![]() |
Cytat:
@ Burak K508 to to samo, co K500i tylko zrobiony specjalnie dla ERY. A K500 od K700 różni się kilkoma bardziej zaawansowanymi funkcjami (na korzyść tego ostatniego), większą pamięcią itp. Generalnie dla przeciętnego użytkownika nie są to zbyt istotne różnice. |
Cytat:
Poza tym k500 nie ma radia :). |
@czero wydaje mi sie ze jednak k500 ma radio. Qmpel mowil ostatnio a ma k500i ze musi sobie sluchawki kupic aby moc go sluchac...
|
@ Damianos L k700i ma radio i mp3 playera wszsytko było w linku który podał zuku
|
Cytat:
a czy k700 ma flash'a? pozdro ;) |
Juz mam erka w dou simloczek zdjety i słucham sobie radia:D musze kilka razy bateri rozladowac i naladowac wiec zabieram sie do roboty
|
Cytat:
Aha k500 nie ma jeszcze Bluetootha ;) |
tzn ja mam sony ericssona k700i i jestem bardzo z niego zadowolona :] i jezeli ma ktoś kłopot miedzy jakimś telefonem a k700i proponuje brać k700i pozdro :)
|
tzn jesli chce sie ktoś dowiedzieć wiecej o sony ericssonie k700i może napisac do mnie =) wszysko opisze. pozdro :]
|
tzn jesli chce sie ktoś dowiedzieć wiecej o sony ericssonie k700i może napisac do mnie =) wszysko opisze kaska.ok@wp.pl pozdro :]
|
nie pisz posta pod postem
Edytuj poprzedniego ;) |
ppp ((
wszyscy wiedza ze k700i!!! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:05. |