Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 07.10.2003, 00:32   #1
elephant
Bywalec

Data rejestracji: 05.05.2003
elephant zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Smile Pytanie o telefon

Witam wszystkich bardzo serdecznie
Chcialbym poruszyc dosc chyba nietypowy watek jak na to miejsce... moze to nie to forum ani nie ten dzial, ale mam nadzieje, ze znajdzie sie moze ktos kto zechce mi pomoc
Otoz... chce sobie wymienic telefon i spodobala mi sie bardzo Motorola T722i :chytry:
W zwiazku z tym mam pytanie:
Co sadzicie o tym telefonie ? i Czy moze ktos moze podac mi jakas stronke z dobrym testem tego telefonu?
Przesiedzialem pare godzin na google i nic ciekawego nie znaazlem... juz zaczalem watpic czy potrafie szukac , a chcialbym cos madrego na jej temat przeczytac.
Zaznaczam <moze lepiej sie nie przyznawac >, ze jestem pedantyczny w stosunku do takich "zabawek" jak telefon wiec nie grozi mi urwanie klapki przez czysta glupote i jakis "szpan"
Prosze wiec o rady, a ewentualnych uzytkownikow o opinie
Tylko nie piszcie prosze: "kup sobie to i to bo Motorola jest kiepska" bo ja chce znac opinie tylko do tego telefonu, a nie na temat innych
Dzieki wszystkim serdecznie i wszystkim jeszcze obecnym na forum dobrej nocy
elephant jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 07.10.2003, 07:18   #2
RoKFoR
d[-.-]b

Data rejestracji: 12.08.2003
RoKFoR zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
http://telefonia.wp.pl/hardware/show.html?IN[id]=4366
http://maciek.fkn.pl/telefony/telefon/id__531/
ja sie nie wypowiem czy jest to dobry telefon, bo nigdy nie mialem motoroli i nie zamierzam miec.
RoKFoR jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.10.2003, 08:59   #3
paput2000
lub po prostu Paput

Data rejestracji: 07.03.2002
paput2000 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Co prawda nie mam T722i, lecz T720i.
Jeżeli chodzi o cechy użytkowe, to jestem z niej bardzo zadowolony.
Duże klawisze i wyswietlacz, bateria trzyma ok. 1 tygodnia, klapka mi się jeszcze nie wyłamała, duża po rozłożeniu, po złożeniu wygodna do noszenia.
Jedynym widocznym mankamentem jest fakt iż pamięć skrzynki wiadomości ralizowana jest przez SIM i niestety szybko się zapycha i odczytywanie SMSów jest dość wolne - dla mnie nie jest to mankament z powodu, iż nie lubię pisać SMS, ale dla "maniaków może to być problem" - co prawda nie wiem jak to jest w T722i, ale są to dość podobne aparty.
paput2000 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.10.2003, 09:05   #4
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
w zwiazku z niedostateczna a wrecz kardynalnym brkiem wiedzy na seriwsie FKN.PL niemniejsze wady motoroli moga niewystepowac, ba jest duze prawdopodobienstwo iz telefon MA TE FUNKCJE tylko seris dal ciala :(

ja bym ci odradzal ta motorole bo:
- niema slownika T9
- krotko trzyma
- telefon 2zakresowy (lepiej wziasc 3zakresowy)
- brak podczerwieni albo innego systemu "laczenia sie" z swiatem zewnetrzym
- klapka - pierwsza rzecz ktora moze sie zniszczyc :blee:
osobiscie polecam ci produkty sony ericsson w szczegolnosci telefon ktory teraz posiadam czyli T310

uwaga cos tam maja niepelne dane :blee: bo se ma takie rzeczy jak budzik, profile, T9, e-mail, WAP, GPRS, java, podczerwien i wiele innych :blee: ((

RoKFoR co ty zes za linki zapodal - jeden niedzala a na 2 portalu *******y pisza :o :blee:

Ostatnio zmieniany przez Pawel_k : 07.10.2003 o godz. 09:12
Pawel_k jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.10.2003, 09:09   #5
kraluk
Guru

Data rejestracji: 13.02.2003
kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Ja bym na twoim miejscu wzial sobie Nokie 3510i lub 6310i lub 6610.
Ja niezbyt lubie Motorki.
Wybor nalezy do ciebie.
Pozdro
Stary 07.10.2003, 10:37   #6
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
kraluk napisa***322;(a)
Ja bym na twoim miejscu wzial sobie Nokie 3510i lub 6310i lub 6610.
Ja niezbyt lubie Motorki.
Wybor nalezy do ciebie.
Pozdro
nokia 3510i to zabawka a nie telefon, wiec nawet nie bede o tym g pisal
6310i to pozadny sprzet, ale sporo sposrod moich znajomych (mniej wiecej polowa tych, ktorzy sa wlascicielami tego modelu) narzeka na zwisy i samoistne rozsylanie smsow
kolejnej nie znam (osobiscie - a opisy sa przewaznie ch warte)
a pozatym ten watek dotyczy motoroli - nie kazdy ja musi lubic, ale ma swoich zagorzalych zwolennikow (ja kiedys tez nim bylem ale sie na siemensa przesiadlem)
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.10.2003, 11:05   #7
RoKFoR
d[-.-]b

Data rejestracji: 12.08.2003
RoKFoR zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Pawel_k napisa***322;(a)
RoKFoR co ty zes za linki zapodal - jeden niedzala a na 2 portalu *******y pisza :o
bo pierwszy to trzeba sobie skopiowac link caly i wkleic w przegladarke.
RoKFoR jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.10.2003, 13:16   #8
elephant
Bywalec

Data rejestracji: 05.05.2003
elephant zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dzien dobry wszystkim Dziekuje serdecznie za linki i odpowiedzi Chociaz chcialem to ominac to i tak rozpetala sie mala burza w szklance wody bo zostal poruszony temat nokii. Kraluk >>> jakbym chcial nokie to nie pytalbym o motorole Ale i tak dzieki
Natomiast za chwile rozpetam pewnie kolejna wojne gdyz chcialbym przyblizyc nieco moj wybor. Otoz sytuacja ma sie tak, ze za tydzien moge wymienic telefon w jednej sieci <dla spokoju nie podam jej nazwy> i moge wybrac z 3 telefonow <bo te za zlotowke nie specjalnie > I mam do wyboru: Samsung SGH-A300, Motorola T722i, Siemens S55... i zapewne to wywola debate wiec mowie juz na wstepie - zdaje sobie sprawe, ze siemens jest najlepszy wiec nie dyskutujmy o nim prosze, znam siemensy, obecnie mam jednego i jest ok, ale nie piszcie "Bierz siemensa, reszta jest do d..."... poprostu chce ominac... zbedna ilosc postow No chyba, ze ktos na sile chce nadrobic sobie licznik ^_^
Tak wiec widzicie na czym stoje Motorole wybralem bo: ma klapke, kolorowy wyswietlacz, polifonie i jest inna od mojego starego siemensa, a o to mi chodzilo Jest chyba lepsza od tego samsunga, a co do siemensa jak mowilem cisza Wiec jesli jeszcze jakies podpowiedzi i opinie to bede wdzieczny 3mcie sie 8)
elephant jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: