Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 17.08.2005, 15:20   #11
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez juicepp
Ja mam i lapka i stacjonarne PC. Laptopa używam do wszstkiego poza sciąganiem roznych dupereli (do tego uzywał właśnie stacjonarki).
Stacjonarka to juz dziadziuś Duron 800 wiec nadaje sie tylko do ssania, rzadko go wyłączam .
hehe mamy to samo rozumowanie

Cytat:
Napisany przez juicepp
Natomiast mój laptopik ma parametry takie jak w opisie.
Kupując go kierowałem się jaknajlepszą grafą i matrycą. Chcialem by służył także do sporadycznego grania i musze powiedzieć ze narazie sie na nim nie zawiodłem. Gierki chodzą bardzo ładnie a na matryce apsolutnie nie mam co narzekać puki co. Nagrywara wypala wszystkie płyty z max predkoscia x8. Giga ramu zaspokaja moje potrzeby. Jedyny mankament to fakt iż gwarancje na niego mam ale w USA mam nadzieje ze się psuł nie bedzie.
Ooo widze, że też HP Pavilion Coś w tym musi byc bo w pierwszym poście właśnie to opisywałem Też mi jakoś na dzień dzisiejszy w oko wpadł no ale to jeszcze nie pora na nowy sprzet, do tego czasu pewnie wyjdzie kilka nowych modeli HP Jak sie toto sprawuje ? Godna polecenia firma ?

Cytat:
Napisany przez Predi
jezeli ktos tak jak ja conajmniej raz w tygodniu grzebie w bebechach i nosi dyski po kumplach to tylko stacjonarka
Niestety mam lenia, w PC mam kieszeń, Do lapka pewnie jakiś 'hdd low profile' (albo i zwykły) w obudowie USB i bedzie to samo.

Cytat:
Napisany przez ro29
Witam !
Po pierwsze @Patrix - twój sprzęt nie jest może najnowszy, ale przy moim (PII 350, 256 i 8,4 GB) - to niezły - sam bym taki chciał mieć !
Wiadomo, to jest piramidka, ja tez chcialbym miec P4 1.5Ghz hehe

Cytat:
Napisany przez ro29
A co do komputerów stacjonarnych i przenośnych - ja widzę to tak:
Laptop:
zalety - mały
- lekki
- mobilny
wady - problemy z rozbudową i naprawą, mniej wygodna klawiatura, gorszej jakości wyświetlacz niż monitor, zazwyczaj też mniejszy

A dla stacjonarnego - mamy odwrotnie niż powyżej - czyli, duży i ciężki, ale wygodniejszy, no i możliwość rozbudowy, naprawy itd.

Pozdrawiam

ro29
Właśnie, to co zaliczyłeś do wad, mianowicie "naprawa" toto jest bardzo awaryjne czy starczy na dlugie lata ? Bioroc pod uwage, że dbam o sprzet.

Cytat:
Napisany przez Desden
Za cene 6500zł miałbym kompa+konsole+laptopa-który odpalił by mulowatego fotoszopa9
Taa hehe, piszemy tutaj o czymś co ma być na klikma(naście?) lat a nie na pół roku albu już za wolne

Twoje uprawnienia: