![]() |
mnie problem nie dotyczy bo nigdy nie kupie kompa 'zestaw za 2500,-'
...sk***322;adam sobie sam...a jak maja problem to poprosze o Mandrive 2006... |
oj tam ja tez skladalem sobie sam wszystko od amigi w gore. na strychu leza wszystkie mozliwe procki od 286 i motoroli68020 do pentium2 (wyzsze modele sa na chodzie :P) i dzialajaca Alpha21064 z plyta glowna. ale ja tu mowie o innych. co maja zrobic ci dla ktorych komputer to magiczna skrzynka?
|
Cytat:
|
Witam !
Czyli rada taka na to jest, że kupować kompa w częściach i nie brać na to faktur ;) A czy ktoś słyszał o nalotach policji na mieszkania prywatne na Śląsku w ostatnim czasie ?? Podobnież właśnie szukali nielegalnych Windowsów ;) Bo dwa dni temu kuzyn mnie tym straszył - nawet jego Mama się tak już przestraszyła, że kupiła właśnie w sklepie legalnego XP HE ;) Pozdrawiam ro29 |
bierz paragon
albo powiedz, ze zmieniasz kompa a windowsa juz masz |
Panowie, lato sie zbliza. Nie kupowac zapalniczek bo pomysla ze idziecie na wypalanie traw!
|
Cytat:
--------------------------------------- ale co do microzgrozy to oni zawsze wymyslaja ciekaw rzeczy az czlowiek zastanawia sie czy sa zdrowi na duchu i rozumie :D |
Cytat:
stane w obronie Microsoftu sa bardzo zdrowi.dbają o swoją firmę gdyby tego nie robili już dawno by wylecieli z interesu a tak są i niezłą kasę z nas doją... niestety |
Cytat:
|
A dlaczego np .Win XP dla Domu(box) nie moze kosztowac np. 199-pln ? bo co ?
rozumie ze lepiej oplaca sie ztrudnic rzesze sledczych i sprzedawac po 800 pln |
Cytat:
|
Ja podejrzewam ze bardziej prawdopodobne jest ze ta pani straci prace niz ze ta akcja wejdzie w zycie.
Przeciez korzysci z tej akcji bylyby niewielkie (kupa kasy na sledczych, rozprawy i wogole nie wiadomo czy sa do tego podstawy prawne), a PR cos takiego by cholernie nadszarpnelo. I argument ze PR MS nie ma znaczenia, bo MS jest monopolista tez nie jest do konca trafiony, bo ten PR ma czesto znaczenie gdy stajemy przed wyborem - orginal czy pirat. |
Cytat:
a ten tekst gdyby nie PIRACTWO to ICH system bylby w mniejszosci w porownaniu chocby z Linuxem :rotfl: |
Skoro jestesmy przy systemach operacyjnych to jaka jest roznica miedzy Windowsem Xp PRO, a Windowsem XP VLK ?
|
Predi ma racje - gdyby nie piractwo windowsy nie mialy by takiego udzialu w rynku
dlaczego? w szkole uczyli nas na windowsach, wszedzie sa windowsy, zus ma platnika na winde, uzedy wydaja dolkumenty w jedynym slusznym formacie elektronicznym doc i xls (tak, wiem ze to mozna otworzyc darmowym OO - na moim kompie Offica nie ma od lat) itd itd dziecko dostaje kompa i chce grac - owszem istnieja wine i crossoveroffice itp, ale skad poczatkujacy ma to wiedziec - albo ma kompa z oemem albo pozycza plytke od kolegi ktory ma oema i instaluje sobie winde czesto nawet nie wie ze zlamal prawo w dodatku jest w szoku ze word nie jest czescia windowsa :D a bez worda komp to nie komp :D nie wazne ze formatowanie za pomoca spacji i notatnik jest zbyt skomplikowany - word musi byc po paru latach swiadomosc i umiejetnosci wzrastaja... ale wtedy mozg juz jest zakuty i nie zna innych mozliwosci oprocz MS gdyby nie bylo piratow to dzieci czesto musialy by poznac liny i inne, poznaly by roznice i potem swiadomi wybraly stabilniejszy i szybszy system - rynek by ustalil rownowage |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:56. |