![]() |
Witam !
Jak sam zauwazyłem i Wy z resztą tesh to w ankiecie jest kapkę za moło miejsc do wypełnienia ! 10 dla takiej ankiety to stanowczo za mało Jak by chciał dodać do tego WIN Ce Win ME BeOS MacOS OS/2 Lindowsa i wiele INNYCh mniej popularnych to ta ankieta musiała by mieć co najmniej 20 pozycji / ale normalnie powiększenie opcji do 15 by chyba wystarczyło / Co do Windy to uzywam od początku 98SE ponieważ w zupełnosci mi wystarcza / zainsalowałem kiedyś jakas nie dopracowoaną wersję ME i na drugi dzień na monitorze miałem tylko niebbieski pasek / Jak narazie to zauwazyłem ze zwisy spowodowane samym WINDOWSEM to u mnie rzadkość częsciej zawieszają mi sie inne aplikacje niż sam WIN. PS: Poczekam az wyjdzie WIN XP Home SE to może się przekonam ale narazie zostaję twardo na dobrym starym WIN 98 SE PL. |
ja stawiam na 98 se - u mnie zero problemów ze sprzętem stbilnoscią...itd.:)
|
Cytat:
|
Cytat:
No to ja standardowo schaboszczak rosołek kartofelki i mizeria ! PS: Tu się zaczyna robić forum kulinarno, erotyczno, ćpunowe ! |
Cytat:
Fasolka po bretonsku ew. chinskie roznosci na ostro + czerwone wytrawne! |
Nalesniki i pierogi ruskie niezastapione;p
|
Wracając do tematu - zabrakło LCARS ze Star Treka.:-D :-D
|
MATRIX tez mozna dodac:-D
|
Win 3.11 był NAJSTABILNIEJSZY ze wszystkich Winów, więc głos na niego.
|
Cytat:
ale przynalmniej nie twierdził że ma full multitasking z wywlaszczaniem i tym podobnwe bajery / i instalacja była krótka i przyjemna :)/ pozdro |
I instalka zajmowała jakieś 11 dyskietek
|
Cytat:
|
Gdyby wymieniać wszystkie systemy to nie starczyłoby miejsca.
|
A Dos, poczciwy Dos czy on się wieszał? i instalka ma 3 dyskietki.
|
Cytat:
Obowiązuje stara zasada "każdemu wg. potrzeb" ps.ja jade na ME |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:25. |