![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
ale NIE lubie gdy wala mnie w oczy za kazdym razem gdy uruchomie przegladarke... ogladam kiedy mam ochote i dlatego wybralem about:blank |
Wygląda na to, że napisałem prawdę, że nie można tu, na CDRINFO.PL dostać indformacji na merytoryczny wątek. Przykładem jest właśnie ten wątek. Miało być o książce, a skończyło się na pierdołach typu about:blank.
Marne to forum, marne! :( |
Hehe. Widze, ze nie jestem oryginalny bo sam mam about: blank ||
|
Cytat:
a ile zabawy przy czytaniu tego watku.. od mniejwiecej polowy.. padam |
mam pytanie w jakim to przedtem było dziale? czemu nie Humor (nie odpowiadać bo tak )
P.S Bo tak :) |
Panowie, nie offtopować ((
@żóltodziób Nikt Cię tu nie trzyma. Nie podoba się, to nie musisz czytać... |
Nawet kosmiczna mrówka wypowiedziała się niemerytorycznie.
Pojawił się też Mikołaj, choć do Świat Bożego Narodzenia daleko. Ciekawe, czy przybył na nartach, sankach, choć myślę że na nartorolkach. Pingwin dotarł z dalekiej Antarktydy zapewne wykorzystując dobrodziejstwo oceanicznych prądów morskich. Czy po drodze miał się czym odżywiać? Koty są wszedzie i wszędzie ęszą i włażą. Taka ich natura. Pysk ma ciekawy ale spojrzenie fałszywe, jak to kot. Smartek widać, że szybciuteńki w ocenach. To jego cecha, skoro Smartek. |
Pingwin skoro dotarl, az do tych rejonow to widocznie musial czyms sie odzywiac.
....Pożywienie: Wszystkożerny, ale przeważają ryby, skorupiaki i mięczaki morskie.... |
Cytat:
A Ty skąd sie wziąłeś ?! .../dev/null || @Bartez sorki za OT ;) |
Chciałeś opinii i je dostałeś. Subiektywna opinia nie musi być argumentowana. Jeżeli są argumenty to napisz dlaczego są one niesłuszne. Bo argument "brak empatii" nie jest argumentem - jest wnioskiem. Ja taki wniosek wyciągam na podstawie argumentacji tylko że o Tobie.
Chybiony pomysł na książkę. 1. Tytuł - w pierwszej chwili myslałem o komputerze "inteligentnie" łączącym dźwieki, bo "muzykalny" znaczy mniej więcej "potrafiący grać samodzielnie". Gdyby komputery grały samodzielnie to nie byłoby fanów U2 tylko komputera mojego kumpla który gra takie fajne kawałki 24h/dobę. 2. Dla kogo ona ma być? Dla kogoś kto się profesjonalnie zajmuje dźwiękiem, a nie wie na czym go odtwarzać czy dla nowicjusza dla którego problemem jest "czy OGG hula pod WinAmpem" ? Pierwsza grupa nie istnieje, a druga nie wie co to OGG bo pewnie nie widzi rozszerzeń w windowsie, a już na pewno nie kupuje książki żeby się dowiedzieć, tylko jeżeli ma z tym problem to się pyta (na przykład na tym forum). Ja zaliczam się do trzeciej - pośredniej grupy i książka też jest mi nie potrzebna - nie potrzbuję książki "Windows na wylot" (tym bardziej "ABC") jeżeli raz na rok pojawi się jakiś problem którego nie mogę rozwiązać. Gdybym napisał książkę "ABC zakupów w MediaMarkt" to ci co nie kupują by nie potrzebowali jej, tak jak ci co kupują. Ci co zamierzają robić tam zakupy najpierw by zobaczyli jak tam jest i także nici ze sprzedaży - to nie wyjazd za granicę na który trzeba się specjalnie przygotować. Ps. Mam Google na startowej :> |
Cytat:
|
Jak już są tu dwa pingwiny, to mogą się rozmnażać, chyba że są jednej płci, to nie mogą, ale mogą bez rozmnażania, wiadomo co, wszak różne są preferencje. ;)
|
Jasne MQs.Zastanawiam się w sumie, po jaką cholerę Helion, ReadMe, Help i inni wydają książki komputerowe.
Możemy ten topic zamknąć. Wszystko jasne. :) |
albo dopisac kolejne posty, tego samego autora, pod soba
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:43. |