Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   LANChat i podobne... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/lanchat-podobne-19634/)

Sniper 09.04.2003 23:01

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
nie wiem jakie to sa te przyczyny ktore sa powowdem wyierania lanchata ale nie bede wnikal skoro to jakas tajemnica :P
a jak pisalem ob@r to ja siedze od 3 lat na LanChacie 2.20a taka wersje mam a ta twoja to chyba nie jest nowsza od mojej czy sie myle ??

temat równiez poruszany na forum ;)) - (ehhh szukaj sie kłania) ale nich tam - lanchat ma bugi tzn jak ktos niewie jak to ma spokój chodzi o to ze mozna inwigilowac bez wiedzy uzytkownika kompy rozmowy etc. na epopie tez ale tam da sie wyłaczyc i nikt nie wejdzie ci w rozmowe na priv - generalnie w/g mnie jest bezpieczniejszy

Zelea 10.04.2003 01:36

Cytat:

Sniper napisa***322;(a)
instalka wazy ok 4,5 mb wiec masz strone domowa http://www.wiredred.com/ my uzywamy wersji 2.0.3.136
dzieki bardzo dostalem mail od Ciebie dzila programik i zapowiada sie ciekawe :jupi: w weekend bede sie nim bawil.........||

Zelea 10.04.2003 01:39

Cytat:

Sniper napisa***322;(a)
temat równiez poruszany na forum ;)) - (ehhh szukaj sie kłania) ale nich tam - lanchat ma bugi tzn jak ktos niewie jak to ma spokój chodzi o to ze mozna inwigilowac bez wiedzy uzytkownika kompy rozmowy etc. na epopie tez ale tam da sie wyłaczyc i nikt nie wejdzie ci w rozmowe na priv - generalnie w/g mnie jest bezpieczniejszy
no o inwigilacji akurat wiem cos.... :P o tym ze ma duzo bledow np przy otiweraniu niektorych aplikacji wywala mi blad albo rozne inne motywy ale ogulnie jest fajny z tego wzgledu iz nie potrzeba wogule ruszac glowa aby sie w nim odnalezc a polowa uzytkownikow mojej sieci to wlasnie takie ludziki tak wiec jestem raczej uzalezniony ale postaram sie to zmienic teraz....;p

ob@r 10.04.2003 13:52

Ilość załączników: 1
moja wersja to:

Y@nkee_PL 10.04.2003 14:23

Ilość załączników: 1
Cytat:

ob@r napisa***322;(a)
moja wersja to:
heh, mam nieco nowsza :P
ale i tak dziurawa jak sito :D

ob@r 11.04.2003 11:23

noniestety ja juz lanchata nie uzywam od dawien dawna wiec wersji nie aktualizuje :(

ale tu jest fajna stronka o nim:
lanchat

Zelea 11.04.2003 15:44

a ja jakos tak przy okazji tego topica lekko ruszylem w tym temacie i poszukalem czegos nowego na siec do rozmow :)
mam cos takiego jak
Natural Born Chatter
ciekaweie wyglada ale niestety to trial 30 dniowy czy ktos moze wie jak mi z tym pomoc ;p jak cos to piszcie na priv bylbym bardzo wdzieczny :)

Y@nkee_PL 13.04.2003 22:45

ok, przenioslem sie na RivChata :)
jest spoko, ladny itd.
wazne, ze na czasie (z marca br.), ale...
... qrcze, wolno wysyla pliki do innych uzytkownikow :blee:
pod tym wzgledem wyraznie ustepuje LanChatowi
w LanChacie wyslanie np. 3 megsow to kwestia 1 sek. a w RivChacie, o boze, pred. wysylania 200kb/sek :buu:
musze to wysylanie jeszcze sprawdzic wysylajac do innej osoby, bo mozliwe ze kumpel cos ma nie tak :-o

Zelea 13.04.2003 23:32

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
ok, przenioslem sie na RivChata :)
jest spoko, ladny itd.
wazne, ze na czasie (z marca br.), ale...
... qrcze, wolno wysyla pliki do innych uzytkownikow :blee:
pod tym wzgledem wyraznie ustepuje LanChatowi
w LanChacie wyslanie np. 3 megsow to kwestia 1 sek. a w RivChacie, o boze, pred. wysylania 200kb/sek :buu:
musze to wysylanie jeszcze sprawdzic wysylajac do innej osoby, bo mozliwe ze kumpel cos ma nie tak :-o

po przeczytaniu tutaj tych wszystkich komentarzy w tym topicu takze doszedlem do wniosku ze nadeszla zmiana z LanChata na RivChata takze tego nowego.... zapowiada sie spoko ale uzywam go dopiero od wczoraj teraz jeszcze funkcjonuja na sieci 2 chaty ktore wymienilem... ale wyglada obiecujaco i ma duzo ciekawych funkci ;p

a i mam jeszcze takie cos jak Natural Born Chater ale mam go tylko w wersji 30 dniowej wyglada bombowo i ma super funkcje wydaje mi sie ze jest lepszy od RivChata ale mam go tylko w wersji trial na 30 dni a czegos do "zrobienia" aby byl full nie moge znalezc nikt odemnie z sieci nie moze :(( i tu smutek

JESLI KTOS MOZE MA MOZLIWOSC ZROBIENIA CZEGOS Z TYM NATURAL BORN CHATTER'EM CZY MOZE MA WERSJE FULL ;) TO PROSIL BYM O JAKIS KONTAKT... dziekuje z gory

Y@nkee_PL 13.04.2003 23:49

Cytat:

[...]

heh, a jednak jest wszystko wporzadku :spoko:
ten slaby transferek byl tylko z jedna osoba (konflikt na lini XP 98se ??? )
teraz smiem twierdzic ze LanChat to legenda, przezytek, szkoda czasu na niego, koles przeszedl na komercje, a szkoda bo dzis LanChat moglby ciekawie wygladac
ale na szczescie mamy RivChata :jupi: a LanChatowi czas podziekowac, swoje zrobil ;) czas na swieza krew :)

uzytkownikom LanChata polecam RivChata, nie zawiedzecie sie :cool:
:czytaj: www.rivchat.z.pl

Zelea 14.04.2003 00:23

Cytat:

heh, a jednak jest wszystko wporzadku :spoko:
ten slaby transferek byl tylko z jedna osoba (konflikt na lini XP 98se ??? )
teraz smiem twierdzic ze LanChat to legenda, przezytek, szkoda czasu na niego, koles przeszedl na komercje, a szkoda bo dzis LanChat moglby ciekawie wygladac
ale na szczescie mamy RivChata :jupi: a LanChatowi czas podziekowac, swoje zrobil ;) czas na swieza krew :)

uzytkownikom LanChata polecam RivChata, nie zawiedzecie sie :cool:
:czytaj: www.rivchat.z.pl

nom ja siem juz przekonalem :) dzieki temu topikowi :) dzieki Y@nkee_PL za zalozenie tego topica sie oplacalo go przeczytac i wziac udzial w jego tworzeniu jesli mogem to tak nazwac :) ;p

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:29.