![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Podlaczenie razem trzech komputerow, laczenie z internetem
Caly czas niestety lacze sie z internetem za pomoca modemu, ale byc moze za okolo miesiac ulegnie to zmianie. Poki co nie bylo w okolicy zadnego operatora, ktoryby tego typu usluge udostepnial, ale wlasnie sie ktos pojawil i prawdopodobnie skorzystam z jego uslug.
Mam jednak zwiazane z tym pewne pytanie. W domu mam trzy komputery - dwa pecety i Amige. Dostep do internetu, ktory prawdopodobnie wykupie, bedzie dostarczany poprzez lacze USB. W moim komputerze takie oczywiscie jest, w drugim pececie pewnie tez (chociaz nie sprawdzalem). Na pewno nie ma go jednak w Amidze. Ale zalozmy nawet, ze jakos uda sie to tam podlaczyc (nie byloby problemu z podlaczeniem przez karte sieciowa, a moze istieje taka mozliwosc). Chodzi mi o to, jakies sa sposoby polaczenie trzech komputerow, tak, zeby kazdy z nich mogl niezaleznie od pozostalych korzystac z internetu? I nie chodzi mi tutaj o to, zeby mozna bylo korzystac w tym samym momencie na roznych komputerach, ale zeby jeden komputer nie musial byc nonstop wlaczony, jesli chcialbym sie z internetem polaczyc z innego. Wiem, ze rozwiazaniem jest router, ale nie jest to tanie wyjscie. Pytanie tylko czy jest to wyjscie jedyne?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|