![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
---===//eLWu\\===---
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Kurs Cisco
Witam forumowiczów mam problem a mianowice chodzi oto ze zlozylem papierki do ogolniaka i sekretarka wyjechala mi ze moge przy okazji zrobic kurs CISCO z 70% znizka i pytanie do was, co moze dac takie cos przy staraniu sie o prace i co myslicie o takim kursie czy jest potrzebny a moze se go olac? Wasze odpowiedzi pomoga mi w podjeciu decyzji.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak chcesz zajmować się w przyszłości telekomunikacją od strony technicznej - jak najbardziej warto mieć certyfikat CISCO. Sprzęt najwyższej klasy i certyfikat ceniony. Dowiedziałeś się, ile to jest te pozostałe 30%. To może Cię zniechęcić.
Inna sprawa, że jak dopiero idziesz do ogólniaka, to pewnie wiedzę z tego kursu mógłbyś zacząć wykorzystywać za kilka lat - a wtedy już częściowo będzie nieaktualna.
![]() |
#3 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
hmmm a czy mozna wiedziec ile taki kurs kosztuje, bo w technikum do którego złozyłem papierki tez satakie organizowane i może sie skusze bo chyba warto dla dodatkowej wiedzy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
>my private watch dog ;)<
Data rejestracji: 09.04.2003
![]() |
Cytat:
Jeżeli masz na to pieniądze to się nie zastanawiaj, napewno ci ta wiedza nie zaszkodzi to są solidne podstawy sieciowe, dzięki którym łatwiej będzie Ci sie uczyć o nowych rozwiązaniach technologicznych. Czy pomoże przy szukania pracy, trochę napewno ale to jest kurs podstawowy napewno, po którym trzeba zdać egzamin certyfikujący (CCNA). Na początek na pewno wystarczy, na studiach możesz zrobic następny krok i kontynuawać edukacje z cisco. Zobacz sobie tutaj http://www.cisco.com/global/PL/cnap/opis.shtml @Wawelski - nawet jak skończysz studia informatyczne to wychodzisz z wiedza przeterminowaną, postep technologiczny jest zawrotny. Taki kurs daje solidne podstawy i systematyzuje posiadana wiedze. A jak ma sie solidne podstawy i pojęcie o obecnych technologiach to o wiele łatwiej przychodzi nauczenie sie nowości.
![]() |
![]() |
|
|