![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Ktos szukal Winamp'a 2.90
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
to chyba Zetoxa szukał tego winampa! Ja też se go przetestuje! THX.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
ja tam zostaje przy swoim 2.79 8)
![]() |
#4 |
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
Ja tam mam 2.80 od daaawna i nie wiem po co ludzie instaluja coraz to nowsze wersje...
Jak dziala to po co zmieniac na nowsze ?
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Torwald, nowe mozliwosci, opcje, stabilnosc, poprawki itd., ja sam lubie nowosci, tzn. najbardziej systemy operacyjne (np. linux mandrake 9.1 juz ssam
![]() A tak przy okazji podam pewien przyklad np. ( ![]() ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
Cytat:
Wychodza coraz to nowsze wersje praktycznie nic nie wnoszace nowego. A jesli chodzi o nowe wersje programow, to jestem jak najbardziej za, przeciez o to chodzi zeby bylo wiecej opcji, wiecej mozliwosci, bardziej stabilny soft.
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Cytat:
to najbardziej powalony sofcik do mp3 ktory popsul renome WinAmp`owi!!
![]() |
![]() |
#9 | |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() np. mozliwosc odtwarzania plikow OGG jest od ver. 2.80 (domyslnie bez dodatkowych wtyk ![]() a co do ver. 2.90beta, oto co wnosi: Winamp 2.9 beta: * added integrated full featured video support (NSV and DirectShow (AVI,ASf,MPEG,etc)) * added library (complete with media database, shoutcast listing, playlist editing, CD listing, mass tag editting, plugin API for portable devices, and more!) * updated Winamp's window docking code to be more robust/extensible - made AVS dock use this new API * updated PCM equalizer with code from 4Front Technologies/George Yohng. Quality is a lot better. * updated equalizer default skin to show the true +12db/-12db range (the 20db was a veeery old typo) * a ton of new WM_WA_IPC API calls. - general purpose plugin window support - extended metadata system for getting more than just title/length of items. - lots of exposed features via IPC * updated to PP's latest input and output plugins * focus/Z order change on window close related bugfixes * added track numbers and song lengths in HTML generated playlists * removed all ATL code, shoved EXE size by 20kb ![]() * added digital audio extraction in in_cdda.dll (needs WNASPI32.DLL under Windows 9x/ME) * added Alt+M shortcut for minimizing Winamp * added Ctrl+(Keypad +)/Ctrl+(Keypad -) shortcuts in playlist editor for changing font size * fixed stop after current menu item trash related bug * added ultravox support for in_mp3 * made in_mp3 not display 'unknown X' for empty id3 tags * fixed & error in tooltips in winamp and winampa's systray icons * and more! * new SDKs will be posted soon. to beta, wiec mozna sie spodziewac wiecej od finalnej wersji Winampa 2.90 ![]() update: nie wiem jak wy, ale ja czuje roznice jakie wnosi winamp 2.90beta roznice te sa na wielki + i jestem zadowolony z tej wersji mimo ze beta ![]()
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore... The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 26.03.2003 o godz. 16:47 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() ale zauwazylem duze usprawnienie podczas odtwarzania plyt CD-Audio, teraz mi to dziala plynniej ![]() jesli chodzi o zwiechy, mi sie nie przydarzyly, moze to wybrednosc wersji beta ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Albo winamp 2.90 beta ma za duze wymagania dla komputera Ormianina
![]() ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
ja tez od dluzszego czasu siedze na 2.8 i nie czuje potrzeby zmian. Mialem przez pewien czas trojke, ale w koncu wrocilem do starego i sprawdzonego
![]()
![]() |
|
|