![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.09.2004
![]() |
Do niektórych to nic niedociera . Zamiast przeczytać temat to tylko wywalają metki z majtek albo pampersów ja ma eizo jak mam iiyama cenię sobie bezpieczeństwo bo przy takim monitorze siedze i widze ale prąd mnie nie porazi bo mam super instalację . Dorwałem się do kompa i jeszcze lepiej internetu jestem kimś , to sobie pożartuje na forum komentarzy nabije bzdurami , które mam w głowie . A może tak administrator wywali ich z forum bo konkretów zero tylko teksty mam w głowie ( a won do hiphopu i tam pokazywać jestem kimś w slamsach bo skaładam rymy , jestem luzak itd .).
Tu człowiek się stara rozwinąć wątek i pyta o opinie a hołota ja to ja tamto , ja cenie to tamto a itak wiekszość z tych lcd to składaki z kilku firm , produkowane w Chinach albo w czasie transportu przez granicę . Widać na tym przykładzie polską konserę rybną źle zamknietą i śmierdzącą . Liczy sie tyko to co mi wmówią w reklamach albo w opniniach klijentów zawsze żetelnych itp i itd. A może jak się weszło do zasmarkanej Unii to czas coś zmienić , gdzieś pojechać , coś zobaczyć . A nie tyko do kościoła , rodziny i komputera zresztą markowego i boskiego bo świat w internecie jest ciekawszy niż w realu . Podkreślam jeszcze raz dla pampersów i ojców bezpiecznych rodzin . Ja oczekuje konktertów na temat tego modelu Targa 19-2x i nic więcej . Nie wiesz , nie zawracaj głowy idź się uczyć a nie zajmować czas na forum i nabijać komentarze . Co za g............ !!! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |||||
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
Cytat:
Dodam, ze nie podoba mi sie to, ze atakujesz w dosc niewybredny sposob innych uzytkownikow forum. Cytat:
Z mojej strony zolta kartka. Cytat:
Kazdy napisal Ci czego uzywa i jakie ma zdanie na temat tego produktu. Nikt nie wypowiedzial sie na temat jakiegos LCD ktore jest sprzedane na wage w markecie bo nikt przy zdrowych zmyslach nie kupuje tam sprzetu. Jezeli jednak nie widzisz tego to kup ten panel tylko nie pisz za kilka tygodni ze masz z nim problem. A co do komentarzy to nikt nie zwraca uwagi na ich ilosc. Skoro Ciebie to tak meczy to wiele mowi na Twoj temat. Cytat:
![]() |
![]() |
|
|