![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
moja wersja to:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
ale i tak dziurawa jak sito :D |
noniestety ja juz lanchata nie uzywam od dawien dawna wiec wersji nie aktualizuje :(
ale tu jest fajna stronka o nim: lanchat |
a ja jakos tak przy okazji tego topica lekko ruszylem w tym temacie i poszukalem czegos nowego na siec do rozmow :)
mam cos takiego jak Natural Born Chatter ciekaweie wyglada ale niestety to trial 30 dniowy czy ktos moze wie jak mi z tym pomoc ;p jak cos to piszcie na priv bylbym bardzo wdzieczny :) |
ok, przenioslem sie na RivChata :)
jest spoko, ladny itd. wazne, ze na czasie (z marca br.), ale... ... qrcze, wolno wysyla pliki do innych uzytkownikow :blee: pod tym wzgledem wyraznie ustepuje LanChatowi w LanChacie wyslanie np. 3 megsow to kwestia 1 sek. a w RivChacie, o boze, pred. wysylania 200kb/sek :buu: musze to wysylanie jeszcze sprawdzic wysylajac do innej osoby, bo mozliwe ze kumpel cos ma nie tak :-o |
Cytat:
a i mam jeszcze takie cos jak Natural Born Chater ale mam go tylko w wersji 30 dniowej wyglada bombowo i ma super funkcje wydaje mi sie ze jest lepszy od RivChata ale mam go tylko w wersji trial na 30 dni a czegos do "zrobienia" aby byl full nie moge znalezc nikt odemnie z sieci nie moze :(( i tu smutek JESLI KTOS MOZE MA MOZLIWOSC ZROBIENIA CZEGOS Z TYM NATURAL BORN CHATTER'EM CZY MOZE MA WERSJE FULL ;) TO PROSIL BYM O JAKIS KONTAKT... dziekuje z gory |
Cytat:
ten slaby transferek byl tylko z jedna osoba (konflikt na lini XP 98se ??? ) teraz smiem twierdzic ze LanChat to legenda, przezytek, szkoda czasu na niego, koles przeszedl na komercje, a szkoda bo dzis LanChat moglby ciekawie wygladac ale na szczescie mamy RivChata :jupi: a LanChatowi czas podziekowac, swoje zrobil ;) czas na swieza krew :) uzytkownikom LanChata polecam RivChata, nie zawiedzecie sie :cool: :czytaj: www.rivchat.z.pl |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:29. |