Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 17.08.2018, 08:50   #9
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez DarkSlide97 Podgląd Wiadomości
Są też ZG50C ale baardzo rzadkie i trudno dostępne. Może kupie coś z Technicsa. Też słyszałem i kolumny chcę kupić podobne albo słabsze (koło 30-40W na kolumnę). Ewentualnie jakieś inne firmy, muszę poszukać.

W ogóle wydaje mi sie że ten wzmacniacz ma więcej niż 80W, wieża miała 70W (2x35) i była cichsza o najmniej 10db na tych samych głośnikach
(w sensie: w Panasonicu/Technicsie jest skala głośności wyskalowana w -db i -40db w tym sprzęcie to mniej-więcej -30db w tamtej wieży). Połowy głośności nawet nie przekroczyłem jeszcze z uwagi na te głośniki ale myślę że nawet nie będę miał zbyt często potrzeby. Pobór mocy 220W Gdzie moja wieża miała koło 130.

Z tego co czytałem w internecie to produkty Technicsa są ogólnie uznawane za niezawodne, mam nadzieję że tu też tak będzie.

A co do tej klasy wygląda na to że to marketing, ale się nie przejmuję skoro gra. Myślałem szczerze, że to coś ważniejszego

Jak kupie kolumny to teĹź sie pochwale

ale, że co

Twoje uprawnienia: