![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#37 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Cytat:
Jednakże moje doświadczenia - i nie tylko moje, bo bazuję także na conajmniej trzech innych osobach, które zgodnie potwierdzały kiedyś (a mój Wuja nadal), że dołożenie pamięci w Windows98, znacznie poprawiało działanie komputera - oczywiście nie zawsze było to od razu widoczne. Piszesz, że Windows 98 jest systemem jednozadaniowym - co pod tym rozumiesz ![]() I jeszcze w kwestii pamięci powyżej 512 - też potrafi taką wielkość Win98 obsłużyć - wystarczy odpowiednia poprawka. Wiesz - nie jestem jakimś wielkim zwolennikiem Windows98 itd. Ale też nie uważam tego systemu za jakieś wielkie zło i totalnie nieudanego - wręcz przeciwnie. Na dzień dzisiejszy na moim komputerze, nie ma sensu instalować innego systemu (choć niektórzy by mi polecili Win2000) - uważam, że może Win98 jest mniej stabilny, ale bardziej znany i popularny. Jestem też do niego przyzwyczajony trochę. A patrząc i choćby słysząc oraz czytając o problemach z XP, o mniej lub bardziej nieudanych poprawkach i SP - to nie jestem przekonany, czy jest on tak znacznie lepszy i praktyczniejszy ![]() Pozdrawiam ro29 Ostatnio zmieniany przez ro29 : 09.03.2006 o godz. 22:21 |
|
![]() |
![]() |
|
|