Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Kulawa łapa Heyah (https://forum.cdrinfo.pl/f5/kulawa-lapa-heyah-34292/)

woitas 29.04.2004 19:02

6 miesięcy po znajomości... :P super... :)

Alinoe 29.04.2004 23:31

Cytat:

Napisany przez memorando
******aplacę abonament za erę i ***** widzę wała pokazali wiec sąd zobaczą moze zmądrzeją ja niepopuszczę albo jesteśmy w uni albo w kraju podobnym do afryki wschodniej gdzie murzyn niewie co to jest komórka hehe:)

sprawa HEJAH czy jak im tam to faktycznie skandal i trzeba ich pogonić ale jedna uwaga mi przyszła do głowy - w afryce wschodniej leży somalia z moqadiszu które jest jednym z nalepiej ztelefonizowanych miejsc na świecie - połaczenia lokalne sa w abonamencie a na instalację stacjonarnego czeka się parę godzin, co do sieci komórkowych to jest tam niewiele gorzej, innymi słowy jest tam lepiej niż u nas (na podstawie National Geographic)

pozdrawiam i powodzenia w sądzie

jasut 30.04.2004 15:49

Zamawiałem w e-sklepie starter Heyah i bez ponagleń dostałem go do domu po tygodniu. Miałem szczęście?
Memorando, czym cię era ubodła? Pozdrawiam.

memorando 30.04.2004 22:24

Cytat:

Napisany przez jasut
Zamawiałem w e-sklepie starter Heyah i bez ponagleń dostałem go do domu po tygodniu. Miałem szczęście?

Po prostu, podpisując umowę, Pani dała na koniec regulamin usług, niebyło czasu abym go przeczytał. Co więcej rachuneczek płacę o czasie a zablokowali fona zgodnie z tym regulaminem. Niestety obsługa jest w erze typu: zapłaci pan fakturę a: może Pan mieć drugi numer, płacę fakturę A: każą już płacić fakturę B: która dopiero przyjdzie. Kpina paranoja i brak logiki dzialania. to moja opinia o Erze. Dopóki niejesteś abonentem to są mili, potem masz schody. Niestety Jasut Era jest dobra do czasu podpisania umowy...

MaciejT 30.04.2004 23:21

Cytat:

Napisany przez jasut

Ja tak samo, z taka roznica ze ponad tydzien :)

ZiP 01.05.2004 09:59

Zamówiłem w e-sklepie trzy startówki i dostałem przesyłkę po 12 dniach, nie jest tak źle, więc czemu miałbym narzekać?? Jeżeli ktoś musi czekać ponad miesiąc no to rzeczywiście ma problem, ale nie oceniajmy Heyah tylko po szybkości realizowania zamówień!! Liczy się jakość usług telekomunikacyjnych, a tutaj jest bardzo dobrze.

jasut 01.05.2004 21:46

Cytat:

Napisany przez memorando
Po prostu, podpisując umowę, Pani dała na koniec regulamin usług, niebyło czasu abym go przeczytał. Co więcej rachuneczek płacę o czasie a zablokowali fona zgodnie z tym regulaminem. Niestety obsługa jest w erze typu: zapłaci pan fakturę a: może Pan mieć drugi numer, płacę fakturę A: każą już płacić fakturę B: która dopiero przyjdzie. Kpina paranoja i brak logiki dzialania. to moja opinia o Erze. Dopóki niejesteś abonentem to są mili, potem masz schody. Niestety Jasut Era jest dobra do czasu podpisania umowy...

Jestem w erze od 3 lat i nigdy nie miałem kłopotów. Co prawdz płacę z konta poleceniem zapłaty (więc nigdy się nie spozniam) ale dla mnie era jest OK.

memorando 01.05.2004 22:33

Cytat:

Napisany przez jasut
Jestem w erze od 3 lat i nigdy nie miałem kłopotów. Co prawdz płacę z konta poleceniem zapłaty (więc nigdy się nie spozniam) ale dla mnie era jest OK.

Właśnie odpowiedziałeś dlaczego niemasz schodów:
A:\ polecenie przelewu
B:\ jesteś w niej 3 lata....

Y@nkee_PL 01.05.2004 22:38

no dobra, i ja ciebie podenerwuje memo ;)

jestem w Erze, siora jest w Erze, kumple sa w Erze (wszyscy abonament) i jakos nikt nie plakal i nie placze ze jest wlasnie w Erze :) :peace:

raptor123 01.05.2004 22:38

Cytat:

Napisany przez memorando

Ja we wrześniu 6 lat będe miał w Erze, rachunki nie zawsze miałem w terminie płacone i nie miałem nigdy z nimi problemu, i jestem z Ery w 100% zadowolony.

Siostra zamówiła przed śwętami w czwartek Heyah i w piatek po świętach miała, czyli licząc dni robocze 5 dni w tą i spowrotem to się nazwya szybkość :)
Pozdr:)

memorando 01.05.2004 23:00

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
no dobra, i ja ciebie podenerwuje memo ;)

jestem w Erze, siora jest w Erze, kumple sa w Erze (wszyscy abonament) i jakos nikt nie plakal i nie placze ze jest wlasnie w Erze :) :peace:

nienerwujsia yankkeee :glaszcze: :glaszcze:

ThanatoS 01.05.2004 23:22

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
[...]

Ja rowniez jestem w Erze, Narzeczona Rowniez, przyszli tesciowie takze, siostra tez jest w Erze itd.

Era ma dobre uslugi, szczegolnie ze ma wiekszy zasieg u nas na warmii i mazurach niz takie sieci jak plus czy idea. W wielu miejscach tylko Era ma zasieg inne to juz porazka.

pykson 02.05.2004 01:16

spox, ale ceny w uslug gprs w erze to porazka, tu idea rules, chociaz chyba temat nie w ta strone podaza..

memorando 02.05.2004 01:31

Cytat:

Napisany przez ThanatoS
Ja rowniez jestem w Erze, Narzeczona Rowniez, przyszli tesciowie takze, siostra tez jest w Erze itd.

Era ma dobre uslugi, szczegolnie ze ma wiekszy zasieg u nas na warmii i mazurach niz takie sieci jak plus czy idea. W wielu miejscach tylko Era ma zasieg inne to juz porazka.

:glaszcze: masz thanatosku dobrze robi na stres :piwo: :piwo: cała zgrzewka:)

p.s to lekka dygresja co do zasięgu ery...

mallow 02.05.2004 22:35

"Wszędzie ta czerwona łapa. Gdzie nie spojrzę, w kioskach, w TV, w necie - wszędzie! Aż się boję otworzyć lodówkę" :rotfl: :rotfl: :D:D:D :rotfl: :rotfl:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:26.