Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Kulawa łapa Heyah (https://forum.cdrinfo.pl/f5/kulawa-lapa-heyah-34292/)

ZiP 01.05.2004 09:59

Zamówiłem w e-sklepie trzy startówki i dostałem przesyłkę po 12 dniach, nie jest tak źle, więc czemu miałbym narzekać?? Jeżeli ktoś musi czekać ponad miesiąc no to rzeczywiście ma problem, ale nie oceniajmy Heyah tylko po szybkości realizowania zamówień!! Liczy się jakość usług telekomunikacyjnych, a tutaj jest bardzo dobrze.

MaciejT 30.04.2004 23:21

Cytat:

Napisany przez jasut
Zamawiałem w e-sklepie starter Heyah i bez ponagleń dostałem go do domu po tygodniu. Miałem szczęście?
Memorando, czym cię era ubodła? Pozdrawiam.

Ja tak samo, z taka roznica ze ponad tydzien :)

memorando 30.04.2004 22:24

Cytat:

Napisany przez jasut
Zamawiałem w e-sklepie starter Heyah i bez ponagleń dostałem go do domu po tygodniu. Miałem szczęście?

Po prostu, podpisując umowę, Pani dała na koniec regulamin usług, niebyło czasu abym go przeczytał. Co więcej rachuneczek płacę o czasie a zablokowali fona zgodnie z tym regulaminem. Niestety obsługa jest w erze typu: zapłaci pan fakturę a: może Pan mieć drugi numer, płacę fakturę A: każą już płacić fakturę B: która dopiero przyjdzie. Kpina paranoja i brak logiki dzialania. to moja opinia o Erze. Dopóki niejesteś abonentem to są mili, potem masz schody. Niestety Jasut Era jest dobra do czasu podpisania umowy...

jasut 30.04.2004 15:49

Alinoe 29.04.2004 23:31

Cytat:

Napisany przez memorando
******aplacę abonament za erę i ***** widzę wała pokazali wiec sąd zobaczą moze zmądrzeją ja niepopuszczę albo jesteśmy w uni albo w kraju podobnym do afryki wschodniej gdzie murzyn niewie co to jest komórka hehe:)

sprawa HEJAH czy jak im tam to faktycznie skandal i trzeba ich pogonić ale jedna uwaga mi przyszła do głowy - w afryce wschodniej leży somalia z moqadiszu które jest jednym z nalepiej ztelefonizowanych miejsc na świecie - połaczenia lokalne sa w abonamencie a na instalację stacjonarnego czeka się parę godzin, co do sieci komórkowych to jest tam niewiele gorzej, innymi słowy jest tam lepiej niż u nas (na podstawie National Geographic)

pozdrawiam i powodzenia w sądzie

woitas 29.04.2004 19:02

6 miesięcy po znajomości... :P super... :)

memorando 29.04.2004 18:37

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
juz sie obraza, przeciez wiadomo jak u nas z sadownictwem ;)

mam siostrę w sądzie dlatego mówię o szczecinie że potrwa do 6 miechów po znajomosci nieobrażam się ucmkaj tosię ode mnie:)

przemo_one 29.04.2004 18:20

heh mialem cos takiego z tepsa jak mi neostrade zakladali tia dzwonilem ze nie dziala a mowili ze dziala i oni mowili ze maja racje paranoja

Y@nkee_PL 29.04.2004 17:34

juz sie obraza, przeciez wiadomo jak u nas z sadownictwem ;)

memorando 29.04.2004 17:13

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
no to zycze powodzenia w sadzie, za 2-3 lata napisz nam jaki byl wynik :D

za 6 miesięcy jak w szczecinie się będzie odbywać i daj se siana ja niechcę o tym myśleć milego dnia yanke pozdrów tośkę

Y@nkee_PL 29.04.2004 16:24

no to zycze powodzenia w sadzie, za 2-3 lata napisz nam jaki byl wynik :D

memorando 29.04.2004 15:49

Cytat:

Napisany przez kraluk
Ale mi afera. Zawsze wiedziałem, że wszelkie esklepy to syf...

tu się mylisz...komputronik wyslal klawę logitecha z myszką mx700 pięknie opakowane i nawet jak napisalem maila z zapytaniem odpowiedzieli po 10 minutach co faktycznie w polsce zadziwić może....

kraluk 29.04.2004 14:23

Ale mi afera. Zawsze wiedziałem, że wszelkie esklepy to syf...

memorando 29.04.2004 13:40

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
hehe memorando :)
Twardo trzeba a jak :zeby:

placę abonament za erę , i nic niewidzę pokazali swój niski poziom , wiec do sądu ich podam , moze zmądrzeją , ja im niepopuszczę , albo jesteśmy w uni , albo w kraju podobnym do afryki , gdzie murzyn niewie co to jest komórka :)

CIAPEK 29.04.2004 13:08

hehe memorando :)
Twardo trzeba a jak :zeby:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:32.