![]() |
Idę do salonu ERY :taktak:
Zobaczymy co tam mają :D |
Ja wzialbym SX1 w wersji McLaren'a :) Symbian, radio, mp3, wymienne karty (obsluga na pewno 512MB, moze i wiecej).
N6600 to zostalo stworzone na wzor SX1, a wiadomo, ze oryginal zawsze lepszy :D Swoja droga to prawie 400zl za SX1 w abonamencie to duzo. Na allegro dostaniesz go juz za okolo 800zl. A abo wez sobie bez fonu, ale rzadajac duzo uslug :> |
Cytat:
|
Cytat:
W przyszłym tygodniu jadę chyba przedłużyć umowę :D @epol, sprzedając swoją C650 i przedłużając umowę wyjde na plus :taktak: C650 sprzedaję na allegro i jest już 375złł, a SX1 przy moim abonamencie kosztuje 351zł :D Dostanę naliczanie sekundowe i jeszcze można coś wynegocjować w salonie firmowym :D |
Cytat:
Placisz za sx1 351zl, ktorego mozesz miec za okolo 800zl, czyli jestes na plusie 450zl, przyjmijmy nawet te 500zl, biorac abon. Jednak z drugiej storny masz umowe na dwa lata. A tak to bierzesz sobie umowe na rok, bez fonu a wszystko inne w uslugach, ktore sa warte rowniez jakies 500zl. A za rok robisz tak samo, czyli razem 1000zl. Jaki z tego moral? Wysun sobie sam wnioski :> |
Cytat:
|
Cytat:
Co najwyżej to moge sobie pozwolić na CX65 na allegro :smutny: Co byście zrobili? |
Cytat:
@Bartek15 - to powiedz rodzicom, ze zalatwiles im super oferte, a za to moze Ci doloza do sx'a :) A CX65 tez ladny, ale nie ma Symbiana, no ale sx jest troszke drozszy. |
Cytat:
|
Cytat:
p.s. nie mam zamiaru sie :klotnia: |
Muszę pogadać co i jak :)
|
Sprawa wygląda tak, że kupuję CX65 na allegro :)
Teraz mam pytanie do @epol'a :taktak: Czy przez IRDĘ mogę bezproblemu przesyłać tapety, dzwonki, gry? Którą byś polecił z tych na allegro? |
hmmm...nie jestem epol ale na 100% zero kłopotów z podczerwienia, mozesz wszystko wysylac i odbierac (Masz tak jakby w SL45 - katalog z multimediami)
CO do IrDY POD ZŁĄCZE IRDA - http://allegro.pl/show_item.php?item=37809848 POD ZŁĄCZE USB - http://allegro.pl/show_item.php?item=37674669 Wiem ze sa to sprawdzone produkty - ja mam tą pod złącze irda na plycie, sąsiad pod usb. Chodza bez problemow |
Pogadaj też z Pagerusem. Ma tą komurkę i przez IRDĘ wgrywa sobie wszzelkie dobra :)
|
Cytat:
IRDE mam wpinanom w plyte glowna zakupiona na allegro u goscia marjot2, jakos sie nie oplacalo samemu jej skladac. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:04. |