![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#22 |
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam
Opiszę na szybko poznany mi wczoraj ciekawy przypadek logicznego myślenia bankowców. Ja spłacam kredyt mieszkaniowy na tip top, nawet do przodu, z resztą swoich comiesięcznych zobowiązań nie spóźniłem się nawet o dzień. Bank NIGDY nie zaproponował mi zmniejszenia oprocentowania, jakiegoś bonusu czego kolwiek na moją korzyść. Mój sąsiad , obecnie nie spłaca kredytu mieszkaniowego 3 lata, ogólnie to już nie mieszka pod tym adresem, wyemigrował a raczej uciekł od gigantycznego zadłużenia u kilku rożnych instytucji [czynsz, tauron,kredyt mieszkaniowy, orange itd] zadłużenie sięga 80k Wczoraj mnie odwiedził na 3 minuty i pokazał z uśmiechem na twarzy pismo z banku w którym bank ostrzega go kolejny raz ,że odda sprawę do windykacji i ujawni i zajmie jego majątek [nieruchomość] ale to nic, w tym samym piśmie wzywa go do stawienia się w siedzibie banku i podpisaniu ugody, będzie ona polegała na tym że rozłożą mu dług na raty, i tu najlepsze, jeśli na to się zgodzi to UMORZĄ MU ODSETKI W WYSOKOŚCI 16TYSIECY PLN..... opłaca się nie płacić,jeszcze nikt nigdy w życiu nie podarował mi 16 tysięcy, jeszcze za to ,że zalegam z płatnościami qrwa mać! ![]() jak ktoś nie wierzy to zrobię w nocy skan pisma bo to zakrawa o pomstę do nieba i plucie w twarz ludziom którzy spłacają swoje zobowiązania na czas |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Najlepszy kredyt mieszkaniowy | prometeusz | Off topic | 11 | 30.07.2007 08:38 |