![]() |
IDZ!! Jak najbardziej!!
Przyda Ci sie!! W przyszlosci bedziesz mial latwiej. Co jak co ale na zdrowiu i nauce nie powinno sie oszczedzac... tym bardziej jesli czlowiek chce sie uczyc... |
Cytat:
|
Cytat:
Idź, idź...Jak nie nauka, to przynajmniej sobie popatrzysz na ,młodą studentkę...Tylko wolną i bez zobowiązań. :> |
Cytat:
|
Cytat:
|
nie idz- naucz sie sciagac :D ;)
|
Cytat:
|
je***380;eli w pi***261;tek/poniedzia***322;ek/wtorek mnie spyta i dostane lufe, to ide na korepetycje. Je***380;eli nie narazie odpuszczam.
co do charyzmy to || a studentki ***322;oho |||| a ***347;ci***261;ga***263; umiem tylko, ***380;e na matmie to rzadko kiedy m***243;g***322;bym skorzysta***263; z niej bo nic by mi to nie da***322;o, ok 50 wzor***243;w nie zmieszcze :nienie: |
off topic.
Udziela ktos na terenie 3miasta korepetycji ze statystyki? ciagne warunek juz 4 semestr a Ty FatAlbert grzej na ta matme, bo bedziesz mial dyskoteke jak ja... |
Cytat:
ja mialem farta bo na kartkowkach i sprawdzianach w obu grupach byly te same rodzaje zadan(czasem w innej kolejnosci), wzory te same tylko liczby inne. Siadalem z typem i razem rozkminialismy, wzor moglem od niego zgapic czy cos, patrzylem jak on robi, podmienialem liczby i wychodzilo... oczywiscie najlepiej miec jakies pojecie wczesniej, takze uderzaj na korki. |
Niestety matma ma to do siebie, ***380;e jak utkniesz na jednym, to p***243;***378;niej masz przesrane...
Je***347;li masz zamiar na studiach mie***263; co***347; wsp***243;lnego z matm***261;, to si***281; przy***322;***243;***380;. A studentka te***380; dobry pomys***322;... :mruga: |
Cytat:
|
czekam na pi***261;tek wtedy zaczn***281; sie zastanawia***263; ;D
|
Cytat:
Spojrz na swoj opis... tak tak... juz sam odpowiedziales sobie na pytanie czy isc na korki:taktak: |
Fakt, rosol ma racje... matma to przyszlosc
takich durno-myslicieli humanistow jest na peczki... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:19. |