![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 18.08.2002
![]() |
Numery IMEI w telefonach
czy jest jakis generator ( lub spis tych numerów w necie ) numeru IMEI .A moze idzie jakos latwo generowac te numery .Ja probowalem ale zawsze jest zly
P.s Jesli ktos ma komore a nie jest zarejestrowany w klubie nokia .To niech pisze do mnie nitek@fri.pl .Wysle mu maila rejestracyjnego w ktorym do dokonczenia bedzie haslo reklamowe - jesli dobrze dokonczysz masz szanse na nokie 3410 ( do moderatorów - to nie jest zadna reklama tylko ciekawa propozycja )Pozdrawiam Mati
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
A po co ci generator numerow IMEI? Sa one pomocne przy blokowaniu dzwonienia z nic. Wystarczy dac teki numerek do rejestru skradzionych telefonow komorkowych i juz z niego nie zadzwonisz. (Chyba ze zmienisz w aparacie numer IMEI)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Hehe dokładnie - ale ja mysle ze koledze Kapslowi generator potrzebny jest do koszenia punktów w Klubie Nokia - podczas rejestracji jest wymagany numer IMEI telefonu / który podobnie jak CD-Key jest ciągiem liczb wygenerowanym na podstawie okreslonego algorytmu / Co do tego konkursu w którym jest do wygrania NOKIA 3410 - ludzie zarejestrowani w klubie maja za zadanie sciagnąc jak nawiecej osób nie zarejestrowanych / Ci podczas rejestracji podają Imie nazwisko Numer komórki NUMER IMEI .../ i na końcu jest do wymyslenia hasło reklamowe - wynalazca hasła które wygra dostaje NOKIE 3410 / hehehehe / To tak gwoli informacji Co to ta NOKIa nie wymysliła zeby miała jak najwiej danych osobowych ehhh ... PS: JAk zauwazył ThanatoS zeczywiscie jesli IMEI telefonu który został skradziony zostanie wpiany do jakiejs tam bazy wtedy telefon staje sie bezuzyteczny - po wpisaniu nowego kodu komórka idzie na Allegro i mamy takie cos " Sprzedam Tel XXX Stan idealny Papiery ładowarke pudełko i instrukcje zjadł pies " albo na lokalny bazarek i koniungtura sie kreci - i to mnie najbardziej w****ia bo jak by ludzie nie kupowali takich phonów to by nie było "wedkarzy" Prosze nie porównywac tego do kopiowania płyt No to sie wyżyłem - to nie był uddany dzień ...
Ostatnio zmieniany przez Laser : 13.01.2003 o godz. 22:39 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
Re: Numery IMEI w telefonach
Cytat:
Wystarczy, że choć jedna osoba dzięki Tobie wstąpi do Club Nokia - masz gwarantowaną nagrodę. Z każdą kolejną zarejestrowaną osobą rosną Twoje szanse na coraz bardziej atrakcyjne nagrody! Jeśli okaże się, że najwięcej osób dzięki Tobie znalazło się w Club Nokia - otrzymujesz premię główną - telefon Nokia 9210i Communicator. Od dziś masz bezpośredni dostęp do Twoich osobistych clubowych stron, z których możesz wysłać premiowane nagrodami zaproszenia. Na Twojej osobistej stronie będziesz mógł sprawdzić, która z zaproszonych przez Ciebie osób zarejestrowała się w Club Nokia. Nokia 7650 z aparatem cyfrowym to kolejna z premii w naszej akcji. Oprócz tego telefony Nokia 3410 i całe mnóstwo innych nagród, w tym plecaki, koszulki, niespodzianki. Wystarczy, że pomyślisz i zadbasz o znajomych..."Kapsel, podaj mi na priva swoje namiary: imię; email. A zostaniesz czlonkiem....Clubu Nokia!!! Posdrofka |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
OK wykryliscie moj podstepny plan
nie chodzi mi jednak wcale o produkowanie seryjne numerkow bo oni za to bany daja 8) Chce po prostu zarejestrowac moj stary telefon NOKIA 3110 ( nie smiac sie teraz uzywam innego ) bo jak na nim wpisuje *#06# to zaden numer sie nie wyswietla .Pozdrawiam i nie wiedzialem ze tu tyle Klubowiczow NOKII Pozdrawiam Mati
|
|
|
#6 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no to teraz wiesz ^_^
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Ja ma SIEMENSA S45i - a co do IMEI to spróbuj ten ale nie wiem czy działa - 449143100201794 - i nie pytaj skąd on jest ale jest od 3210Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez Laser : 14.01.2003 o godz. 16:14 |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat: