![]() |
czyli standard... :(
a ja nawet nie mam piwka w domu :/ jak pech to pech... :/ |
Oooo ...
|
Cytat:
|
Ooooooooooooooo ja Cię pierdziele :D :D :D :D :D
Niebiosa mnie wysłuchały !!! O Matko, ja wreszcie coś wygrałem :P PIWO DLA WSZYSTKICH , COLA DLA TYCH CO TO SIĘ NIE ZAŁAPIĄ! Ale jazda, ludzie - WYGRAŁEM W KONKURSIE CDRINFO.PL :yupi: Ahhhhhhhhhhha, a właśnie miałem sobie pod koniec roku gdzieś kupować pierwszą nagrywarkę DVD - niech Wam się szczęści, kurde - musze sobie kupić płyty DVD! Eeee, niech mnie ktoś uszczypnie bo za cholere nie wierze ... Gdzie te chipsy?! Panowie, oddalam się w poszukiwaniu - znaczy się znalazłem te chipsy i otwieram piwo, Wasze zdrowie! |
Znaczy się ja jeszcze jedno zdanie - LITE ON SOHW812S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Niahahahahahahahahahaha! ;) ZDROWIEJCIE! |
no to gratuluję Metteo :D
hehe jednak są farciarze wśród nas :D |
Gratuluje wszystkim zwyciezcom ;)
|
A ja zwykle nic !
|
matteo...gratulację ...:) :piwo: :jupi:
|
[B]WITAJCIE: :) Dziękuje ORGANIZATOROM KONKURSU.NAWET GDYBYM NIE WYGRAŁ TEŻ BYŁBYM ZADOWOLONY ŻE KONKURSY WOGÓLE SĄ I ŻE MOŻNA COŚ WYGRAĆ !!!!!!!!!!! A WYGRAŁEM I JESTEM PODWÓJNIE ZADOWOLONY :) TRZYMAJCIE TAK DALEJ !!!!!!! JESZCE RAZ WIELKIE DZIĘKI
|
Cytat:
P.Leszczyński? ...Gratuluje wygrania drukareczki Lexmarka :piwo: :) Mnie też szczeście dopisało ...:jupi: ;) |
ZAPOMNIAŁEM SORRY GRATULUJĘ WSZYSTKIM ZWYCIĘZCOM I DZIĘKUJĘ RÓWNIEŻ ZA GRATULACJE :spoko: :spoko: :spoko: :spoko: :* :* :*
ps. a tak na marginesie mam prośbę może by mi ktoś kto ma dość mocny komputer pomógł w projekcie SETI na podgonienie mojego kumpla :mruga: .Jakby co to napiszcie na gg.Dziekuję jeszcze raz do następnego KONKURSU :wow: LESZCZ |
A mi nie dopisało :(
|
porazka u mnie
|
I znów nic :(
Gratuluje wszystkim wygranym!! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:35. |