![]() |
A ja czekam na mamusie, bo dziś wraca z Hiszpanii i chce pomóc walizki wnieść bo tata już zasnął ;p...cuź... No i czekam na mamusie - powinna być przed 3 ;)
|
Miałem iśc - a jeszcze siedzę !!!
Ale teraz już naprawdę się ewakuuję !!! Ale w wyrku to będę chyba dopiero za 30-40 minut !!! ro29 |
Cytat:
|
No ja jak mam wolne ale taq zupelnie to siedze do 3 (jesli mam co robic, jesli nie to klade sie i nie moge zasnac:P), chociaz czasem zdarza mi sie cala nocke zarwac i ide spac o 6 albo wcale:P.
Jak ide do budy to klade sie tak miedzy 23:30 a 1:30, zalezy na ktora godz i jaki mialem poprzedni dzien. A jak mam cos do zalatwienia rano to moge nawet sie polozyc o 22, wiem ze to nieprawdopodobne ale jednak mozliwe. Zdarzaja sie tesh dni ze mnie zmuli i wtedy klade sie nawet o 21 co prawda budze sie kolo 0:00 ale jednak 3 h spie:P. Jednym slowem zalezy jak lezy :pisze: |
Witam :P
4:12 a ja jeszcze nie spie. Probowalem zasnac ,ale caly czas przypomina mi sie egzamin na prawko ktory mnie czeka :/ |
ja tesh a egzaminu nie mam:P
|
a ja wstaję, więc dzień dobry
to już są swoiste zawody, kto dłużej ;) ;) ............. |
już nikt rekordów nie bije?
|
ja wlasnie wrocilem do domu i ide spac:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Siedzę siedzę ale już ledwo żyję więc chyba mnie pobijesz dzisiaj. :D
|
Wy nie macie juz co robic nie? ;p
|
Ja też siedziałem do godz 1.30 i do łóżka bo siła wyższa
Kochany wnuczek budzi co dzień ok.7.00,a jest tylko ze mną >tymczasowo do poniedzałku :) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:17. |