![]() |
Cytat:
|
po pierwsze mozna kupic takze z normalna (tylko trzeba poszukac) - kumpel kupil tak gericoma, czyli sie da
a jak ktos ma pech i jednak sie zdecyduje to sa progsy do przemapowania klawiatury (ale faktycznie ch..owo to wyglada) wiec trzeba poszukac :P i da sie :P |
HP PAVILION ZD8000 ROX..... obecnie najszybszy firmowy laptop na swiecie.... mam osobiscie i wymiata....grafa x600 256mb giga ddr2....wsxga 17".....czego chcieć wiecej.....
|
miles duza lopatke ze takis tary topic odkopales :) patrz na daty jak odpisujesz (zreszta domyslnie forum sortuje topiki po datach wiec nie rozumie archeologow...)
|
bo mrozy puscily i ziemia odmiekla wiec ! sezon na archeologie-jak w sexmisj :) i
|
Pomijając fakt, że sam post też niewiele wnosi.. Właściwie nic poza pochwaleniem się..
|
Cytat:
Ja mam IBM T23 i nie zamieniłbym go na żaden inny (chyba, że lepszy IBM :serdusz: ). |
Cytat:
|
Tym bardziej, że dopiero co było wałkowane na forum w innym topicu. :bicz:
Albo :gerda: albo śmietnik. :) |
szalenstwo czasami sie mozna niezle wpakowac, albo zakopac :) ja chyba dam mu pochwale za to ze jak sie nudzi to zaglada na forum, w koncu trzeba miec niezle zaparcie zeby sie tak gleboko zakopac :) :piwo:
|
jesli sie czegoś szuka ,t o mozna wszystko odkopać, a czasami i dopisać.... pozatym dostarczyłem Wam rozrywki :D, swoją drogą w sumie jak teraz to czytam, to faktycznie wygląda jak bym sie chwalił, ale nie miałem takiego zamiaru.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:07. |