Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 21.10.2005, 17:12   #1
shawer
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 18.10.2005
Posty: 5
shawer w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Którą kartę wybrać?

Pomóżcie proszę którą z tych kart wybrać
Gigabyte x800 128MB 128bit ddr3 czy
Leadtek GF 6800 256MB
shawer jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 21.10.2005, 17:20   #2
demek
ZnakJaworznickiegoBikera
 
Avatar użytkownika demek
 
Data rejestracji: 22.03.2005
Lokalizacja: znowu Jaworzno
Posty: 9,675
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
wklej linki do tych kart
__________________
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv
Moj kanal Youtube
/msg demek at freenode //
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.10.2005, 19:49   #3
shawer
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 18.10.2005
Posty: 5
shawer w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Którą kartę wybrać?
Pomóżcie proszę którą z tych kart wybrać
Gigabyte x800 128MB 128bit ddr3 czy
Leadtek GF 6800 256MB


http://sklep.proline.com.pl/shop.php...3132385f313238

http://sklep.morele.net/?pg=product_...RD_name&dspl=p
shawer jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.10.2005, 20:03   #4
shawer
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 18.10.2005
Posty: 5
shawer w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Którą kartę wybrać?
Pomóżcie proszę którą z tych kart wybrać
Gigabyte x800 128MB 128bit ddr3 czy
Leadtek GF 6800 256MB


http://sklep.proline.com.pl/shop.ph...f3132385f313238

http://sklep.morele.net/?pg=product...BRD_name&dspl=p
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15431

Pomocy
shawer jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.10.2005, 20:08   #5
shawer
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 18.10.2005
Posty: 5
shawer w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Radeon X800 Gigabyte GV-RX80128D 128 MB TV/DVI BOX (PCI-E)
PCI Express x16, rdzeń @ 400 MHz, 128 MB GDDR-3 @ 490 MHz (980 MHz DDR, 128-bit), wyjście D-sub 15-pin i DVI, wyjście video, przejściówka D-sub -> DVI; radiatorki na pamięciach, 12 potoków, obsługa OpenGL 2.0 i DirectX 9, chłodzenie typu silent pipe


GeForce 6800 Leadtek Winfast PX-6800-TDH 256MB HDTV & DVI (PCI-E)
wersja BOX, obsługa DirectX 9.0c (Vertex Shader 3.0), rdzeń taktowany 325MHz, pamięć 600MHz, 256-bitowy procesor z 256-bitową magistralą pamięci, 12 potoków renderujących, obsługuje technologię SLI (wymaga dwóch kart i odpowiedniej płyty głównej), wyjście video także w formacie HDTV, wyjście DVI


Bardzo proszę o pomoc
shawer jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.10.2005, 18:45   #6
Grzechu_1990
POSTFUCKER
 
Avatar użytkownika Grzechu_1990
 
Data rejestracji: 28.10.2005
Lokalizacja: Warszawa
Posty: 20
Grzechu_1990 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Edytuj posty, może weź x800GTO/XL
__________________
Podpis ;]
Grzechu_1990 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.12.2005, 17:02   #7
Ryzator
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 12.10.2005
Posty: 10
Ryzator w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Odpowiedź jest prosta: TYLKO I WYŁĄCZNIE GF!!!!!!!!!!!!!!! Radki aż do modelu x1xxx nie mają obsługi Shader Model i wogóle są wolniejsze. BIERZ GF.
Ryzator jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.12.2005, 17:57   #8
REi
ClassicGOD
 
Avatar użytkownika REi
 
Data rejestracji: 24.02.2004
Lokalizacja: Tychy
Posty: 3,093
REi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
lol odezwal sie pro.... poczytaj czlowieku zanim sie wypowiesz ^_^
__________________

God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience"
REi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.12.2005, 18:05   #9
pepperman
Guru
 
Data rejestracji: 10.08.2002
Posty: 1,642
pepperman zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ryzator
Odpowiedź jest prosta: TYLKO I WYŁĄCZNIE GF!!!!!!!!!!!!!!! Radki aż do modelu x1xxx nie mają obsługi Shader Model i wogóle są wolniejsze. BIERZ GF.
a Ty masz jakies shadery pod czacha?
pepperman jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.12.2005, 18:34   #10
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..
 
Avatar użytkownika IceManSpy
 
Data rejestracji: 06.11.2004
Lokalizacja: Kraków
Posty: 3,012
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Ja za ok 780 zl (brutto ) mam Radka X800GT 256MB/256bit . karta
IceManSpy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.12.2005, 21:53   #11
Ice
***Fakt jest faktem..***
 
Avatar użytkownika Ice
 
Data rejestracji: 09.05.2002
Lokalizacja: Thorn (obecnie London)
Posty: 763
Ice zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jezeli masz troche kasy na zbyciu (około 1000zł) to poszukaj i kup X800gto2 firmy Sapphire. Po zmianie biosu ciesz sie bardzo wydajna karta x850xt
__________________
To jest tylko moje zdanie na to całe zamieszanie...

Pozdrawiam Ice
Ice jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.12.2005, 23:30   #12
AleX69
.::MaNNErS:SuCk::.
 
Avatar użytkownika AleX69
 
Data rejestracji: 25.02.2004
Lokalizacja: Warszawa
Posty: 4,678
AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
pasywny radek ... Gigabyte ATI Rad.X800 128MB 128bit PCI-E
__________________
AleX69 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.12.2005, 03:51   #13
Burt
Precz z internetem
 
Avatar użytkownika Burt
 
Data rejestracji: 20.10.2005
Lokalizacja: Gdzieś na stronach z gołymi babami
Posty: 1,432
Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Ale GF obsługuje Pixel shader 3.0 a X800 nie.
Nowy splinter cell ma obsługe 3.0.FEAR też (chyba?)
Różnice widać.
Burt jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.12.2005, 03:55   #14
REi
ClassicGOD
 
Avatar użytkownika REi
 
Data rejestracji: 24.02.2004
Lokalizacja: Tychy
Posty: 3,093
REi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
wybacz ale g.... prawda. moze i gf ma PS3.0 (chociaz jak niedawno wyszlo na jaw i tak niekompletny) ale gre ktora go uzyje pociagnie z predkoscia jakis 5fps a za pomoca shaderow w wersji 2.0 mozna uzyskac identycne efekty!
__________________

God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience"
REi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.12.2005, 13:30   #15
pepperman
Guru
 
Data rejestracji: 10.08.2002
Posty: 1,642
pepperman zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Burt
Ale GF obsługuje Pixel shader 3.0 a X800 nie.
Nowy splinter cell ma obsługe 3.0.FEAR też (chyba?)
Różnice widać.
wskaz mi te roznice. gdybys wiedzial jaka jest roznica pomiedzy 2.0 i 3.0 to nie pisalbys o roznicach wizualnych.
pepperman jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.