![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
BLACK METAL
Data rejestracji: 13.06.2005
![]() |
UltraISO blad
Witam wszystkich
Jestem zadowolonym urzytkownikiem systemu Windows 98 SE i korzystam z takiego programiku jak UltraISO, jest to wedlog mnie najlepszy "edytor" "imadzy" ![]() Kiedy go poznalem (ten program) mialem wersje 7.1ME ktora po zainstalowaniu chodzila swietnie. Dlatego ze lubie ten program postanowilem sciagnac sobie nowsza wersje i jest to wersja 7.6ME, niewiele wyzsza. Zainstalowalem ta wersje i wszystko byloby OK gdyby nie to ze jak "wchodze" w jakis "imadz" i cos zmienie np. nazwe pliku i robie zapisz to wywala sie komunikat : Access violation at address 0040C132 in module "ULTRAISO.EXE". Read of address 77656A96 i moge w tym oknienku (z tym komunikatem) kliknac przycisk OK, a jak go klikam wyskakuje nastepne : Access violation at address 0040C095 in module "ULTRAISO.EXE". Read of address 026395FC Praktycznie identyczny jak pierwszy. Zawsze taki sam, tylko nieraz cyferki sie zmieniaja. Po tym nic nie widze w oknie programu. Jak go wylaczam i ponownie uruchamiam to okazuje sie ze przyjol zmiany jakie wprowadzilem (np. zmiana nazwy). Ale jak znow chce cos zrobic, to znowu to samo ![]() Zalezy mi zeby korzystac z tej nowszej wersji gdyz dodano kilka ciekawych funkcji, prosze o pomoc. Na koniec podam kilka informacji ktore mozliwe ze pomoga w rozwiazniu problemu: - windows 98 SE, 256RAM, GeForce 4 MX, Sempron 2.2, ASrock K7vT4A+ - directx 9.0b, nie mam zainstalowanych zadnych innych komponentow typu Java J2SE, czy MDAC. - probowalem instalki na golym systemie, tylko ze sterownikami, to samo. - "imadze" ktore chcialem edytowac byly tworzone pod ta nizsza wersja (7.1ME), ale chyba jest kompatybilnosc w dol ? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Moje przypuszczenie - zły słodzik
![]() spróbuj innego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
:}
Data rejestracji: 18.04.2003
![]() |
A jak nie pomoże to wróć do wersji działającej.
![]() |
#4 | |
BLACK METAL
Data rejestracji: 13.06.2005
![]() |
Cytat:
Zly co ?!?!? Powiem szczerze ze nie kumam o co kaman ![]() Prosze jasniej |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |