![]() |
W takim razie wezmę ten z dwoma wiatrakami. Dzięki za pomoc.
|
Cytat:
a antec?? a huntkey a thermaltake?? też robią za***iste zasilacze |
Cytat:
|
wodne za zbyt awaryjne i niebezpieczne. A w zasilaczach najlepszy jest chieftec..., ale z wyborem Ci nie pomoge :)
pozdro ;) |
Ja mam Chieftec HPC-360-302-DF, bezgłośny to on nie jest. Słychać szum, zależy gdzie komputer stoi, jak pod biurkiem to prawie nic nie usłyszysz z zasiłki. To jest taki szmer, który nie przeszkadza słuchać muzyki. Napięcia trzyma wyśmienicie, wszystko można podkręcić ^_^ .
Ten z dwoma powinien być cichszy, dwa wiatraki wolniej się kreca niż jeden. Co do regulacji pfc, to nie słychać wielkiej różnicy czy pracuje na maksa czy tylko nominalnie. Jego jedna wada silnie rozgrzewa górę obudowy. |
najbardziej cichy to będzie z wodnym chłodzeniem....
kurcze sam chyba bede musiał ciułać kase na jakis zasilacz.. :( |
Cytat:
|
Cytat:
z dwoma bierz wentylami lepiej trzyma napięcia i chlodzi też proca |
a jak w nim wygląda regulacja? Dobrze działa czy tak jak w tanszych zasilaczach ze na początku wiatraki chodzą wolno a potem cały czas na maxa.
|
Mam tego - Chieftec HPC-360-302-DF :jupi:, dla mnie to ten zasilacz jest za***isty, dobrze trzyma napięcia i jest cichutki :spoko:
|
Który zasilacz cichszy?
Jak w temacie... Chieftec HPC-360-302-DF (dwa wentylatory regulowane automatycznie) czy Chieftec HPC-360-302 (jeden wiatrak bez regulacji)? Różnica w cenie to około 40zł
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:11. |