![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
Zobacz rezultaty głosowania: Czy chcesz aby CDRinfo.pl informowalo o ciekawych tanszych o 30% ksiazkach? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
43 | 54.43% |
Nie |
29 | 36.71% |
Nie wiem |
7 | 8.86% |
Wszystkich głosów: 79. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#61 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
Poza tym dawno napisalem co mialem do powiedzenia.
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#62 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Jako ze mnie nikt nie lubi to i nic mi sie nie stanie ze zamkne ta bezowocna dyskusje.
Znajac zycie pojawia sie tutaj bluzgi i inne takie fajne rzeczy. Pozdrawiam, i idzcie na piwo bo wam juz odbija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Uwazam, ze wszysztkie pytania postawione w tym watku zostaly zaopatrzone w odpowiedz z mojej lub Miska strony.
Jezeli ktos mam inne zdanie i nie dostal jasnej odpowiedzi na niewygodne pytanie to zapraszam na PM albo eathan@cdrinfo.pl gdyz nie widze sensu walkowanie jeszcze raz tego samego tutaj i zasmiecania forum.
![]() |
#64 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.02.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#67 | |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() Zachowujesz sie jak pan na wlosciach... przykre i zaskakujace dla znajacych twoje poprzednie wypowiedzi na forum. Z mojej strony koniec smucenia - jesli faktycznie newsy beda newsami a reklamy wyladuja w reklamach to jestem usatysfakcjonowany. PS To ze nie robicie Popupow to mierna zaleta jak dla mnie - wolalbym je od banerow prawde powiedziawszy (mozzilla bardzo ladnie blokuje wszelkie okienka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#68 | |
Silent Hunter ;)
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Swoją drogą mój post był skierowany do BD i reakcją na Jego wymijające odpowiedzi lub wręcz ich brak. Nie rozumiem do końca takiej postawy-ale cóż-takie życie... Cieszę się, że ta "dyskusja" a raczej jej brak miał wpływ na pojęcie takiej a nie innej decyzji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Cytat:
Pod tym się podpisuję, poza tym niedługo ta forma reklamy będzie ostro atakowana (SP2 dla IE6 dodaje opcję blokady pop'upów). Poza tym tu się dzieją dziwne rzeczy. Sam ten post raz był zablokowany, za chwilę nie, i tak w kółko. Do wypowiedzi "pana na włościach" się nie odniosę, cieszę się tylko z tego, że dzięki tej dyskusji i tej wypowiedzi paru ludzi przejrzy na oczy. Serwis faktycznie powinien być dla ludzi, dla wszystkich, a nie dla prowadzących. Niestety od dawna jest inaczej (patrz: newsman reklamujący własną stronę www jako źródło). Nic więcej na ten temat nie dodam, chociaz i tak mnie tu "góra" nie lubi, ale wiecie... klawiatury ostatnio podrożały.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() Ostatnio zmieniany przez Monter : 15.02.2004 o godz. 15:28 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
mnie do 'gory' ktora cie nie lubi nie licz
![]() |
![]() |
#72 |
Silent Hunter ;)
![]() |
Hmm, Monter ja ciebie lubie tak samo lubie Sid'a, SoBal'a itd. nie mam antypatii. To nie w moim stylu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Cytat:
|
|