Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Lądowanie na Księżycu - cała prawda... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ladowanie-ksiezycu-cala-prawda-35348/)

-Kowalik- 30.05.2004 12:55

Co do tego litu i zarazem ladowania to juz bardzo dawno ludzie snuli przypuszczenia ze cos jest nie tak. Swego czasu (a moze i nadal) wychodzila pewna seria naukowa pod tytulem "Swiat wiedzy" (chyba, takie niebieskie segregatory) i tam pokazanych bylo mnustwo zdjec z tej "misji". Wiele "sladow" wskazywalo ze lot sie nie odbyl i nagrany bylo w studiu filmowym.

MacGyver 30.05.2004 13:54

Cytat:

Napisany przez Edwardo
a w UFO wierzycie?
bo ja jak najbardziej :)
moze nie w UFO jako tako, bo czym jest UFO?
ale w jakis kolesi tam gdziec ponad hmurami owszem :)

Edwardo coś dla Ciebie ;)
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=30310

andrzejj9 30.05.2004 15:38

Cytat:

Napisany przez -Kowalik-
Co do tego litu i zarazem ladowania to juz bardzo dawno ludzie snuli przypuszczenia ze cos jest nie tak. Swego czasu (a moze i nadal) wychodzila pewna seria naukowa pod tytulem "Swiat wiedzy" (chyba, takie niebieskie segregatory) i tam pokazanych bylo mnustwo zdjec z tej "misji". Wiele "sladow" wskazywalo ze lot sie nie odbyl i nagrany bylo w studiu filmowym.

W Swiecie Wiedzy to i tak jeszcze umiarkowanie sie skupili na dowodach. Swego czasu wychodzila jeszcze inna seria, cos chyba z X w tytule (cos jak Archiwum X, ale na pewno troche inny), i duza czesc jednego (chyba nawet pierwszego) numeru byla temu poswiecona. W sumie to bylo calkiem niezle pisemko, nawet gdzies jeszcze mam kilka numerow.

MacGyver 30.05.2004 16:04

>>TU<< jest cały przebieg misji Apollo :)
... ale na Księżycu podczas misji Apollo 11 wydarzyło się coś jeszcze (Spock, skoro ludzie mają wiedzieć wszystko to niech wiedzą)

Co do UFO - albo istot pozaziemskich jak kto woli - to nie ma co ukrywać (pozdro Spock ;) ) one istnieją (zaryzykuje stwierdzenie, że "Są wsród nas"), jest na to masa dowodów m.in wypowiedzi Boba Lazara, który pracował w Strefie 51 w najbardziej z odosobnionych kompleksów - S4. Jest na to kupa materiałów - sam jestem w posiadaniu książki Phil'a Patton'a "Strefa UFO" (może ktoś ma) :spoko:

Edwardo 30.05.2004 16:16

Cytat:

Napisany przez MacGyver
>>TU<< jest cały przebieg misji Apollo 11 :)
... ale na Księżycu podczas misji Apollo 11 wydarzyło się coś jeszcze (Spock, skoro ludzie mają wiedzieć wszystko to niech wiedzą)

Co do UFO - albo istot pozaziemskich jak kto woli - to nie ma co ukrywać (pozdro Spock ;) ) one istnieją (zaryzykuje stwierdzenie, że "Są wsród nas"), jest na to masa dowodów m.in wypowiedzi Boba Lazara, który pracował w Strefie 51 w najbardziej z odosobnionych kompleksów - S4. Jest na to kupa materiałów - sam jestem w posiadaniu książki Phil'a Patton'a "Strefa UFO" (może ktoś ma) :spoko:

troche a nawet bardzo jest to nie logiczne.
skoro komoludki laza sobie po ksiezycu to znaczy ze dysponuja taka sama technologia jak ludzia albo jeszcze bardziej rozwinieta. skoro tak, to jezeli dotarli do Ksiezyca, czemu nie dotarli do Ziemi?
tak naprawde to kazdy z nas jest ufoludkiem, w wiekszym lub mniejszym stopniu :P

MacGyver 30.05.2004 16:23

Cytat:

Napisany przez Edwardo
...skoro tak, to jezeli dotarli do Ksiezyca, czemu nie dotarli do Ziemi?

... a kto powiedział, że nie dotarli ???
Są osoby, które twierdzą, że "... Oni mają swoich ludzi w Pentagonie..." - to cytat Boba Lazara...

Edwardo 30.05.2004 16:37

http://zjawiskaparanormalne.webpark.pl/ing.htm

wyjasniam cala sprawe...
bylem na wakacjach z kolegami no i zabalowalismy na plazy, poprzebieralismy itp...
no dobra, powiem w co... w prezerwatywy... pozakladalismy gdzie sie tylko dalo, na nogi rece glowe... ja sie oddalilem od imprezy i poszedlem grzecznie spac w trawe a z rana meczyl mnie kac wiec do moza chlodzic sie chcialem a tu mnie cup jakies pogotowie...
ale im zwialem potem ze szpitala :)

paja 30.05.2004 23:16

Cytat:

Napisany przez Edwardo
http://zjawiskaparanormalne.webpark.pl/ing.htm

wyjasniam cala sprawe...
bylem na wakacjach z kolegami no i zabalowalismy na plazy, poprzebieralismy itp...
no dobra, powiem w co... w prezerwatywy... pozakladalismy gdzie sie tylko dalo, na nogi rece glowe... ja sie oddalilem od imprezy i poszedlem grzecznie spac w trawe a z rana meczyl mnie kac wiec do moza chlodzic sie chcialem a tu mnie cup jakies pogotowie...
ale im zwialem potem ze szpitala :)

HEHE i już wszystko wiadomo :rotfl: :przybij5: ^_^ :haha:

mr_spock 31.05.2004 00:09

Cytat:

Napisany przez MacGyver
>>TU<< jest cały przebieg misji Apollo :)

apropos... :)
widzialem kiedys w TV wywiad z Hermaszewskim - naszym kosmonauta (zeby nie napisac astronauta :P)
Opowiadal, jak siedzi w kapsule a nagle widzi, jak w oddali lataja jakies swiatla, myslal ze to ufo. Potem okazalo sie, ze to zbiorniki z nieczystoscimi ktore odstrzelili :)

Ziele 31.05.2004 00:46

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
W Swiecie Wiedzy to i tak jeszcze umiarkowanie sie skupili na dowodach. Swego czasu wychodzila jeszcze inna seria, cos chyba z X w tytule (cos jak Archiwum X, ale na pewno troche inny), i duza czesc jednego (chyba nawet pierwszego) numeru byla temu poswiecona. W sumie to bylo calkiem niezle pisemko, nawet gdzies jeszcze mam kilka numerow.

To Był "Faktor X", też mialem pierwsze numery ;)

czero 31.05.2004 00:56

Cytat:

Napisany przez Ziele
To Był "Faktor X", też mialem pierwsze numery ;)

Tak, pamietam ta gazete :taktak:. Tez przez jakis czas ja kupowalem 8). Pamietam artykul o Strefie 51 - zaciekawil mnie. Szczegolnie wywiad z tym kolesiem pracujacym w tej strefie. ten o ktorym pisal MacGyver kilka postow wczesniej.

Ps. Area 51 - to jest bardzo ciekawa strona na temat tego tajemniczego miejsca.

nimal 31.05.2004 08:03

Cytat:

Napisany przez woitas
to zdjęcie dowodzi, że jednak nie byli...

to zdzjecie raczej dowodzi ze polacy byli tam wczesniej zeby koeczka zapier..ic :taktak:

Ormianin 31.05.2004 09:18

Cytat:

Napisany przez Air
[...]jasne że istnieją inne cywilizacje. Najlepszym przykładem są Aztekowie i Inkowie, którzy współpracowali z nimi już parę latek temu:)

Jesli juz to istanialy, Aztekowie nie utworzyli zadnej cywilizacji, chyba ze jej zgliszcza na podbudowie tego co stworzyli Majowie, ktorych zreszta bestialsko podbili, Aztekowie przestali istniec wraz z ladowaniem konwisty w XV w. a do ich calkowitego upadku przyczynil sie znany pewnie wszystkim Hernán Cortés ktory był najsłynniejszym z hiszpańskich konkwistadorów. Zainspirowany opowieściami o zamożnych miastach, pełnych złota i drogocennych kamieni, w 1519 roku Cortés poprowadził inwazję na Meksyk, ze stolicą w Tenochtitlan, gdzie obecnie znajduje się miasto Meksyk. Cortés przybył tam w listopadzie 1519 roku, z początku przyjaźnie witany przez azteckiego cesarza Montezumę II. Ludność Tenochtitlan podziwiała przybyszów i traktowała ich jak bogów. Moze to Ciebie Air zainspirowalo do twierdzenia ze cywilizacje prekolubijskie mialy paleoastronatyczne kontakty?

epol 31.05.2004 15:53

Na osloskop.net leży link do zdjęć satelitanych Strefy 51.

MacGyver 31.05.2004 18:23

Cytat:

Napisany przez czero
Ps. Area 51 - to jest bardzo ciekawa strona na temat tego tajemniczego miejsca.

Właśnie szukałem takiej stronki na której jest mnóstwo informacji o Area 51
;) 8) :jupi_pet:
Własnie ją przeglądam :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:10.