![]() |
Cytat:
|
A moze Wojasy? kupilem 3 lata temu ponad, piekna skorka, niesamowicie wytrzymale. Teraz zaczynaja sie rozlazic, oddalem do szewca i posluza jeszcze ze 2 lata, a w rezerwie kupie drugie. W promocji za 300 PLN - zadne pieniadze za porzadne skorzane buty...
|
Zamszki z Otmętu! :D
Serio - nikt nie robi takich. Dla mnie jedyne wielosezonowe, podobnie jak opony całoroczne. Zawsze jedną parę nówkę mam w zapasie. W tych butach nawet spać można. To stara solidna polska firma. W normalnych sklepach z rzadka spotykane, bo droższe od prywaciarskiego szajsu. Pytanie było o obuwie zimowe. Mają również wybór i ceny całkiem przyzwoite, wystarczy choćby przelecieć po allegro. Warto sprawdzić. |
Relaksy to były buty :)
|
A jak ciężko teraz coś takiego dostać w jakimś w miarę gatunku. Pamiętam, że niektórym Relaksom pękały podeszwy na dużym mrozie.
Ja powtarzam, trekingowe jakiejś w miarę dobrej firmy, kupione na przecenie i na kilka lat starczą. |
Ilość załączników: 1
Smartek,
teraz dopiero doczytałem o tych rurkach Dr Martens Leyton Black Drury Black Smooth Felice Black Broadway opisane w polskich sklepach jako damskie, ale już na amazonie widziałem jako unisex. Arien Black White, ale nie do rurek; rurki to nie dixieland :) Załącznik 60889 |
Pali, weź przestań, buty fajne, ale w śnieżycę w mieście Uć zabijesz w tym kolegę.
Ja bym się ostatnio zabił w traperach pod blokiem siostry, bo zrobili gładkie płytki gresowe, w rękach miałem ze 20 kilo, zrobiłem kilka śmiesznych kroków i zatrzymałem się na uliczce, gdzie był śnieg, w pionie, ale to cud. |
A może coś z Ecco? Mam model z przed 5 lat ze sk***243;ry Jaka, teraz już są wychodzone, ale nikt by w życiu nie powiedział że mają tyle lat.
Cena dość duża, ale jak na buty na taki długi okres to są super, noga oddycha, nie przepaca się i do tego mega wygodne i ciepłe. Nie podam konkretnego modelu, bo warto samemu coś wybrać. |
ja mecze Quechua drugi rok i tez sladow zuzycia nie widze
wygodne jak cholera, oddychaja, auto sie dobrze prowadzi, skarjne temperatury nie straszne (pociag, dwor, biuro, auto - wszystko na zmiane caly dzien) no i cena 70 PLN :D |
Też się zgodzę, bo mam chyba te same Quechua i do pracy drugi rok śmigam i nie do zdarcia :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:16. |