec-pech- ale to i tak moja najwyższa średnia przez całe moje uczęszczanie do szkoły od 1 kl pods. do 2 gim. jest to tak wogóle 3 średnia z całej klasy więc mam radoche.
|
to znaczy ze agh ma marny poziom - jesli masz 4 za przedmiot ktorego nie rozumiesz... ale nic - wyjdzie ze znowu sie czepiam
zreszta co to za przedmiot - biomechanika - u mnie z tego jest 11 przedmiotow robionych przez 3 lata... |
a co tam. ja tez sie pochwale. Bo jest czym. Pewnie ze nie uczy sie dla sredniej, ale to stypendium strasznie mobilizuje. AGH III rok AiM
CAD/CAM - 6.0 Jezyki programowania robotow - 6.0 Teoria sterowania - 3.0 Sterowniki przemyslowe - 6.0 Technika mikroprocesorowa - 4.0 Automatyka przemyslowa - 6.0 Uklady przelaczajace 4.5 Biomechanika - 5.0 Solid Works - 6.0 Programowanie w Delphi 4.0 <----- za obecnosci bo nic nie kumam z tego |
Cytat:
Pozdrawiam:) |
Cytat:
tu akurat masz racje, na strone tekstu robie ok. 15 błędów ortograficznych. z gramatyką też słabo :) ratuje sie tym że potrafie powiedziec swoje zdanie na lekcji (o dziwo nie którzy mają z tym problemy :) no i czytam te denne ksiązki :)) |
Cytat:
|
ale tu mądrzy ludzie !!!!!!!!!!
ale zamiast uczyć się idę na dwór piłkę pokopać zawsze pod pretekstem by nie stracić moich najpięknieszych chwil (dzieciństwa)i przecież są wakacje. A i jeszcze raz powtórze sobie słowa które mówię sobia co roku o tej porze "za rok biorę się za naukę" :) |
Właśnie kończę gimnazjum i mam średnią 4.5
|
Masz
Cytat:
Cytat:
|
4.3 ale moglo byc lepiej :)
To bylo jakies kosmiczne gimnazjum - ale juz go nie zobacze :) |
Cytat:
Masz rację Sid, ja skończyłem studia 3 lata temu i z "łezką w oku" wspominam tamte dni - to były piękne czasy :piwo: |
surf bedziesz tesknil za studiami... oj bedziesz - ja juz wiem ze najpiekniejszy okres zycia to studia wlasnie - 10 miesiecy wakacji i 2 miesiace sesji... bo to ze mam 40h zajec w tygodniu wcale nie przeszkadza sie obijac - zwlaszcza jak ktos ma organizm na tyle silny zeby 5h snu bylo norma
|
No wlasnie. Tak naprawde ocena nie jest odzwierciedleniem wiedzy i umiejetnosci ucznia. Wiem to z wlasnego doswiadczenia....
|
Cytat:
Na szczęście to moja ostatnia sesja....HURAAAAA |
Cytat:
Wiem - tam są another war rulez :) |
gsdasz madrze laser - ale bedziesz musial to rpzemyslec jak pojdziesz na studia... bardzo mocno przemyslec
|
Cytat:
Widzisz surff - dzisiaj liczy sie tylko wynik ostateczny - średnia, papier itp. A to czy ktos wogóle umie policzyc oprocz sredniej to juz inna para kaloszy ... Dla mnie sie liczy to co ja opanowałem i wiem - mogłbym miec nawet zame 2 ale gdybym rozumial material i potrafił wiedze wykorzystac to naprawde nie mialo - i nie ma to dla mnie znaczenia. Ucze sie dla siebie a nie dla średnej ... :) PS: Ja mam juz wakacje :) |
Ja dopiero za miesiąc będe znał swoje wynki, jak się sesja skończy...
jeszcze ani razu od początku studiowania sobie średniej nie liczyłem.... Koledzy nie przywiązujecie przypadkiem zbyt dużej wagi do liczb ???? |
Ja bede mial cos kolo 3.18. Niech zyja kujony, niech zyja krakowskie szkoly!
|
Cytat:
|
:D moja srednia... trudno wyliczyc... nie mam jeszcze zalek z infy i fizy ciala stalego :chytry: Ale licze ze bedzie... a powiem tak niech "x" to moja ocena na koniec drugiego semestru to mamy taka nierownosc 3 < x < 3.5 Oczywiscie moge sie mylic ;) pozdro
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jesli sayan masz taka srednia, to ja 'nie moge' sie chwalic... mam 5.11 - 5 klasa podstawowki wlasnie..., moglobyc 5.20, ale 4 z muzyki jednak - zawalilem jeden sprawdzian :)
oceny: j. polski - 5 matematyka - 4 :/ informatyka - 6 plastyka - 6 technika - 6 j. angielski - 5 muzyka - 4 historia - 5 przyroda - 5 wf - 5 pozdro ;) ps - najwazniejszy pasek :D |
moja nie przekroczy 3.3 - ale to i tak srednia powyzej sredniej :) elektronika to piekny kierunek... zapraszam samobojcow
|
ten rok był bardzo "obfity" !! jak dlamnie :)
mam sie czym chwalic !! druga gimnazjum średnia 5.0 polski - 4 biologia - 4 niemiecki - 4 geografia - 4 matma - 5 hista - 5 fiza - 5 sztuka - 5 wos - 6 chemia - 6 informatyka - 6 wf - 6 ostatnio taka średnia bylo w 5 klasie podstawówki :) |
ja mam na koniec 4.18 ale w 6 klasie muszę mieć przynajmniej te 4.75.
|
Re: koniec roku szkolnego jak tam wyniki
Cytat:
P.S. Myślłem że pierwszy napisze ten topic:) |
koniec roku szkolnego jak tam wyniki
uff ja już niedługo mam zakończenie roku szkolnego (18 czerwiec) :jupi:więc jak wiedomo na zakończeniudostaniemy świadectwa !!!
Drodzy uczniowie podstawówek, gimnazjaliści, licealiści i studenci jak będzie wyglądała wasza średnia ocen na zakończenie??????????????? a moja mogła być 4.0 ale jest 3.92 przez kilku kujonków ale to długa historia mam nadzieję że nie jestem najgorszy na forum :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:49. |