![]() |
u mnie po sł***8364;pach tepsy :haha: cała sieć gdyby nie net protectory to bułaby cała sterta spalonych realteków
|
Cytat:
|
ja mam realteca na mb i chodzi piknie :D
|
Cytat:
|
jesli juz to nie bynajmniej bo to niegramatycznie [to takie ladne slowo, ale tutaj zupelnie nie przystaje 8 )]
wsio ryba jaka sieciowka - i prosze nie biadolic na stery od nforce, te 5.10 sa nawet nawet, ostatnio spalilem plyte dvd 12x i moglem w tym czasie spokojnie grac w Gisha.. wiec tragedii nie ma 8 ) szanse popsucia/spalenia sieciowki oceniam na znikome, nie bralbym tego od uwage - sa porownywalne do szans na wylamanie gniazda pci podczas montazu karty 8 ) 8 ) 8 ) 8 ) - nienawidze tego emotikona |
...Osobna karta PC a nie int. z MoBo...
...bynajmniej tak mi sie wydaje ;p |
Także jestem ciekaw :taktak:
|
No temat mnie zainteresował, ale sam nie wiem jaka jest różnica, ja mam nForce 2 ze zintegrowaną sieciówka, więc nei weim czy to dobrze czy zle, ale poczytam opinie innych ;)
|
chmm lepiej (puk puk) aby sie spaliła ta pci a nie w mobo no nie ?? :)
ja mam realteka rtl/810x pci |
ja używam teraz 3com etherlink PCI-TPO Fast - stara bo ma juz ok 4 lata ale lepszej nie ma! Wszystko działa idealnie! Mam tez zintegrowaną kartę ale na niej odziwo wydaje mi sie ze net troszke muli :/
|
Która sieciówka lepsza?
Zintegrowana z MoBo czy włożona w PCI?
Obie to 100MB/s, płyta nForce 2, PCI = Realtek. Teoretycznie lepsza powinna być zintegrowana ale stery od nForce... Która mniej obciąży system: jedna podłączona pod ADSL, druga wykorzystywana sporadycznie przy podłączaniu innych kompów. Sugestie poparte doświadczeniem? 8 ) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:51. |