![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#24 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.09.2004
![]() |
Odpowiadając na ostatni post proszę bardzo konkret z forum też skorumpowanego :
http://mva.pl/?id_kategorii=2&top=71&kategoria=195 - jak eizo kradnie matryce od samsunga ciekawe co kradnie mercedes od malucha pewnie kolory aaaaha . Myślę ,że chwalenie czegoś i kogoś nie ma sensu chyba ,że się wieży w boga i inne mamony . Krótkie spostrzeżenie nikogo nie obraziłem , nie użyłem wulgaryzmu tylko porównania ale jak widać obiektywizm i zasada "reka rękę myje" działa zawsze w Polsce powtarzam to moim uczniom , którzy zresztą też uważają się za bogów i stwórców świata bo napisali po kilka prac na dany temat i wszystko wiedzą (manga działa i pokemony z chipsów) ale jak ktoś nie umie przyjąć krytyki to trudno . Piszę czego oczekuję a czego nie ale jak do niektórych nie dociera bo lbią się pochwalić byle czym - to trzeba pobawić się w lokalny folklor a może coś zrozumieją . Po tym przykładzie widać , że łopatologia działa odwrotnie . A to że coś zaproponowałem dla administratora , który jak to zwykle bywa ma kolegów i jest wszystkowiedzący to obraza boska . Proszę bardzo przedstawiłem co eizo ma wspólnego z samsungiem i posiłbym o konkrety w zwiazku jak to określono z tanim monitorem z supermarketu Targa 19-2x , o którym nikt nic nie wie bo to badziewie Może składane przez tego samego badziewnego Chińczyka . |
![]() |
![]() |
|
|