![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.05.2003
![]() |
![]()
Witam wszystkich bardzo serdecznie
![]() Chcialbym poruszyc dosc chyba nietypowy watek jak na to miejsce... moze to nie to forum ani nie ten dzial, ale mam nadzieje, ze znajdzie sie moze ktos kto zechce mi pomoc ![]() Otoz... chce sobie wymienic telefon i spodobala mi sie bardzo Motorola T722i :chytry: W zwiazku z tym mam pytanie: Co sadzicie o tym telefonie ? i Czy moze ktos moze podac mi jakas stronke z dobrym testem tego telefonu? Przesiedzialem pare godzin na google i nic ciekawego nie znaazlem... juz zaczalem watpic czy potrafie szukac ![]() Zaznaczam <moze lepiej sie nie przyznawac ![]() ![]() Prosze wiec o rady, a ewentualnych uzytkownikow o opinie ![]() Tylko nie piszcie prosze: "kup sobie to i to bo Motorola jest kiepska" bo ja chce znac opinie tylko do tego telefonu, a nie na temat innych ![]() Dzieki wszystkim serdecznie i wszystkim jeszcze obecnym na forum dobrej nocy ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
d[-.-]b
Data rejestracji: 12.08.2003
![]() |
http://telefonia.wp.pl/hardware/show.html?IN[id]=4366
http://maciek.fkn.pl/telefony/telefon/id__531/ ja sie nie wypowiem czy jest to dobry telefon, bo nigdy nie mialem motoroli i nie zamierzam miec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Co prawda nie mam T722i, lecz T720i.
Jeżeli chodzi o cechy użytkowe, to jestem z niej bardzo zadowolony. Duże klawisze i wyswietlacz, bateria trzyma ok. 1 tygodnia, klapka mi się jeszcze nie wyłamała, duża po rozłożeniu, po złożeniu wygodna do noszenia. Jedynym widocznym mankamentem jest fakt iż pamięć skrzynki wiadomości ralizowana jest przez SIM i niestety szybko się zapycha i odczytywanie SMSów jest dość wolne - dla mnie nie jest to mankament z powodu, iż nie lubię pisać SMS, ale dla "maniaków może to być problem" - co prawda nie wiem jak to jest w T722i, ale są to dość podobne aparty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
w zwiazku z niedostateczna a wrecz kardynalnym brkiem wiedzy na seriwsie FKN.PL niemniejsze wady motoroli moga niewystepowac, ba jest duze prawdopodobienstwo iz telefon MA TE FUNKCJE tylko seris dal ciala :(
ja bym ci odradzal ta motorole bo: - niema slownika T9 - krotko trzyma - telefon 2zakresowy (lepiej wziasc 3zakresowy) - brak podczerwieni albo innego systemu "laczenia sie" z swiatem zewnetrzym - klapka - pierwsza rzecz ktora moze sie zniszczyc :blee: osobiscie polecam ci produkty sony ericsson w szczegolnosci telefon ktory teraz posiadam czyli T310 uwaga cos tam maja niepelne dane :blee: bo se ma takie rzeczy jak budzik, profile, T9, e-mail, WAP, GPRS, java, podczerwien i wiele innych :blee: (( RoKFoR co ty zes za linki zapodal - jeden niedzala a na 2 portalu *******y pisza :o :blee:
nie bedzie niczego Ostatnio zmieniany przez Pawel_k : 07.10.2003 o godz. 09:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Ja bym na twoim miejscu wzial sobie Nokie 3510i lub 6310i lub 6610.
Ja niezbyt lubie Motorki. Wybor nalezy do ciebie. Pozdro ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
6310i to pozadny sprzet, ale sporo sposrod moich znajomych (mniej wiecej polowa tych, ktorzy sa wlascicielami tego modelu) narzeka na zwisy i samoistne rozsylanie smsow kolejnej nie znam (osobiscie - a opisy sa przewaznie ch warte) ![]() a pozatym ten watek dotyczy motoroli - nie kazdy ja musi lubic, ale ma swoich zagorzalych zwolennikow (ja kiedys tez nim bylem ale sie na siemensa przesiadlem) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
d[-.-]b
Data rejestracji: 12.08.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.05.2003
![]() |
Dzien dobry wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Natomiast za chwile rozpetam pewnie kolejna wojne gdyz chcialbym przyblizyc nieco moj wybor. Otoz sytuacja ma sie tak, ze za tydzien moge wymienic telefon w jednej sieci <dla spokoju nie podam jej nazwy> i moge wybrac z 3 telefonow <bo te za zlotowke nie specjalnie ![]() ![]() Tak wiec widzicie na czym stoje ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|