![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 22.11.2004
![]() |
Nie pokazuje partycji, czemu?
Posiadam Windowsa 2003 Server. Mam 2 dyski jeden podpierty na stałe Seagate 60Gb a 2-gi 40Gb podpinam od czasu do czasu takze Seagate. Jednak ostatnio jak podpialem ten drugi dysk nie wiem czemu ale bios normalnie wykryl dysk bez klopotow, system niby tez wykryl ale jak wchodze do Moj Komputer czy nawet inne programy eksplorujace katalogi to jednak komputer nie wiedzial partycji tego nowo podpietego dysku czyli tego 40Gb. Nigdy wczesniej nie mialem tego typu zdarzenia i zastanawiam sie ciagle gdzie jest wina tym bardziej ze dyski podpinalem na rozne dyski czy to na Master czy to na Slave czy na Primary czy na Secondary ciagle to samo.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Cytat:
Spróbuj go po prostu na nowo sformatować przez jakiś lepszy programik niż ten wbudowany w windowsa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guru
Data rejestracji: 11.08.2003
![]() |
Cytat:
wejdz w Narzędzia Administracyjne następnie Zarządzanie Komputerem a tu jeśli jest widoczny ten dysk to przypisz mu kolejną literke i powinno być OK
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
hmm miałem podobny problem... zdaje mi się, że po prostu nowo włożonemu dyskowi trzeba manualnie przyporządkować litery do każdej partycji. Tego problemu nie ma z winxp bo ma włączone p&p. Zdaje mi się, że w tym tkwi problem
![]()
![]() |
|
|