![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
A moze Wojasy? kupilem 3 lata temu ponad, piekna skorka, niesamowicie wytrzymale. Teraz zaczynaja sie rozlazic, oddalem do szewca i posluza jeszcze ze 2 lata, a w rezerwie kupie drugie. W promocji za 300 PLN - zadne pieniadze za porzadne skorzane buty...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Zamszki z Otmętu!
![]() Serio - nikt nie robi takich. Dla mnie jedyne wielosezonowe, podobnie jak opony całoroczne. Zawsze jedną parę nówkę mam w zapasie. W tych butach nawet spać można. To stara solidna polska firma. W normalnych sklepach z rzadka spotykane, bo droższe od prywaciarskiego szajsu. Pytanie było o obuwie zimowe. Mają również wybór i ceny całkiem przyzwoite, wystarczy choćby przelecieć po allegro. Warto sprawdzić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
Relaksy to były buty
![]()
![]() |
#20 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
A jak ciężko teraz coś takiego dostać w jakimś w miarę gatunku. Pamiętam, że niektórym Relaksom pękały podeszwy na dużym mrozie.
Ja powtarzam, trekingowe jakiejś w miarę dobrej firmy, kupione na przecenie i na kilka lat starczą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Smartek,
teraz dopiero doczytałem o tych rurkach Dr Martens Leyton Black Drury Black Smooth Felice Black Broadway opisane w polskich sklepach jako damskie, ale już na amazonie widziałem jako unisex. Arien Black White, ale nie do rurek; rurki to nie dixieland ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Pali, weź przestań, buty fajne, ale w śnieżycę w mieście Uć zabijesz w tym kolegę.
Ja bym się ostatnio zabił w traperach pod blokiem siostry, bo zrobili gładkie płytki gresowe, w rękach miałem ze 20 kilo, zrobiłem kilka śmiesznych kroków i zatrzymałem się na uliczce, gdzie był śnieg, w pionie, ale to cud. Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.12.2012 o godz. 17:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
egipski bóg
Data rejestracji: 28.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A może coś z Ecco? Mam model z przed 5 lat ze sk***243;ry Jaka, teraz już są wychodzone, ale nikt by w życiu nie powiedział że mają tyle lat.
Cena dość duża, ale jak na buty na taki długi okres to są super, noga oddycha, nie przepaca się i do tego mega wygodne i ciepłe. Nie podam konkretnego modelu, bo warto samemu coś wybrać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
ja mecze Quechua drugi rok i tez sladow zuzycia nie widze
wygodne jak cholera, oddychaja, auto sie dobrze prowadzi, skarjne temperatury nie straszne (pociag, dwor, biuro, auto - wszystko na zmiane caly dzien) no i cena 70 PLN ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
egipski bóg
Data rejestracji: 28.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Też się zgodzę, bo mam chyba te same Quechua i do pracy drugi rok śmigam i nie do zdarcia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Paliwa zimowe, czy już zawitały? | SEBAW | Off topic | 4 | 15.12.2011 17:44 |
Buty a gwarancja | Qbi@k | Off topic | 18 | 26.01.2010 11:52 |
[Sprzedam] Buty SPD Shimano MT31 | bpjl | Kupię/Sprzedam/Zamienię | 6 | 20.12.2008 16:29 |
[KUPIĘ]MARPAT HELMET COVER + BUTY BELLEVILLE 7** | M@X | Kupię/Sprzedam/Zamienię | 2 | 31.12.2007 02:23 |
XX Zimowe Igrzyska Olimpijskie - Turyn 2006 | ro29 | Off topic | 149 | 28.02.2006 09:42 |