![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Ktos to moze ocenic?
Witam!
Zrobilem stronke, ktos tam nawet zaglada ale nie moge sam stwierdzic i obiektywnie ocenic mojej pracy ![]() Zglaszam sie wiec do Was moi drodzy przyjaciele z prosba o obiektywna ocene mojej stronki. Jest tam board - tam mozecie oceniac stronke( tutaj tez oczywiscie ![]() Oceniac prosze ogolne wrazenie, tresc, kolorystyke itp. KAZDA uwaga mile widziana aaaa oto adresik: MOJA STRONKA panow moderatorow prosze o nie kasowanie tego topica, ja nie reklamuje stronki... po prostu chce aby ktos inny ja ocenil, bo znajomi to zawsze mowia ze jest fajna, a ja sam to juz nie wiem co poprawiac ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
trochę ta kolorystyka za bardzo upstrzona
![]() i cziocnka jakaś wielka w prawej ramce (oglądałem w 800x600) ale poza tym, z nieprofesjonalnego punktu widzenia... jak na 1 stronę to całkiem nieźle ![]() trening czyni mistrza ![]()
![]() |
#4 |
Capo di tutti capi
![]() |
no najlepiej ja ogladac w 1024x768...
tomgoo powiedz mi co bys zmienil? Lewap jakie kolorki proponujesz i jak ja wyklarowac? panowie ja naprawde nie znam wielu bajerow ni mam pojecia jak zrobic niektore rzeczy wiec czekam na Wasza pomoc ![]()
![]() |
#5 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Po co tyle banerów?!?!?!?! Tylko śmietnik się robi przez to. Jeżeli chodzi o kolorki, to ten pomarańczowy jakoś tak nie pasuje do reszty.
![]()
![]() |
#6 |
Capo di tutti capi
![]() |
ZiP dzieki juz je zlikwidowalem
![]()
![]() |
#7 |
Capo di tutti capi
![]() |
PRAWIE WSZYSTKO zmienilem...
moze teraz jest OK ? ksiega gosci - zmieniona inne bannery - zmieniona strona glowna - zmieniona menu/linki - zmieniona znajomi - zmieniona archiwum - bez zmian forum - bez zmian
![]() |
#8 |
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Moim zdaniem powinienes zmniejszyc czcionki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
to ja tez - linki po lewej stronie - albo wszystkie po ang albo po polsku...
animacje - 'new' underconstruction itp - na drzewo - czasy takich wodotryskow skonczyly sie 2 lata temu licznik - na dol... tak samo mail welcome - out... to powinno ucywilizowac strone potem zmiast we frame'acah zajalbym sie css'em a rolke do przesuwu lewj belki albo zlikwidowal albo zmniejszyl i zmienil na jakas pomaranczowa...
![]() |
![]() |
#10 |
Capo di tutti capi
![]() |
wlasnie jak zrobic z ta rolka
![]() ![]() musze popracowac nad tym css jeszcze nie wiem co to jest ale sie dowiem ![]() UPDATE CSS - mam to w edytorze (AceHTML 5.0 PRO) ale za cholere nie wiem jak sie tym poslugiwac ![]() SID... wydaje mi sie ze masz duze pojecie o HTML moze bys mi pomogl jakos powiedzial co mam zamiast frame zrobic? dokladnie i najwazniejsza rzecz to ta rolka ![]()
Pozdrawiam Remix aka Wielki M Ostatnio zmieniany przez remix : 06.01.2003 o godz. 00:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
![]() |
css - cascade style sheet - auatrakcyjnie wizerunek strony - to dzieki temu mozna umiesci precyzyjnie (BEZ tabelek) obrazki i inne drobiazgi - bardzo wygodne
ale troch sie trzeba narobic rolke - nei wiem jak - ale z cssem mozesz spokojnie zrezygnowac z przewijanego menu... teraz juz sie tak nie robi - popatrz chocby na strone cdrinfo...
![]() |
![]() |
#12 |
Capo di tutti capi
![]() |
w takim razie szukam jakiegos kursu CSS
![]() |
#13 |
![]() |
nie znam zadnego...
nie robilem nigdy stron dla innych ani dla sibie ale w necie musi byc tego DUUUZO
![]() |
![]() |
#14 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Załatw sobie macromedia dreamveawera 4.0 +nakłądka pl (jest na www.polmania.prv.pl) i tam kaskadowe arkusze stylów są i będą po PL. Dreamveawer jest fajny do www, spróbuj...
![]() |
#15 |
Capo di tutti capi
![]() |
znalazlem doskonala strone z opisami HTML CSS i innymi
http://web.reporter.pl/html/?id=o/style do CSS wszystkie style sa opisane z przykladami Mam Dreanweaver'a MX ale go nie uzywam bo AceHTML 5.0 Pro w zupelnosci wystarcza... ale chyba sprobuje tego Dreamweaver'a MX... narazie smigam po stronkach i probuje wyczaic jak w CSS dac tabele obok tabeli... bo tworzyc tabele juz umiem ![]()
![]() |
|
|