![]() |
Cytat:
|
Ja jestem lewo ręczny ale nie mam przestawionej klawiatury ani myszy, ale kobie piłke
prawą lewą nie za bardzo mi to idzie;) |
Cytat:
Cytat:
|
@legion dla mnie to bez r***243;***380;nicy czy kto***347; pisze praw***261; czy lew***261;.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a ja jak zwykle jakiś wyobcowany w tej sadzie :szczerb:
|
Cytat:
--------------------------------------------------------------------------- A Wlasnie tak z ciekawosci ja zaczalem juz ten temat co mysla prawo reczni o leworecznych ale szczerze :) ???????? |
Cytat:
|
A ja te***380;, jestem prawor***281;czny, ale myszke obs***322;ugiwa***263; umi***281; te***380; lew***261; r***281;k***261;, kiedy***347; si***281; nauczy***322;em, jak mi si***281; nudzi***322;o :D
|
Ale czy ta sonda jest do pisania r***281;cznego czy na klawiaturze ? :>||
|
Cytat:
Sonda dodana //@Mac Danke @Mac//legion |
A Ja jestem PRAWY ||
|
Ja te***380; jestem lewor***281;czny ale myszk***281; i "klawiatur***281;" mam normaln***261; :P
|
Cytat:
Cytat:
W kazdym razie mnie zmuszano w przeczkolu i w szkole do pisania prawa reka ale nie udalo sie im i z tego sie ciesze :) |
Jestem tez zinteresowany ....;)
corke mam leworeczna :P |
@legion ciekawy temat. Mo***380;na do***322;***261;czy***263; sond***281; :D
|
ja potrafię pisać i prawą i lewą (lewą pisze wolniej- kiedyś mi się nudziło więc się nauczyłem) :)
na co dzień piszę prawą |
Cytat:
To znaczy chodzi mi o układ: YTREWQ :idea: || |
Kto sie przyzna ze jest mankutem :)
TaK z ciekawosci mam pytanie ile osob razem ze mna jest leworecznych na forum :) ?
Czyli jak to mowia normalni ludzie innych i dyskryminowanych przez wieki :) luckosci . |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:54. |