Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Zobacz rezultaty głosowania: Czy chcesz aby CDRinfo.pl informowalo o ciekawych tanszych o 30% ksiazkach?
Tak 43 54.43%
Nie 29 36.71%
Nie wiem 7 8.86%
Wszystkich głosów: 79. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 13.02.2004, 02:00   #61
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK
Że BD unika odpowiedzi oraz komentarzy na nieco ostrzejsze posty (jak ktoś napisał "niewygodne" dla niego) to oczywiste i nie ma tu nad czym debatować.
Nie unikam tylko nie widze sensu odpowiadac a to znaczna roznica.

Poza tym dawno napisalem co mialem do powiedzenia.
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 13.02.2004, 07:41   #62
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jako ze mnie nikt nie lubi to i nic mi sie nie stanie ze zamkne ta bezowocna dyskusje.

Znajac zycie pojawia sie tutaj bluzgi i inne takie fajne rzeczy.

Pozdrawiam, i idzcie na piwo bo wam juz odbija.
ThanatoS jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2004, 12:32   #63
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Uwazam, ze wszysztkie pytania postawione w tym watku zostaly zaopatrzone w odpowiedz z mojej lub Miska strony.

Jezeli ktos mam inne zdanie i nie dostal jasnej odpowiedzi na niewygodne pytanie to zapraszam na PM albo eathan@cdrinfo.pl gdyz nie widze sensu walkowanie jeszcze raz tego samego tutaj i zasmiecania forum.
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2004, 22:18   #64
Kilvov
Nowy na forum

Data rejestracji: 09.02.2004
Kilvov w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez ThanatoS
Jako ze mnie nikt nie lubi to i nic mi sie nie stanie ze zamkne ta bezowocna dyskusje.

Znajac zycie pojawia sie tutaj bluzgi i inne takie fajne rzeczy.

Pozdrawiam, i idzcie na piwo bo wam juz odbija.
To, że w Twoim otoczeniu prowadzi się w taki sposób dyskujse-nie oznacza to automatycznie, iż tak ma być wszędzie... (tzn. tutaj)
Kilvov jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2004, 22:23   #65
Kilvov
Nowy na forum

Cytat:
Napisany przez Misiek4
5. Dlaczego zniknął post ze strony głównej dotyczący programów pomagających pobierać pliki z niedziałającego poprawnie działu download, oraz info gdzie naprawdę znajduje się serwer?- czyżby cenzura?
--------------------------------------------------------------------------------

Zniknal na moje polecenie.

Poprosilbym o czytanie pytania ze zrozumieniem (pytanie brzmiło D L A C Z E G O a nie kto), bo ciezko zrozumiec co ma przyslowiowy "piernik do wiatraka". Ale majac na uwadze, ze nie kazdy potrafi poprawnie sformułować swoje myśli proszę o spokój i wzięcie kulku głębokich oddechów-powinno pomóc

Cytat:
Napisany przez Misiek4
Dla Twojej informacji dzial download dziala poprawnie.
Skąd masz takie informacje? To, że u Ciebie działa normalnie nie oznacza, że u każdego tak jest. Dla kogo jest serwis? Tylko dla osób, które nie zadają niewygodnych pytań na które nikt z redakcji nie chce lub nie może szczerze i rzeczowo odpowiedzieć?
Stary 13.02.2004, 23:58   #66
Plemnik
Forumator

Data rejestracji: 05.04.2002
Plemnik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez BD
Nie unikam tylko nie widze sensu odpowiadac a to znaczna roznica.

Poza tym dawno napisalem co mialem do powiedzenia.
Heh roznica chyba jednak niewielka skoro efekt ten sam ) Ale spoko wiem o co Ci chodzi - lubie czasami polapac za slowka, bez urazy ;-)
Stary 14.02.2004, 00:06   #67
Plemnik
Forumator

Data rejestracji: 05.04.2002
Plemnik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Misiek4
dodam jeszcze pare slow:

- newsy beda newsami (czyli bez reklam ksiazek)
- komercja bedzie sie objawiala tylko i wylacznie bannerami

Pozdrawiam
Misiek4
Super. O nic innego mi przynajmniej nie szlo. Tylko szkoda moim zdaniem ze trzeba bylo tej dyskusji zeby bylo normalnie. Zakoczyles mnie musze powiedziec Misiek - wielokrotnie czytalem twoje wypowiedzi na forum w ciagu tych paru lat i jakos nigdy nie byles tak napastliwy (delikatnie mowiac niegrzeczny) w stosunku do kogos na forum. Te 'ND' 'EOT' sa conajmniej nie na miejscu
Zachowujesz sie jak pan na wlosciach... przykre i zaskakujace dla znajacych twoje poprzednie wypowiedzi na forum.

Z mojej strony koniec smucenia - jesli faktycznie newsy beda newsami a reklamy wyladuja w reklamach to jestem usatysfakcjonowany.

PS To ze nie robicie Popupow to mierna zaleta jak dla mnie - wolalbym je od banerow prawde powiedziawszy (mozzilla bardzo ladnie blokuje wszelkie okienka ) ) ale to tylko takie moje widzimisie
Stary 14.02.2004, 00:18   #68
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Cytat:
Napisany przez Kilvov
To, że w Twoim otoczeniu prowadzi się w taki sposób dyskujse-nie oznacza to automatycznie, iż tak ma być wszędzie... (tzn. tutaj)
W moim otoczeniu tak sie nie dzieje, to sa wnioski z tego forum. Znam juz reakcje ludzi tu przebywajacych.
Stary 14.02.2004, 00:40   #69
Kilvov
Nowy na forum

Cytat:
Napisany przez Plemnik
Super. O nic innego mi przynajmniej nie szlo. Tylko szkoda moim zdaniem ze trzeba bylo tej dyskusji zeby bylo normalnie. Zakoczyles mnie musze powiedziec Misiek - wielokrotnie czytalem twoje wypowiedzi na forum w ciagu tych paru lat i jakos nigdy nie byles tak napastliwy (delikatnie mowiac niegrzeczny) w stosunku do kogos na forum. Te 'ND' 'EOT' sa conajmniej nie na miejscu
Zachowujesz sie jak pan na wlosciach... przykre i zaskakujace dla znajacych twoje poprzednie wypowiedzi na forum.

Z mojej strony koniec smucenia - jesli faktycznie newsy beda newsami a reklamy wyladuja w reklamach to jestem usatysfakcjonowany.

PS To ze nie robicie Popupow to mierna zaleta jak dla mnie - wolalbym je od banerow prawde powiedziawszy (mozzilla bardzo ladnie blokuje wszelkie okienka ) ) ale to tylko takie moje widzimisie
Także przezyłem szok przeczytawszy replikę naczelnego.
Swoją drogą mój post był skierowany do BD i reakcją na Jego wymijające odpowiedzi lub wręcz ich brak.
Nie rozumiem do końca takiej postawy-ale cóż-takie życie...
Cieszę się, że ta "dyskusja" a raczej jej brak miał wpływ na pojęcie takiej a nie innej decyzji.
Stary 15.02.2004, 15:20   #70
Monter
Użyszkodnik

Data rejestracji: 29.03.2001
Monter niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Plemnik
...jesli faktycznie newsy beda newsami a reklamy wyladuja w reklamach to jestem usatysfakcjonowany.

Pod tym się podpisuję, poza tym niedługo ta forma reklamy będzie ostro atakowana (SP2 dla IE6 dodaje opcję blokady pop'upów).

Poza tym tu się dzieją dziwne rzeczy. Sam ten post raz był zablokowany, za chwilę nie, i tak w kółko.

Do wypowiedzi "pana na włościach" się nie odniosę, cieszę się tylko z tego, że dzięki tej dyskusji i tej wypowiedzi paru ludzi przejrzy na oczy.

Serwis faktycznie powinien być dla ludzi, dla wszystkich, a nie dla prowadzących. Niestety od dawna jest inaczej (patrz: newsman reklamujący własną stronę www jako źródło).

Nic więcej na ten temat nie dodam, chociaz i tak mnie tu "góra" nie lubi, ale wiecie... klawiatury ostatnio podrożały.
"Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu"

Ostatnio zmieniany przez Monter : 15.02.2004 o godz. 15:28
Monter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.02.2004, 17:34   #71
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
mnie do 'gory' ktora cie nie lubi nie licz
Stary 15.02.2004, 17:53   #72
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Hmm, Monter ja ciebie lubie tak samo lubie Sid'a, SoBal'a itd. nie mam antypatii. To nie w moim stylu.
Stary 15.02.2004, 18:17   #73
brzuszki
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz

Data rejestracji: 23.06.2002
brzuszki niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez ThanatoS
Hmm, Monter ja ciebie lubie tak samo lubie Sid'a, SoBal'a itd. nie mam antypatii. To nie w moim stylu.
No zaraz - a ja?
brzuszki jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.02.2004, 18:41   #74
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Cytat:
Napisany przez brzuszki
No zaraz - a ja?
A co, ty? Wyrazilem sie kiedys ze ciebie nie lubie?
Stary 15.02.2004, 18:52   #75
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ale sielanka, wszyscy wszystkich lubia

No to co...idziemy na piwo Pierwsza kolejke ja stawiam

Twoje uprawnienia: