![]() |
6 miesięcy po znajomości... :P super... :)
|
Cytat:
pozdrawiam i powodzenia w sądzie |
Zamawiałem w e-sklepie starter Heyah i bez ponagleń dostałem go do domu po tygodniu. Miałem szczęście?
Memorando, czym cię era ubodła? Pozdrawiam. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zamówiłem w e-sklepie trzy startówki i dostałem przesyłkę po 12 dniach, nie jest tak źle, więc czemu miałbym narzekać?? Jeżeli ktoś musi czekać ponad miesiąc no to rzeczywiście ma problem, ale nie oceniajmy Heyah tylko po szybkości realizowania zamówień!! Liczy się jakość usług telekomunikacyjnych, a tutaj jest bardzo dobrze.
|
Cytat:
|
Cytat:
A:\ polecenie przelewu B:\ jesteś w niej 3 lata.... |
no dobra, i ja ciebie podenerwuje memo ;)
jestem w Erze, siora jest w Erze, kumple sa w Erze (wszyscy abonament) i jakos nikt nie plakal i nie placze ze jest wlasnie w Erze :) :peace: |
Cytat:
Siostra zamówiła przed śwętami w czwartek Heyah i w piatek po świętach miała, czyli licząc dni robocze 5 dni w tą i spowrotem to się nazwya szybkość :) Pozdr:) |
Cytat:
|
Cytat:
Era ma dobre uslugi, szczegolnie ze ma wiekszy zasieg u nas na warmii i mazurach niz takie sieci jak plus czy idea. W wielu miejscach tylko Era ma zasieg inne to juz porazka. |
spox, ale ceny w uslug gprs w erze to porazka, tu idea rules, chociaz chyba temat nie w ta strone podaza..
|
Cytat:
p.s to lekka dygresja co do zasięgu ery... |
"Wszędzie ta czerwona łapa. Gdzie nie spojrzę, w kioskach, w TV, w necie - wszędzie! Aż się boję otworzyć lodówkę" :rotfl: :rotfl: :D:D:D :rotfl: :rotfl:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:26. |